reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

u mnie termometr w tej chwili pokazuje -10 i wystarczająco mnie to przeraża bo muszę wyjść z domu :no:
Brzózko jestem z tobą cały czas &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Katiuszka czekamy na relację z badań..
Brzózka przez ten tydzień wolno Ci mieć wszelkie dozwolone objawy ciążowe:tak:oczywiście 3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka Twoja córeczka już słyszy:szok: (wiem z suwaczka) niesamowite! normalnie niesamowite!!! Rozmawiacie już ze sobą? A "bulgotki" przerodziły się już w "kopniaki"? Jejku takie maleństwo a ile już potrafi!!! Całuję w brzuszek <cmok>

A u mnie -5, za oknem ptaki rozdzióbują jarzębinę...słońce, zero śniegu....czy ja jeszcze jestem w Polsce?:baffled::confused::happy2:

u mnie też już lepiej bo -6 :-)
Brzózko fluidków mam dla was mnóstwo więc bierz śmiało :tak:
Ani@k a no podobno już słyszy :sorry: dopiero będę próbować do niej mówić bo do tej pory to tak głównie w myślach ale muszę pomyśleć o jakiejś muzyczce, rozglądam się za pozytywką
a co do ruchów to są co raz silniejsze :happy: i takie różnorodne - kopniaczki, pukanie, fikołki, rozpychanie - cudowne uczucie, zobaczycie jak już same będziecie to czuły :-p

Oj kopniaczki!!!mmmmarzę o nich:-) oczyma wyobraźni marzę też o nieprzespanych nocach już po urodzeniu:zawstydzona/y:

A ja się łapię za fluidki ale chyba jeszcze niepotrzebnie...:zawstydzona/y:
Mam w głowie wirnik myśli, chcę pójść do innego lekarza (profesora:cool:) aby profesorskim okiem obejrzał moje wnętrze...u mojego lekarza prowadzącego mam wizytę w marcu...chcę usłyszeć od jednego i drugiego ze JUŻ MOGĘ:tak:się starać...:zawstydzona/y:
Także dziewczyny nie podbieram teraz żadnych fluidków a te które podebrałam odsyłam w ręce Brzózki, bo to ona nam będzie obwieszczała dobrą nowinę za tydzień.
Czy takie odesłanie też się liczy? :confused:

hej Kobietki!!!
Witam Was cieplutko, bo widzę, że Polsce zima na całego!!! fajnie macie, ładnie, biało, mróz skrzypi pod nogami, a ja tu tylko plucha i wiatry. Moja szwagierka leci do Polski, zmartwiona, bo nie ma butów z kożuszkiem, tutaj graniczy z cudem znalezienie ładnych a do tego ocieplanych. Tutajsze panny dalej latają w balerinkach:baffled:
No dobra a teraz na temat:tak: wizyta była super!!!!! lekarz pierwsza klasa!!!!! pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak sympatycznym, zabawnym człowiekiem. Ja ogólnie nie cierpię tego typu wizyt i lekarzy, a tu sama przyjemność. SERIO!!!! Tak więc noelko, gdybyś potrzebowała polskiego ginekologa polecam z całego serca!!!!! No a jeśli chodzi o moje wyniki, to faktycznie progesteron za niski, ale to jeszcze nic nie świadczy, że naprawdę taki jest, być może za wczesnie go zbadałam, od razu zadzwonił do tego samego laboratorium, gdzie jak robiłam, kazał im czekać, bo ja już tam jadę i robimy drugi raz poziom tego hormonu. No byłam w szoku!!!! naprawdę dba o pacjentki, wypytuje się, sam duzo od siebie mówi, bada piersi, co mi się zdarzyło po raz pierwszy w życiu, żeby ginekolog zbadał mi piersi. No ale do rzeczy, wyniki mam mieć w poniedziałek ok 17-stej i wtedy się okaże, jak dalej niski to za 2 tygodnie wizyta u lekarza, a jak ok, to przebadac partnera czyli mojego M. i dalej działać. Powiedział, że teraz przyjmuje się że dopiero po 2 latach starań można zacząć się badać. Tak więc zobaczymy co będzie dalej.

brzózka, no weź...zafasolkuj...nie bądz taka:-) któraś w końcu musi!!!! trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i oby ten czas do testowania minął bez większych ekscesów:tak:

Katiuszka widzę że pan doktor Cię uspokoił...po takiej rekomendacji aż się chce iść do ginekologa!!!:tak:hihihi czasami tak jest że ludzie nas zaskakują, chciałabym zobaczyć Twoją minę...jak dzwonił do laboratorium;-)
Z tego co zrozumiałam jak poziom będzie ok, to we wtorek małżonek na badania? Ale by było gdyby się przebadał i okazałoby się ze niepotrzebnie...trzymam kciuki za pomyślne wyniki &&&&&&&&&&

reklama
katiuszka dobrze miec taki namiar dzieki bardzo!!!
czyli jak u Ciebie progesteron za niski bedzie to przepisze ci cos tak? A jak w porzadku bedzie to masz sie naturalnie dalej starac tak?

Do góry