reklama
Ani@k
Fanka BB :)
Lumina Kok.o i Katiuszka mają rację! No i nigdy nie mów o sobie i o Mężu że jesteście żałośni!!! Jesteście dla siebie nawzajem najważniejsi i to jest Wasza siła!!!
Wiem jak bardzo takie gadanie może zdołować...:-( może rzeczywiście należałoby coś odpyskować aby babsztyl ruszył łepetyną i przestał tak dosrywać!!!
Muma o ile dobrze kojarzę na dniach zaczną się dni płodne?
Albo już się zaczęły...tak samo u Kok.o???
Ale ten czas leci....
Zuzanka Ty jeszcze daj znać co u Ciebie...
Wiem jak bardzo takie gadanie może zdołować...:-( może rzeczywiście należałoby coś odpyskować aby babsztyl ruszył łepetyną i przestał tak dosrywać!!!

Muma o ile dobrze kojarzę na dniach zaczną się dni płodne?

Ale ten czas leci....
Zuzanka Ty jeszcze daj znać co u Ciebie...
Muma
Ani@k - moje płodne zaczną się od piątku , w sam raz po trudnym tygodniu. I od nowa;-)
Teraz &&&&&&&&&&&&&&& za nasze Dziewczynki :-)
Słuchajcie, teraz te mrozy brrrrrr ale za 5-6 tygodni WIOSNA

Kiedyś widzialam program naukowy, że najłatwiej "zajść" na wiosnę, no wiadomo o co chodzi
Teraz &&&&&&&&&&&&&&& za nasze Dziewczynki :-)
Słuchajcie, teraz te mrozy brrrrrr ale za 5-6 tygodni WIOSNA

Kiedyś widzialam program naukowy, że najłatwiej "zajść" na wiosnę, no wiadomo o co chodzi
Ostatnia edycja:
Ani@k
A u mnie obecnie piękna owulacja:-) ale boję się "działać"
...
W szpitalu jeden z lekarzy powiedział ze mogę się zacząć starać "od razu" inny aby odczekać dwa cykle. Mój lekarz prowadzący kazał mi przyjść "na przegląd" w marcu...nie wiem jak moja (dwurożna) macica będzie wyglądać po "grudniowych" wydarzeniach...
W międzyczasie chcę odwiedzić podobno bardzo dobrego profesorka...może jeszcze coś mądrego mi powie...ehhh, gdybym ja była taka mądra i wiedziała że wszystko będzie ok, to już bym starania zaczęła...ale ten cykl jeszcze przeczekam...

W szpitalu jeden z lekarzy powiedział ze mogę się zacząć starać "od razu" inny aby odczekać dwa cykle. Mój lekarz prowadzący kazał mi przyjść "na przegląd" w marcu...nie wiem jak moja (dwurożna) macica będzie wyglądać po "grudniowych" wydarzeniach...

W międzyczasie chcę odwiedzić podobno bardzo dobrego profesorka...może jeszcze coś mądrego mi powie...ehhh, gdybym ja była taka mądra i wiedziała że wszystko będzie ok, to już bym starania zaczęła...ale ten cykl jeszcze przeczekam...

Muma
Już trzymam kciuki za Twoją wiosnę Ani@k
Też bym odczekała jeszcze tą chwilkę chyba. Pan profesor powie, że wszystko OK i zaczniecie na spokojnie na wiosnę
Z tą dwurożną macicą to musisz być podwójnie ostrożna ale to na pewno już od dawna wiesz
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma
Witam porannie :-)
Ani@k -to normalne, że tam wracasz.. przecież to się wszystko tak szybko wydarzyło. Już niedługo będziesz przeglądać grudzień 2012 - może jeszcze ktoś od nas ?;-)
Robię kawkę i zabieram się do pracy. Muszę trochę odtajać ;-) U nas na wsi rano było -15 st, dobrze, że jest sucho i nie wieje.
Brzózka - Ty wiesz co
&&&&&&&&
Miłego Dnia Dziewczynki
Ani@k -to normalne, że tam wracasz.. przecież to się wszystko tak szybko wydarzyło. Już niedługo będziesz przeglądać grudzień 2012 - może jeszcze ktoś od nas ?;-)
Robię kawkę i zabieram się do pracy. Muszę trochę odtajać ;-) U nas na wsi rano było -15 st, dobrze, że jest sucho i nie wieje.
Brzózka - Ty wiesz co

Miłego Dnia Dziewczynki

reklama
mambzika
Zaciekawiona BB
Wiam Was dziewczyny!!!
Chyba potrzebuje wsparcia bo juz sama nie daje sobie rady a nie mam z kim podzielic sie moimi niepowodzeniami, nie chcialabym byc intruzem w Waszym gronie, ale jezeli moge to chcialabym sie dolaczyc
Ja jestem po 30-stce lub raczej przed 40-stka, mam 38 lat i staram sie o pierwsze dziecko od 5 lat niestety z przerwami z powodu ciezkiej choroby meza:-(
I tak nastepny okres i nastepne smutki....pozdrawiam
Chyba potrzebuje wsparcia bo juz sama nie daje sobie rady a nie mam z kim podzielic sie moimi niepowodzeniami, nie chcialabym byc intruzem w Waszym gronie, ale jezeli moge to chcialabym sie dolaczyc

Ja jestem po 30-stce lub raczej przed 40-stka, mam 38 lat i staram sie o pierwsze dziecko od 5 lat niestety z przerwami z powodu ciezkiej choroby meza:-(
I tak nastepny okres i nastepne smutki....pozdrawiam