reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lapisku ja to bym wolała do Tunezji no, ale przyjdzie czas i na nas ;) Wogóle zauważyłam, że bardzo fajny czas się zapowiada w pracy muszę wytrzymać do 14 czerwca i wolne później dwa tygodnie przepracować i urlop w międzyczasie lecę 26 maja do Gdańska na szkolenie i 4 czerwca na imprezę firmową tym razem mężusiem tak więc ta perpektywa mi się bardzo podoba ;D No i jeszcze musimy gdzieś wcisnąć skałki bo już kolega zagaduje ::)

Zgodnie z zasadami tego wątku o tym nie myślę kiedy powinny być intensywne przytulanki fasolkowe ;D ::)

No właśnie Lapisek nam się wydarł tak, że normalnie wyrzuty sumienia się pojawiły o zaniedbywaniu wątku :-[ co tam moje drogie słychać - Majeczko jak wczorajsza operacja męża? Kindziu - stresik przed ślubem? Alek - nasz kochany kolarzu :) przyznaj się przygotowujesz się do jakiegoś wyścigu a poważniej jak się czujesz? Kajduś - chyba była wizyta u gina? Anuś udanych przytulanek, Lili - co słychać? No i nasze mamusie - Diablica, Rudy Kot dawać tutaj nam fluidy, bo my w potrzebie :)

reklama
Witam Dziewczynki ;D
no! wreszcie coś się ruszyło ;)
Lapisku widzisz jaki masz power?? :laugh:
moniolek pisze:
Alek - nasz kochany kolarzu :) przyznaj się przygotowujesz się do jakiegoś wyścigu a poważniej jak się czujesz?
Moniś dzięki :) jest lepiej..MUSI BYĆ..nie chcę zrzędzić, ani snuć czarnych scenariuszy :( ale tak mnie jakoś to dobiło w tym miesiącu..sama nie wiem czemu ??? to znaczy wiem..tyle koleżanek jest, albo zachodzi w ciąże, wszystkie takie szczęśliwe, na okrągło o tym gadają, a ja..nie mam nawet już siły tego słuchać.. :( ale trzeba wziąć się w garść przecież! więc się biorę i już jest lepiej.. ;) a co do rowerku..hihi..w zawodach brać udziału nie zamierzam, ale uwielbiam jeździć na baiku ;D i już w weekend znowu wyruszę.. :laugh:
Moniś ja też będę w Pradze w czerwcu, ale wcześniej od Ciebie i krócej, 2 czerwca lecimy do Manchesteru właśnie przez Pragę i tak samo będziemy wracać, i planujemy trochę tam pobyć ;D
a tak swoją drogą to już nie mogę się doczekać tego wyjazdu.. ::)
Anuś a co tam u Ciebie kochana??

alek pisze:
..nie chcę zrzędzić, ani snuć czarnych scenariuszy :( ale tak mnie jakoś to dobiło w tym miesiącu..sama nie wiem czemu ??? to znaczy wiem..tyle koleżanek jest, albo zachodzi w ciąże, wszystkie takie szczęśliwe, na okrągło o tym gadają, a ja..nie mam nawet już siły tego słuchać.. :(

Alek a to już ustalone tzn. zrzędzenie dopuszczalne, ale czarne scenariusz nie ;) Nio ja wczoraj rozmawiałam z koleżanką i w tle słyszałam gaworzenie jej bobaska normalnie ścieło mnie z nóg tak po prostu i musiałam kończyć rozmowę, bo mi się klucha w gardle zadomowiła i nie chciała odpuścić a z drugiej strony nie chciałam się poryczeć do słuchawki - oj taki nasz urok na razie starających się :( Dla równowagi umówiłam się na poniedziałek z bezdzietną koleżanką - człowiek kombinuje jak może żeby nie zwariować :)

Dobrej nocki moje drogie :)

ja wpadlam na chwilkę poczytać co u Was i zmykam - papataki

Moniś jak się czujesz- goi się ładnie?

Aluś- nie smutaj się , zrob badanka i monitoring - będziesz przynajmniej wiedziała co i jak - pod warunkiem ,ze minelo ponad rok starań.

LApisku witaj- te kremy są jednak generalnie drogie o które pytałaś - a jaka cena by Cie satysfakcjonowała? moze ponegocjuję

Dzień dobry wszystkim :)

Anuś pięknie się goi, w piątek do gina na zdjęcie szwów.

Mykam pracować, miłego dnia Wam życzę :)

reklama
A no tak.....
Mi dziś się śniło że miałam zabieg...jakąś rurkę mi tam wkłądali i potem z nia łąziłam..miało to być niby przedmuchanie jajowodów,... no szok...co to za pierdoły mi sie śnią...wogóle śnił mi sie szpital...ale tez i mały człowieczek w wózeczku ...ja mój mąż i nasze maleństwo byliśmy na mszy! Ale był taki maleńki jeszcze..a i miłą rozpaloną główkę ..rany znów myślę,,,,,, :(

Do góry