hej Kobietki!!!
Witam Was cieplutko, bo widzę, że Polsce zima na całego!!! fajnie macie, ładnie, biało, mróz skrzypi pod nogami, a ja tu tylko plucha i wiatry. Moja szwagierka leci do Polski, zmartwiona, bo nie ma butów z kożuszkiem, tutaj graniczy z cudem znalezienie ładnych a do tego ocieplanych. Tutajsze panny dalej latają w balerinkach
No dobra a teraz na temat

wizyta była super!!!!! lekarz pierwsza klasa!!!!! pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak sympatycznym, zabawnym człowiekiem. Ja ogólnie nie cierpię tego typu wizyt i lekarzy, a tu sama przyjemność. SERIO!!!! Tak więc
noelko, gdybyś potrzebowała polskiego ginekologa polecam z całego serca!!!!! No a jeśli chodzi o moje wyniki, to faktycznie progesteron za niski, ale to jeszcze nic nie świadczy, że naprawdę taki jest, być może za wczesnie go zbadałam, od razu zadzwonił do tego samego laboratorium, gdzie jak robiłam, kazał im czekać, bo ja już tam jadę i robimy drugi raz poziom tego hormonu. No byłam w szoku!!!! naprawdę dba o pacjentki, wypytuje się, sam duzo od siebie mówi, bada piersi, co mi się zdarzyło po raz pierwszy w życiu, żeby ginekolog zbadał mi piersi. No ale do rzeczy, wyniki mam mieć w poniedziałek ok 17-stej i wtedy się okaże, jak dalej niski to za 2 tygodnie wizyta u lekarza, a jak ok, to przebadac partnera czyli mojego M. i dalej działać. Powiedział, że teraz przyjmuje się że dopiero po 2 latach starań można zacząć się badać. Tak więc zobaczymy co będzie dalej.