reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Moje Kochane Dziewczynki!!!!!

Po pierwsze baaaaaaaaardzo sie za wami stesknilam !!!
Po drugie nadal lecze sie z notorycznego zmeczenia
Po trzecie mecze sie na  diecie chociaz schudlam jednynie 3,5 kg
Po czwarte moje @ uregulowaly sie idealne- jak nigdy!
Po piate i chyba najwazniejsze w poniedzialek mezus mial zabieg. Zabieg sie udal mezus juz jest w domku i bedziemy czekac na efekty. Pan doktor powiedzial ze do 18 wstrzemiezliwosc a potem dzielamy :-). Tylko najpierw musi sie wypstrykac ze starych plemniorow :-D A ta nowa produkacja bedzie juz zupelnie zdrowa i pelnowartosciowa :-) No ale androvitek i salfazinek bedzie nadal lykal :-). Moja owu bedzie ok 23 wiec mamy szanse :-). Nie nastawiam sie za bardzo bo nastawiona jestem na chudniecie :-) a poza tym co mam byc to bedzie nie teraz to za miesiac.. :-)

Pozdrawiam was cieplusienko!

Ps czy komus sie udalo a ja to przegapialam????

reklama
Majeczko Witaj kochana, już myślałam że coś jest nie tak że się nie pokazujesz. Bardzo się cieszę, że zabieg się udal teraz tylko wytrzymać do 18 i działać a Twoje @ pewnie się uregulowały od niemyślenia o nich :) już niedługo się doczekasz zobaczysz :)

Ja po wizycie - jestem bardzo zadowolona, w środku wszystko ładnie się zagoiło, szwy też ciachnął za jednym razem i nie szczypało za bardzo. Jestem do niego umówiona na 2 czerwca. Mam powtórzyć hormony i z wynikami przylecieć. Cysta endometrialna no, ale się nie martwię bo endometrioza u mnie I stopnia więc prawie żadna ;D zaraz sobie piwko otworzę - kto się przyłączy?

Hello
Majeczko
to Cie długo tu nie było (zresztą tak jak mnie :D). Ciesze się bardzo, ze operacja męzusia się udała. No widzisz i niedlugo juz zaczniecie starnka. Superrrowo ;D Naprawdę. I dietka widze działa... pięknie (3,5 kilo to przeciez sporo). Z tego co widzialam na zdjeciach, to raczej nie masz sie z czego odchudzac, ale rozumiem, rozumiem :D Tylko nie przesadź za bardzo z ta dietką, bo jeszcze ci się @ odregulują. Lepiej z umiarem.
Hmm, ja może też starania w tym miesiącu rozpocznę.... chyba, że mi odbije i będę chciala zmienić pracę. wlasnie zaprosili mnie w czwartek na rozmowę :)

Lapisku
no nieźle, wyobrazilam sobie, jak siedzisz i rozlewasz to winko, dobre, dobre :D albo ta kołderka :D śmisznie. WOw i widze, że twoje wczasiki juz niedługo. ale fajowo macie. Tez bym juz sobie gdzies poleciala... ach, rozmarzylam sie :laugh:

moniolek
fajnie, że wszystko dobrze po wizycie i że się ladnie pogoilo. A co ze starankami?? Kiedy zaczynasz?? O, ja tez gratuluje awansiku, zawsze to dobrze jak czlowieka docenią. To pewnie z Ciebie jakas fajna pani menedżer :laugh:pisalam magisterke pt. "Sylwetka kobiety menedżera"

aaa, ja do piwka chetnie się dołączę, ale dopiero jak mi mężuś przyniesie. wraca wlasnie z pracki i juz mu zakomunikowalam, zeby mi piwenko zakupił. Więc smacznego :laugh: zaraz tez przyjdzie moja szwagierka i jakis filmik se obejrzymy .

alek, kindzia, madziujka, To-la, anusienka, diablica - Milego wieczorku wszystkim!!

Maniolku ciesze sie ze z taba wszytsko OK a co do piwka ja bym chetnie ale na dietce jestem :-( chociaz 2 dni temu wypilam sobie pychotke - mezus mi z Polski podesla Karmi cawowe  mmm... pycha!

Anusienko czy ty aby jestes stomatologiem? I to w dodoatku we Wrocku???

Kajdus wiesz jak to jest praca praca a staranka mozesz rozpoczac z naszego doswiadczwnia wiemy juz ze to nie takie hop siup .. I trzeba sie nameczyc... Wiec przytulaj sie skup na pracy a szczescie samo przyjdzie.. Z mojego doswiadczenia wynkia ze czekanie to strata teraz jestem po 30 .i nic... A moglam zaczac wczesniej rozwiazac wszelkie sprawy zdrowotne i mes juz z 2 dzieci w przedszkolu. A wtedy to juz mozna na powaznie zabrac sie za kariere.

Lapisku a jak twoje staranka?

Witam Laseczki ;D
dołączam się do piwka ;D właśnie siedzę i piję..i wreszcie odpoczywam..już mi się pod koniec dnia w głowie kręciło od tej roboty! matko!! koszmar!! ::) no ale teraz 2 dni luzu..a jutro rowerek..tralalala..już się doczekać nie mogę :laugh: mam ochote pośmigać zdrowo >:D
Moniś cieszę się bardzo, że u Ciebie wszystko dobrze :) no i gratuluję awansiku ;)
Lapisku dzięki za pozwolenie, ale z grilla to chyba nici.. :( a tak mam ochotę.. :p
Kajda ttrzymam kciuki na rozmowie :)
witaj Majeczko teraz musi być już tylko lepiej :)
Anuś a jak Twój humorek Słoneczko? :)

miłego wieczorku Kochane :-*

w takim razie wirtualne stuknięcie kufli - Lapisku Ty uważaj co byś nie wylała, bo nie wiem jak wytłumaczysz się z plam czerwonych  ;D

Kajduś nie ma na co czekać.  Ja jeszcze tylko tydzień wstrzemięźliwości pozabiegowej później wredna @ i do boju  :) Miłego wieczoru  :)

Lapisku krótko trzymasz to dobrze, bo potem chłopy są rozlazłe  ;D

Majeczko właśnie ostatnio doszłam do tego samego wniosku, myślałam że po trzydziestce to już ładna dwójeczka będzie biegała a tu zero  :mad:

Alek widzę, że Ty ostatnie soki w pracy zostawiasz, tak coś czuję nosem że my w podobnych firmach pracujemy ;D

no to ,,stuk stuk'' ;D mniam!! pyszne piwko! ;D
Moniś ja branża windykacyjna, a firma finansowa, mam kupe ludzi do utrzymania w ryzach i do tego jeszcze jestem teraz w trakcie rekrutacji i szkoleń.., oj! cięzko! ::)

Alek no to zupełnie inna działka, ale z postów byłam prawie pewna, że podobna ::), ale styl pracy mnie zmylił :)

reklama
a co do wylewania, to ja też jestem w tym mistrzem- muszę się pochwalić! a co!! ;D :laugh: ja wylewam płyny na klawiaturę, albo na podłogę ale z tzw. rozmachem ;D
na przykład kiedyś piłam zawsze rano kawę w łazience podczas nakładania tapetki i kiedyś upuściłam pełną filiżankę na podłogę (płytki ;D).. ::)  :laugh: od tego czasu mam zakaz wnoszenia kawy do łazienki ;D
albo przewróciłam pełny kieliszek czerwonego wina i wszystko wylało się na wykładzinę dywanową w pokoju.. ;D
tak więc Lapisku nie jesteś sama.. :laugh:

Do góry