reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczynki :)
wpadłam na chwilkę powiedzieć, że cały dzień czuję dziś jajniki i mam wielką ochotę na przytulanki ;D
więc szybko się ogarnę i idę zbałamucić chłopa :laugh:

Majka znam to dobrze, takie myślenie.., u mnie też był taki bunt, takie nastawienie troszkę anty.., też ze strachu przed kolejnym rozczarowaniem.., tylko powiem Ci że to mija.., tak więc będzie dobrze ;)

Lapisku na pewno obie wrócimy uszczęśliwione :laugh:

Kajda, Moniolku, Anuś :-*

reklama
Jestescie kochane !!!!!!!!!!!!!

Wiedzialam ze to wlasnie wam moge wszystko wyznac..;-).

Lapisku chyba mnie przekonalas do tych przytulanek :-D

Kajdus dobrze ze nie jestem sama w tych rozterkach..

Alek - mam nadzieje ze mi minie...

No i powiem wam ze nie moglam uwierzyc ze nasza dzielna Elzbietke wreszcie szczescie dopadlo i doczekala sie upragnionej fasoleczki. Bardzo mnie to ucieszylo i podbudowalo...:-)

Jestescie kochane !!!!!!!!!!!!!

Wiedzialam ze to wlasnie wam moge wszystko wyznac..;-).

Lapisku chyba mnie przekonalas do tych przytulanek :-D

Kajdus dobrze ze nie jestem sama w tych rozterkach..

Alek - mam nadzieje ze mi minie...

No i powiem wam ze nie moglam uwierzyc ze nasza dzielna Elzbietke wreszcie szczescie dopadlo i doczekala sie upragnionej fasoleczki. Bardzo mnie to ucieszylo i podbudowalo...:-)

Dzień dobry :)

Alek trzymam mocno kciuki żeby przytulanka były owocne :)

Lapisku no pewnie, że będę tęsknić a szczególnie jeżeli będę chciała podjeść w nocy - kto mnie opierniczy ;D

Majeczko każda z nas ma takie myśli, ale na szczęście one mijają więc mam nadzieję, że Twoje też pójdą sobie :) no właśnie nie patrzeć na dzień cyklu tylko poprzytulać się tak bez powodu ;D

Anuś, Kajduś pozdrowionka

Ja nadal bez @, wnerwia mnie takie zawieszenie a jeżeli chodzi o dzidzie to jestem pewna, że nie ma po prostu nie było możliwości więc zaplątała się gdzieś franca, dzisiaj 33 dc najdłuży mój nie wliczając oczywiście ciąży - ale to inna historia :)

Miłego wtorku

Dzień dobry :)

Alek trzymam mocno kciuki żeby przytulanka były owocne :)

Lapisku no pewnie, że będę tęsknić a szczególnie jeżeli będę chciała podjeść w nocy - kto mnie opierniczy ;D

Majeczko każda z nas ma takie myśli, ale na szczęście one mijają więc mam nadzieję, że Twoje też pójdą sobie :) no właśnie nie patrzeć na dzień cyklu tylko poprzytulać się tak bez powodu ;D

Anuś, Kajduś pozdrowionka

Ja nadal bez @, wnerwia mnie takie zawieszenie a jeżeli chodzi o dzidzie to jestem pewna, że nie ma po prostu nie było możliwości więc zaplątała się gdzieś franca, dzisiaj 33 dc najdłuży mój nie wliczając oczywiście ciąży - ale to inna historia :)

Miłego wtorku

anusieńka hej :), co tam u Ciebie??
lapisku fajnie se tak posiedzieć, sniadanko z bb, kawusia z bb, milusio :laugh:
alek jak tam męzuś??? żywy?? ja też sowjego trcohe pomęczyłam ;)
majeczko jenak ten nasz Lapisek ma dar przekonywania ;D
moniolek wstręciucha pewnie zaro do Ciebie przyjdzie... zaraz ją tu wywołamy... :D a potem owocne staranka i na 9 miesięcy spokój ;D

anusieńka hej :), co tam u Ciebie??
lapisku fajnie se tak posiedzieć, sniadanko z bb, kawusia z bb, milusio :laugh:
alek jak tam męzuś??? żywy?? ja też sowjego trcohe pomęczyłam ;)
majeczko jenak ten nasz Lapisek ma dar przekonywania ;D
moniolek wstręciucha pewnie zaro do Ciebie przyjdzie... zaraz ją tu wywołamy... :D a potem owocne staranka i na 9 miesięcy spokój ;D

reklama
Lapisku hop hop ;D przerwa na kawę nadzwyczaj długawa ;)

Anuś serce co słychać...

Alek chyba tak zaszalałaś, że Ci siły już zabraklo dzisiaj na bb ;D

Kajduś no właśnie nie wiem co z moją @ w każdym razie czuję się bardzo dziwnie - nie to na pewno nie ciąża, ale boli mnie podbrzusze od kilku dni pierwszy raz tak bardzo no i martwię się co by mi tam wszystko się pogoiło jak trzeba ::)

Nerwowa w dodatku jestem na siebie - miałam nie jeść a wpierniczam jak mały słonik. Dzisiejszy bilans - dwa kawałki ciasta o cukierkach nie wspomnę, jabłko, gruszka, flaczki, kromki trzy na szczęście z ciemnego pieczywa, drożdżowka z serem, kabanos jeden i chyba na tym nie zakończę, bo nadal mnie zsie a w lodówce czeka na mnie pasta z łososia >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry