Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po ktorym bede miala badanie HSG ktorego sie cholernie boje bo juz sobie film ulozylam w mojej glowce z finalem 2 jajowody niedrozne
....ot tak bo skoro badania moje hormonalne i mojego zolnierzyki sa dobre noooo nie super, ale dobre to problem gdzies jest
.

.
.

!!!!
chyba nic nie da sie z tym zrobic MY TE TYPY ktorym sie nie powodzi juz tak mamy i szlak nas trafia jak innym bez problemu wszystko ladnie sie uklada pt. I ZYLI DLUGO I SZCZESLIWIE.
za nim sie z tym wszystkim pogodzilam i doszlam do jako takiej rownowagi przeszlam przez pieklo.
, ze komus sie udalo po tylu latach albo mimo,ze mieli problemy i co z Tego jak ja wiem, ze mi sie to na pewno nie przytrafi.Zycze wszystkim dobrego iiiiiiiiiiiii
podrzuca do pieca, wiesz moj tez mial o wiele gorsze badania nasienia 5 lat temu i o dziwo przed tem niz rozwinela sie choroba, ale zadzialalismy, zmienil tryb zycia i pomogloooo.
, wal tez tesciowa tzn. olej to co mysli...Wy wiecie jak stoja sprawy i to jest najwazniejsze....
:-)
:-)
hehe i witaminki mam przepisane jakieś ...hehe zobaczymy bo ja nie wierze w takie rzeczy ale trudno poszłam ...
pewnie,że w kupie raźniej!!! a do tego dziewczyny dzielą się informacjami, doświadczeniem, co jest bardzo pomocne. Sama się przekanałam na sobie. Jak się tu zapisałam, to szczerze mówiąc niewiele wiedziałam na temat ogólnie ciążowy. A dziewczyny tak mnie wyszkoliły, że aż ginekolog mnie pochwalił na sobotniej wizycie
Tak więc dzięki Kobietki za nauki
Tak więc dalej du..a, zaraz po @ będę umawiać się na wizytę u mojego super-gina
Nie orientujecie się jak długo trzeba przyjmować leki, żeby się podniósł??? pewnie i tak nie załapię się na ten rok, no trudno dzidzia będzie z 2013:-) w wersji optymistycznej oczywiście....
ale piszę to dlatego, bo sama dobrze wiem jak to jest, a nerwami i depresją to Ty kochana tylko sobie i Twojemu małżeństwu możesz zaszkodzić, a nie tamtym. Dlatego nie warto!!!!