Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczynki
wpadłam na chwilkę powiedzieć, że cały dzień czuję dziś jajniki i mam wielką ochotę na przytulanki ;D
więc szybko się ogarnę i idę zbałamucić chłopa :laugh:
Majka znam to dobrze, takie myślenie.., u mnie też był taki bunt, takie nastawienie troszkę anty.., też ze strachu przed kolejnym rozczarowaniem.., tylko powiem Ci że to mija.., tak więc będzie dobrze
Lapisku na pewno obie wrócimy uszczęśliwione :laugh:
Wiedzialam ze to wlasnie wam moge wszystko wyznac..;-).
Lapisku chyba mnie przekonalas do tych przytulanek
Kajdus dobrze ze nie jestem sama w tych rozterkach..
Alek - mam nadzieje ze mi minie...
No i powiem wam ze nie moglam uwierzyc ze nasza dzielna Elzbietke wreszcie szczescie dopadlo i doczekala sie upragnionej fasoleczki. Bardzo mnie to ucieszylo i podbudowalo...:-)
Wiedzialam ze to wlasnie wam moge wszystko wyznac..;-).
Lapisku chyba mnie przekonalas do tych przytulanek
Kajdus dobrze ze nie jestem sama w tych rozterkach..
Alek - mam nadzieje ze mi minie...
No i powiem wam ze nie moglam uwierzyc ze nasza dzielna Elzbietke wreszcie szczescie dopadlo i doczekala sie upragnionej fasoleczki. Bardzo mnie to ucieszylo i podbudowalo...:-)
Alek trzymam mocno kciuki żeby przytulanka były owocne
Lapisku no pewnie, że będę tęsknić a szczególnie jeżeli będę chciała podjeść w nocy - kto mnie opierniczy ;D
Majeczko każda z nas ma takie myśli, ale na szczęście one mijają więc mam nadzieję, że Twoje też pójdą sobie no właśnie nie patrzeć na dzień cyklu tylko poprzytulać się tak bez powodu ;D
Anuś, Kajduś pozdrowionka
Ja nadal bez @, wnerwia mnie takie zawieszenie a jeżeli chodzi o dzidzie to jestem pewna, że nie ma po prostu nie było możliwości więc zaplątała się gdzieś franca, dzisiaj 33 dc najdłuży mój nie wliczając oczywiście ciąży - ale to inna historia
Alek trzymam mocno kciuki żeby przytulanka były owocne
Lapisku no pewnie, że będę tęsknić a szczególnie jeżeli będę chciała podjeść w nocy - kto mnie opierniczy ;D
Majeczko każda z nas ma takie myśli, ale na szczęście one mijają więc mam nadzieję, że Twoje też pójdą sobie no właśnie nie patrzeć na dzień cyklu tylko poprzytulać się tak bez powodu ;D
Anuś, Kajduś pozdrowionka
Ja nadal bez @, wnerwia mnie takie zawieszenie a jeżeli chodzi o dzidzie to jestem pewna, że nie ma po prostu nie było możliwości więc zaplątała się gdzieś franca, dzisiaj 33 dc najdłuży mój nie wliczając oczywiście ciąży - ale to inna historia
anusieńka hej , co tam u Ciebie?? lapisku fajnie se tak posiedzieć, sniadanko z bb, kawusia z bb, milusio :laugh: alek jak tam męzuś??? żywy?? ja też sowjego trcohe pomęczyłam majeczko jenak ten nasz Lapisek ma dar przekonywania ;D moniolek wstręciucha pewnie zaro do Ciebie przyjdzie... zaraz ją tu wywołamy... a potem owocne staranka i na 9 miesięcy spokój ;D
anusieńka hej , co tam u Ciebie?? lapisku fajnie se tak posiedzieć, sniadanko z bb, kawusia z bb, milusio :laugh: alek jak tam męzuś??? żywy?? ja też sowjego trcohe pomęczyłam majeczko jenak ten nasz Lapisek ma dar przekonywania ;D moniolek wstręciucha pewnie zaro do Ciebie przyjdzie... zaraz ją tu wywołamy... a potem owocne staranka i na 9 miesięcy spokój ;D
Lapisku hop hop ;D przerwa na kawę nadzwyczaj długawa
Anuś serce co słychać...
Alek chyba tak zaszalałaś, że Ci siły już zabraklo dzisiaj na bb ;D
Kajduś no właśnie nie wiem co z moją @ w każdym razie czuję się bardzo dziwnie - nie to na pewno nie ciąża, ale boli mnie podbrzusze od kilku dni pierwszy raz tak bardzo no i martwię się co by mi tam wszystko się pogoiło jak trzeba :
Nerwowa w dodatku jestem na siebie - miałam nie jeść a wpierniczam jak mały słonik. Dzisiejszy bilans - dwa kawałki ciasta o cukierkach nie wspomnę, jabłko, gruszka, flaczki, kromki trzy na szczęście z ciemnego pieczywa, drożdżowka z serem, kabanos jeden i chyba na tym nie zakończę, bo nadal mnie zsie a w lodówce czeka na mnie pasta z łososia