reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja też :-) choć będę musiała poszukać coś z zawartością jodu...aby nie brać dodatkowych tabletek.

Opowiem Wam jeszcze wesołą historię, otóż jeśli się potwierdzi to na prośbę M, nie powiemy nic rodzicom... No może Córci..
Bo gdyby coś się jednak stało...
Ale ja wiem, że 2 maja, a to dopiero byłoby po tych badaniach wszystkich to ja się już będę toczyć i rozumiecie, będę mówić na imprezkach, świętach itp że nie piję bo wreszcie wstąpiłam do AA, a z dietą koniec i trochę mi się przybrało :rofl2::baffled::-D
Taka - ciąża z zaskoczenia ;-)
Ale w sumie, moja mama chora i jeszcze ma tych dziadków... teściowa nadwrażliwa i lekko histeryczna ... Może i dobrze tak :-)
Po co z jodem Ani@k ???

Moja tarczyca prawdopodobnie produkuje jod tylko dla mnie a ze jest cała w guzkach, endokrynolog zaleciła brać jod "dla Dziecka"...w momencie kiedy zaczęłam brac witaminy, miałam odstawić jod...z tym, że dopiero po fakcie sprawdziłam, ze ten prenatal nie ma jodu w składzie :zawstydzona/y:

Ze wszystkim trzeba uważać i najlepiej samemu wiedzieć wszystko i zadbać o wszystko , ech...
Jakby się udało to super bo nie miałam już ostatnio siły na te "przytulanka", total spadek libido, choć na wiosnę powinno lepiej być ;-) W ostatnim dniu, krytycznym - po pęknięciu pęcherzyka, to już przysnęłam i jakby M mnie nie dobudził to nie wiem co to by było :eek:;-)
katiuszka -byłaś u gina ??? I jak ???:-)

A Kok.o nie powinna testować??? No i Lumina???
Czyżbym coś przeoczyła...:-( no i Katiuszka!!! Właśnie byłaś u gina?

hej dziewczyny .....o matyldo.....żeście na klikały :-):szok:
Muma to już tylko beta to formalność:-) ale się cieszę...:-):tak::-Da mówiłaś ,że będziesz ostatnia z Nas:-D
Ani@k a jak u Ciebie??teraz staranka chyba już?:-)My z M od wczoraj zaczęliśmy hihihihi...:rofl2:
a jak katiuszka??gdzie ona się podziewa??
luminka @ dostała?

reklama
zuzanko - ja się jeszcze tak na 100% nie ekscytuję, czekam na wynik...

Staraj się ile sił masz kochana, już mówiłam biondzie , ja w tym miesiącu już ledwo zipałam. Wydawało mi się wg gluta że owu jest wczesniej to sie staraliśmy, a potem monitoring pokazał, że dopiero będzie i znowu...:-p

Ja jestem i tak najstarsza to jeśli się udało , przynajmniej ufff załapię się przed 40stką..

luminka
dostała..

Ostatnia edycja:
Do góry