reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no co TY lopop ...ja też tak myślałam,ale wróciłam bo co to ma wspólnego ,po prostu nie wolno nam się przejmować za bardzo ,ja to zaczęłam traktować jako przyjemność pisania z Wami jako przyjaciółkami ...takie spotkania przy kawie...a przy okazji dzielimy się swoimi schizami :-):-Doj fajnie spacerek z rodziną ...palu nie pamiętam niestety :zawstydzona/y::no:ja zaraz uciekam pod prysznic ....coś mnie brzuchol boli po tym vacum chyba za mocno dałam czadu:crazy: i do mojego Mm pójdę bo ostatnio coś go zaniedbuje :-p:szok:

reklama
no co TY lopop ...ja też tak myślałam,ale wróciłam bo co to ma wspólnego ,po prostu nie wolno nam się przejmować za bardzo ,ja to zaczęłam traktować jako przyjemność pisania z Wami jako przyjaciółkami ...takie spotkania przy kawie...a przy okazji dzielimy się swoimi schizami :-):-Doj fajnie spacerek z rodziną ...palu nie pamiętam niestety :zawstydzona/y::no:ja zaraz uciekam pod prysznic ....coś mnie brzuchol boli po tym vacum chyba za mocno dałam czadu:crazy: i do mojego Mm pójdę bo ostatnio coś go zaniedbuje :-p:szok:

palemka zaszła znowu widzisz o niej zapomniałam
a bree i błonka to wiesz o tym

ja już też tak na to patrzę

słuchaj ty mieszkasz koło W-wy to jest ta Iwiczna???

oj nie mam kochana ....mam na mazurach rodzinę i na dolnym śląsku :-)a na pomorzu by się przydała ....ale chociaż w Elblągu mój mąż ma po babci ciotkę ale to chyba nie pomorze?

przechodzę z nią teraz gehennę bo królewna ma foch,że musi coś zrobić a nic nie robi ....rozpakować zmywarkę jak ma to mało naczyń nie pobije.....ma zablokowany komp dostęp na 3 h i od wczoraj się do mnie nie odzywa ...służbowo ewentualnie i to burka na mnie :cool:nie mam cierpliwości do niej ...ja w ogóle nie mam cierpliwości a ona jeszcze mnie dobija ...

przechodzę z nią teraz gehennę bo królewna ma foch,że musi coś zrobić a nic nie robi ....rozpakować zmywarkę jak ma to mało naczyń nie pobije.....ma zablokowany komp dostęp na 3 h i od wczoraj się do mnie nie odzywa ...służbowo ewentualnie i to burka na mnie :cool:nie mam cierpliwości do niej ...ja w ogóle nie mam cierpliwości a ona jeszcze mnie dobija ...
kurcze to jeszcze ten ciężki wiek jest
ale przejdzie jej zobaczysz nie ma co się nią przejmować a obowiązki jak najbardziej musi mieć
wiesz kiedyś my robiliśmy bez szemrania a teraz te dzieciaki zawsze jakieś ale mają

no dokładnie ,ja jestem najstarsza Nas w domu 6 ona najmłodsza i musiałam się zajmować nimi i obowiązki domowe ,moja matka wyjechała do Włoch jak Karola miała 6 lat i siedziałam z nimi wszystkimi sama bo ojciec poza domem pracował w stolicy my wtedy na mazurach,przyjeźdzał co 2 tydzień ....i było pranie ,gotowanie itd....a teraz smarkule jedne nie znają w ogóle pracy a wartości pieniędzy w ogóle brak:confused2::sorry::no::wściekła/y:

reklama
no dokładnie ,ja jestem najstarsza Nas w domu 6 ona najmłodsza i musiałam się zajmować nimi i obowiązki domowe ,moja matka wyjechała do Włoch jak Karola miała 6 lat i siedziałam z nimi wszystkimi sama bo ojciec poza domem pracował w stolicy my wtedy na mazurach,przyjeźdzał co 2 tydzień ....i było pranie ,gotowanie itd....a teraz smarkule jedne nie znają w ogóle pracy a wartości pieniędzy w ogóle brak:confused2::sorry::no::wściekła/y:
wiesz to chyba media mają duży wpływ na to bo pokazują co robią młodzi że nie mają zajęcia tylko się włóczą a potem oni tez tak chcą
no że wszystko za darmo trzeba dać

Do góry