Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A problemy są, raz większe raz mniejsze. Teraz macie czas tych większych, ale dopiero początek roku! Czas dopiero się na starcie rozkręca, zobaczysz - nie obejrzysz się a będziesz tu nam same dobre nowiny obwieszczać!!!
Będzie dobrze!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&teściowa do mnie wydzwania kiedy ona babcią będzie i oczywiście wszyscy myślą że to moja wina bo to kobieta ma być w ciąży a facet to nikt nie bierze po uwagę że może być winny
nie spałam całą noc bo myślałam o szwagierce w ciąży , wyobrażałam sobie te zjazdy rodzinne , wszyscy z dziećmi a a my z psem - bo tylko jego mamy , jesteśmy z mężem tacy żałośni
czemu jednym się udaje ot tak zaciążyć a inni 5 lat i nic - trzaska mnie
pewnie jak sie wypłaczę to mnie puści ten nerw i będą musiała przejść z tym do porządku dziennego
Normalnie zaraz ci wirtualnego kopa przysadze! Załośni??????? Kobieto! od kiedy to wartosć człowieka mierzy się ilością posiadanych dzieci?? NIGDY tak nie mów o sobie i mężu, NIGDY!!!
)