reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej :-)

kasiu - przepiękny masz brzuszek !!! :tak::tak: Zgrabny i jaki duży już !:-) I okrąglutki typowo dziewczynkowy :-) jejku to już zaraz to usg masz i podglądanie jak wygląda Twoja Dzidzia , trzymam kciuki żeby wszystko było OK a Dzidzia śliczna jak obrazeczek :-)

Tutaj weekendowo, ja muszę trochę popracować , dlatego odmeldowałam się przy kompie..
kok.o - w dużym skrócie to z temperaturą jest tak, że w okolicy owulacji najpierw jest spadek a potem wzrost o 4-5 kresek i ten wzrost powinien się utrzymać przez 3 dni przynajmniej. Nie mogą być tzw. góry - doły. Niskie temperatury, spadek lekki, duży wzrost, utrzymanie na wysokim poziomie no i najlepiej brak spadku... Bo spadek - wiadomo- @ nadciąga...
A śluz, przynajmniej u mnie jest jeszcze w fazie niskich temp., w dniu wzrostu już go nie ma, to tzw dzień szczytu śluzu chyba jest ;-)
Jak objawy Twoje ? :-) Mnie ciągną jajniki i jestem wk... na maxa, dzisiaj rozstawiam wszystkich po kątach. To jednak pewnie przez niedzielę, bo jutro pn i ciężki tydzień przede mną...
Miłego wieczoru wszystkim Dziewczynkom życzę :-)

reklama
czesc
heh... ja tez dzisiaj musze popracować :wściekła/y:
Muma mi temp skoczyla 5 dni temu o 5 kresek i 2 dni tak sie utrzymywala, potem o 1.3 kreski w dół, potem 1 w góre, a dzis o 1.8 w dół (a mierzyłam godzine pózniej:baffled:) - nie wiem czy takie wahnięcia są OK, no ale nie spadła do linii najwyższej temp z najniższych ;-) wiec zakladam,ze w porzadku jest ;-) A spadek to moze implantacja? ;-):-D;-) hehe
Z objawów - nie mam żadnych :-p, tylko syski większe, ale to jak zawsze...

pozdrowionka

Wczułam się w te Twoje kreski i jest OK a spadek to na pewno implantacja:tak::tak: Ja się spodziewam spadku jutro - pojutrze ;-) Ech... miło pomarzyć... Ale kiedyś się uda do cholery :happy::tak:
Miłej pracy:-)

cześć dziewczynki :-)
Muma dziękuję za miłe słowa o brzuszku, on na tym zdjęciu jakiś taki duży bo w rzeczywistości to aż taki nie jest (chyba :eek:)
a za kciuki (nie)dziękuję...to już jutro...nie mogę się doczekać...

do obserwacji cyklu proponuję wam stronę http://www.skarbmamy.pl/
ja sama prowadziłam tam wykresy a teraz kartę ciąży, dodatkowo jest tam mnóstwo doświadczonych dziewczyn które służą radą i pomocą :tak: - warto zajrzeć choćby po to żeby pooglądać inne wykresy

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Robię kawkę i do roboty , bo roboty mam dużo....
kasia.natka - &&&&&& -już teraz nie wejdziesz wcale na forum, jak dostaniesz filmik z Dzidzią to będziesz go oglądać przez następne 20 tygodni :-D
kok.o - u mnie dziś 19 dc, temperatura 37 st - wysoka jak na mnie, że w szoku jestem normalnie. Pożyjemy, zobaczymy;-)
Gdzie jesteście Kobitki ???
Wszystkim Dziewczynkom życzę miłego dnia :-)

witam się szybciutko bo cała w nerwach jestem przed tym usg :baffled:
Muma ja zawsze znajdę dla was czas :tak: najwyżej będę miała w jednym oknie forum a w drugim ten film :-p

gdzie są wszystkie kobietki?!

kasia.natka - to super :-):-)
kok.o -no to mamy to samo kochana :tak: i sobie poświrujemy razem dalej :tak: Buduje mi się też COŚ na lewym policzku, póki co daje się zapudrować ;-)

acha, Muma... muszę Cię moja droga poprawić i naprostować;-) To Twój 20 dc, a nie jak pisałaś 19:-) no!
Bo mój jest 20, to Twój też :-);-):-D
Zawsze to jeden dzień bliżej do testowania ;-):-D:-D

a mnie się "ozdoba" robi na szczęce, narazie też sie daje zapaćkać :-D

reklama
kobietki jestem :-)
usg rewelacja! na prawdę warto wydać kasę na to!
100% dziewczynka, mega ruchliwa :-D machała do nas!!!
wszystkie wady jakie się dało w tym badaniu wykluczyć - wykluczone :happy2:
waży 375 gram
mamy przecudny film i kilka zdjęć...jestem zakochana...tatuś z resztą też :tak:

Do góry