mambzika
Zaciekawiona BB
Dziekuje slicznie:-)
Ja dziewczyny zycze Wam jak i sobie tego szczescia:-)
Boje sie,ze zaraz okres dostane na serio to jakos nie mozliwe zobaczycie, ze bede jeszcze ryczala
To tylko jeden test co prawda wzielam w aptece i mowila, ze wiarygodny i co dalej
Maz mowi, ze ja wariatka, ze na leczenie mnie odda i ze po tylu latach tak naturalnie to nieprawdopodobne.
Kurcze czekac jeszcze czy nie czy co ja taka sama w tych Wloszech???
Ja dziewczyny zycze Wam jak i sobie tego szczescia:-)
Boje sie,ze zaraz okres dostane na serio to jakos nie mozliwe zobaczycie, ze bede jeszcze ryczala
To tylko jeden test co prawda wzielam w aptece i mowila, ze wiarygodny i co dalej

Maz mowi, ze ja wariatka, ze na leczenie mnie odda i ze po tylu latach tak naturalnie to nieprawdopodobne.
Kurcze czekac jeszcze czy nie czy co ja taka sama w tych Wloszech???

:-(no i do tej pory nic ....nie mamy cierpliwości i ochoty na seks czasami ale jak przychodzą dni płodne to są przytulanka....ale jak zobaczyłam Twoją wiadomość to od razu mi się zrobiło lepiej i wierzę ,że i nam się uda
ale muszę wstawać rano do pracy i to mnie podtrzymuje,żeby nie poddać się depresji chodź myślę ,że mam ją w środku bo nie mam radości w sobie ani chęci do niczego

Ja też mam coraz gorsze doły, jeszcze ta sytuacja w domu, ale trzeba myśleć pozytywnie - wiesz to przeciez dobrze.
nie zaglądam czy @ się rozkręca czy nie, wiem, że będzie, bo przytulanek nie było, więc spokój i luz. Chyba potrzebna była mi ta "przymusowa" przerwa. Czasem tak trzeba, wyluzować,nabrać sił na kolejne starania i tak w kółko. Ale mamy kolejny przykład na forum, że nasze wysiłki kiedyś będą nagrodzone czego sobie i Wam wszystkim kochane życzę!!!!