reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hello Kobitki ;D
no wreszcie się ruszyło widzę.. :laugh: dobrze..dobrze.. ;)
Kindziu to już niebawem..trzymaj się dzielnie! ;D
Anusia kiedy masz wizytę?
Lapisku a my lecimy dzień po Was- 2 czerwca :) już się nie mogę doczekać..!! to moja ,,podróż życia'' ::)
Moniś dzięki za kciuki ;)
Kajda dał się..hihi.. :laugh:

A tak jeszcze w temacie ,,wykorzystywania''..spróbuję mężusia zaatakowac jeszcze dzisiaj.. ;D a co tam.. :laugh:
Rany!! jestem okropna- wyciskam z niego ostatnie soki ::)

reklama
Alek
wyciskaj, wyciskaj, jasne :laugh: ja tez mojego może jeszcze dzisiaj przycisnę ;D]
kindziu
ja to nawet w dzien slubu nie wierzylam, że to już :laugh: ale masz spuer, ja to bym jeszcze raz chciala przezyc taki ślub :)
moniolek
no coż, te wstręciuchy @ tak lubią z nami pogrywać, ale mam nadzieje, że u Ciebie będzie to ostatnia przed 9-mcami ;)
Lapisku
pewnikiem przywieziesz slicznusią tunezyjską fasoleczkę, co ja mowię, może juz z polską w brzusiu polecisz ;D trzymam kciuczki, mocno za Ciebie!!

Alek
wyciskaj, wyciskaj, jasne :laugh: ja tez mojego może jeszcze dzisiaj przycisnę ;D]
kindziu
ja to nawet w dzien slubu nie wierzylam, że to już :laugh: ale masz spuer, ja to bym jeszcze raz chciala przezyc taki ślub :)
moniolek
no coż, te wstręciuchy @ tak lubią z nami pogrywać, ale mam nadzieje, że u Ciebie będzie to ostatnia przed 9-mcami ;)
Lapisku
pewnikiem przywieziesz slicznusią tunezyjską fasoleczkę, co ja mowię, może juz z polską w brzusiu polecisz ;D trzymam kciuczki, mocno za Ciebie!!

alek pisze:
hihi..jestem..jestem ;D ale nie dam mu spokoju- o nie!! :D jeszcze dzisiaj go wykorzystam ;D

No dobra w słusznej sprawie to odpuszczam ;D wykorzystuj do woli ;D tylko pamiętaj, że jutro pracowity dzień koniec weekendu ;)

Kindziu trzymam za słowo i trzymam kciuki za operację Jerrego

Kajda ja to mam taką naiwną nadzieję, że my wszystkie razem zaciążymy - bez Was nie wybieram się do innego działu :)

alek pisze:
hihi..jestem..jestem ;D ale nie dam mu spokoju- o nie!! :D jeszcze dzisiaj go wykorzystam ;D

No dobra w słusznej sprawie to odpuszczam ;D wykorzystuj do woli ;D tylko pamiętaj, że jutro pracowity dzień koniec weekendu ;)

Kindziu trzymam za słowo i trzymam kciuki za operację Jerrego

Kajda ja to mam taką naiwną nadzieję, że my wszystkie razem zaciążymy - bez Was nie wybieram się do innego działu :)

reklama
I ja się bez Was nigdzie nie wybieram! ;D
ogłaszam zatem zbiorowe zaciążenie :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry