reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wy to zawsze umiecie pocieszyć!!! :***
Jesteście kochane dziewczyny :tak:
Niemniej jednak chciałam podłączyć moje kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
oho ! dziewczyny ja nie wiem bionda boję się dzisiaj zrobić i nie mam tak czułego testa jak Ty ( w ogóle nie mam w domu ) a Ty zrób i nam powiedz ...a w sobotę powtórzymy :tak:

zupka prawie gotowa :-):rofl2:

no ... fajną macie pracę babeczki :happy2: a ja nadal cierpię z powodów żołądkowych, jak mnie złapało w poniedziałek to trzyma,wczoraj było troszkę lepiej i dzisiaj znowu słaba jestem i w ogóle nic mi sie nie chce.

Witaj Bzzzz, mnie się też nic nie chce :-(choć słaba nie jestem...ale dziś 1 dzień w pracy po dłuższej przerwie....:baffled: ile na mnie roboty czekało :szok:

dzień dobry moja kochana,a Ty dzisiaj nie w pracy ?w domku legatujesz?powinnaś pić len mielony codziennie pomaga na żołądek ....
ja przez biondę wyjść nie mogę bo nie wiem czy się skusiła na ten test czy nie?

bionda - humorek jako taki , raczej obojętny , a seksić już mi się nie chce , my z M to raczej jesteśmy z niskim libido oboje dobraliśmy się jak w korcu maku

wczoraj pytałam mojego co on na to że wszyscy jego koledzy i brat będą ojcami a on w tyle został - powiedział mi że mu to obojętne :rofl2: normalnie mnie rozwalił ale widocznie faceci inaczej to odbierają ,szkoda analizować

reklama
Bionda - Czy podjęłaś decyzję ?? :-)
bzzz - na problemy żołądkowe dobra żołądkowa ;-) A tak serio to banany :-)

Do góry