reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anuś witaj ;D daj jutro znać co gin powie - ja czekam na @, ale moja się chyba zagubiła po zabiegu :mad:

Lapisku - Garnier to dobra firma więc spokojnie w ciemno możesz kupić ;) a ostatnio widziałam w sklepie z Garniera pakiet - do opalania i mleczko po opalaniu.

reklama
Witam
Alek hop, hop jak tam wykorzystanie mężusia?? mam nadzieję, że dał się bez problemu ;) ;D trzymam kciuki teraz za piekne kreseczki na tesciku ciązowym :)
Lapis Tez uwazam, że Garnierka możesz spokojnie kupić, co prawda do opalania nic nie mialam od nich, ale inne kosmetyki ktore czasem u nich kupuje są dobre.. ale fajnie, widzę, że przygotowanka do wylotu nabierają tempa. superrr!
Monis
jak tam twoje badanka??
anusienkoTy widze, też do gina sie wybierasz..
ja bylam wczoraj i jest wszystko ok, pisalam na glownym. więc zaczęliśmy znow staranka...ach, zobaczymy co bedzie ::)
kindziajak przygotowanka do wielkiego dnia??
Majeczko co u Ciebie??? odezwij się :)
TO-LA, Diablica co u was??

Buziaczki, ja idę ogarnąć trochę mieszkanko, wczoraj aż wstyd się przyznać, nic nie posprzątałam :-[ Miłej niedzieli :-* :-* :-*

Witam
Alek hop, hop jak tam wykorzystanie mężusia?? mam nadzieję, że dał się bez problemu ;) ;D trzymam kciuki teraz za piekne kreseczki na tesciku ciązowym :)
Lapis Tez uwazam, że Garnierka możesz spokojnie kupić, co prawda do opalania nic nie mialam od nich, ale inne kosmetyki ktore czasem u nich kupuje są dobre.. ale fajnie, widzę, że przygotowanka do wylotu nabierają tempa. superrr!
Monis
jak tam twoje badanka??
anusienkoTy widze, też do gina sie wybierasz..
ja bylam wczoraj i jest wszystko ok, pisalam na glownym. więc zaczęliśmy znow staranka...ach, zobaczymy co bedzie ::)
kindziajak przygotowanka do wielkiego dnia??
Majeczko co u Ciebie??? odezwij się :)
TO-LA, Diablica co u was??

Buziaczki, ja idę ogarnąć trochę mieszkanko, wczoraj aż wstyd się przyznać, nic nie posprzątałam :-[ Miłej niedzieli :-* :-* :-*

kajduś idę obgadać swoją sytuację
Lapisku to moze wrocicie z wczsów we trójkę
Moniś gdzieś Ty?

A co z naszą Majeczką?

kajduś idę obgadać swoją sytuację
Lapisku to moze wrocicie z wczsów we trójkę
Moniś gdzieś Ty?

A co z naszą Majeczką?

witam laseczki mam nadziej ze weekend byl udany ;D
My juz zyjemy wyjazdem.Piore prasuje,przygotowywuje wszystko do drogi.
ustalam z mama i przyjacioka detale imprezy.Brat dzis przylecial z UK zeby pomoc rodzicom.Tato kupil dwa namioty do gardenu,na poprawiny (bedzie grill :laugh:) Wymalowal na zielono domek w ogrodzie i powiesil "petronele"(petronele to petunie ;) )
30 jedziemy do Bialegostoku na poeracje"kuleczek" data zaklepana ;D
Ale wciaz nie wierze ze wychodze za maz 8)........dziwne

witam laseczki mam nadziej ze weekend byl udany ;D
My juz zyjemy wyjazdem.Piore prasuje,przygotowywuje wszystko do drogi.
ustalam z mama i przyjacioka detale imprezy.Brat dzis przylecial z UK zeby pomoc rodzicom.Tato kupil dwa namioty do gardenu,na poprawiny (bedzie grill :laugh:) Wymalowal na zielono domek w ogrodzie i powiesil "petronele"(petronele to petunie ;) )
30 jedziemy do Bialegostoku na poeracje"kuleczek" data zaklepana ;D
Ale wciaz nie wierze ze wychodze za maz 8)........dziwne

Anuś Jestem jestem, co jak co, ale mężowi powiedziałam, że mimo fiksowania z bb nie zrezygnuję - na razie się oswaja  ;D

Majeczko hop hop jak mężuś?

Kajduś super wiadomości - teraz tylko staranka i mam nadzieję, że nic nie będziesz musiała brać na drugą fazę

Lapisku smutno będzie bez Ciebie...

Alek daj już spokój swojemu mężowi i chodź do nas  ;D

Kindziu jak zdjęci ze ślubu nie podeślesz to będziesz miała ze mną do czynienia. Wytropię i spacyfikuję ;D Powodzenia na operacji, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja nadal czekam na @ już myślałam, że przylezie po południu a ona w kotka i myszkę ze mną pogrywa. Nie cierpię takich gierek  :mad:

Anuś Jestem jestem, co jak co, ale mężowi powiedziałam, że mimo fiksowania z bb nie zrezygnuję - na razie się oswaja  ;D

Majeczko hop hop jak mężuś?

Kajduś super wiadomości - teraz tylko staranka i mam nadzieję, że nic nie będziesz musiała brać na drugą fazę

Lapisku smutno będzie bez Ciebie...

Alek daj już spokój swojemu mężowi i chodź do nas  ;D

Kindziu jak zdjęci ze ślubu nie podeślesz to będziesz miała ze mną do czynienia. Wytropię i spacyfikuję ;D Powodzenia na operacji, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja nadal czekam na @ już myślałam, że przylezie po południu a ona w kotka i myszkę ze mną pogrywa. Nie cierpię takich gierek  :mad:

reklama
Hello Kobitki ;D
no wreszcie się ruszyło widzę.. :laugh: dobrze..dobrze.. ;)
Kindziu to już niebawem..trzymaj się dzielnie! ;D
Anusia kiedy masz wizytę?
Lapisku a my lecimy dzień po Was- 2 czerwca :) już się nie mogę doczekać..!! to moja ,,podróż życia'' ::)
Moniś dzięki za kciuki ;)
Kajda dał się..hihi.. :laugh:

A tak jeszcze w temacie ,,wykorzystywania''..spróbuję mężusia zaatakowac jeszcze dzisiaj.. ;D a co tam.. :laugh:
Rany!! jestem okropna- wyciskam z niego ostatnie soki ::)

Do góry