reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanko, ja takie mega długie cykle to mam dopiero od 2miesięcy, ten był 48 dni, w cześniejszy 35. A normalne moje były między 29-32, więc ok. Popytam lekarza co to się dzieje....:baffled:

reklama
oj Dziewczynki...myślałam, że coś więcej skrobnę, ale oczy mi same lecą...nie ma się co dziwić, po nieprzespanej nocy:eek: niby wróciliśmy dość wcześnie, ale co godzinę się budziłam...tak mi ta muzyka dudniła w głowie i teksty piosenek, ze nie szło zasnąć!!!!:-D:szok: Obiecuję, ze jutro nadrobię zaległości, ale dopiero wieczorem, bo wcześniej mam dzieciaki na głowie:-):tak:
Miłego wieczoru dla Was Kochane!!!!

katiuszka nie przepraszaj ja dzisiaj też jakaś śpiąca jestem i bez imprezy nocnej :zawstydzona/y::-(co do cykli nieregularnych to podpytaj lekarza bo to szkoda Twojego zdrowia i znaków zapytania ....

ja też dziewczyny uciekam miłej nocki.

katiuszka no to gratuluje nadejścia wyczekanej @!! ;-):-D faktycznie, jak wczesniej miałaś krotsze cykle to obowiązkowo do lekarza, cos sie pochrzaniło.. ale wierze, ze szybko sie naprawi :tak::-)

bionda no bo to tak jest, ze jajniki na zmiane produkują dojrzewające pęcherzyki (tak gdzieś wyczytałam :sorry:). I ja mam na zmiane cykle 26 dni i 30-33 dni. Raz u gina przyłapałam prawy jak przymierzał się do wypuszczenia duzego pęchola i wtedy cykl miałam dłuugaśny :-) A następny - 26dni:-) No a teraz miałam z prawego owulke, więc jeszcz sobie na @ 2 dni pewnie poczekam:-)

co Wy dziewczynki dzisiaj jakoś tak słabo i sennie? Ja wróciłam właśnie ze spinningu, wymęczona troche jestem:-) No a M.wyjechał i nie ma z kim się poprzepychać ;-):-D

Hej Dziewczynki :-)

Rano powtórzyłam test:-) Nie mogłam niestety znaleźć kabelka od telefonu a mój komputer nie ma bluetootha:confused:
Melduję jednak, że kreska druga jest i jest dwa razy mocniejsza :tak::tak:
Betę będę znać dopiero po 14ej...
I dlatego mam coś dla Was moje kochane kobitki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-):-):-) I temperatura wzrosła dziś choć termin @ jest, no cuda normalnie cuda :-D

katiuszka - wiesz co ja jeszcze myślę o Twoich długich cyklach (i to by pasowała do niskiego progesteronu.) Może to są cykle bezowulacyjne ??? Jeśli tak to ziółka nr 3 i przede wszystkim bądź czujna co do objawów (glut itp) bo owu może się np pojawić zaraz po @...
No to nieźle sobie pośpiewałaś ;-)

kok.o -ja miałam kilka razy monitoring, czasem 2-3 mce pod rząd i np u mnie zawsze lewy jajnik produkował dużego pęcherza, w prawym też mam małe ale one nie rosną. Nie trafisz za nimi ;-)

Miłego Dnia !!! :-D

Ostatnia edycja:
No teraz mogę powiedzieć: "a nie mówiłam, beta to tylko formalność"!!!;-)
Jakbym mogła to bym Cię uścisnęła!!! A tak to tylko wirtualne uściski!!!!:-)

Dzięki ​Ani@k :-):-):-)
A nie mogłam spać w nocy , bo bałam się, że : na teście już nic nie będzie i temp spadnie ... Ale nie :-D
Teraz kombinuję czy jest sens iść już do lekarza, może tak - bo zobaczy czy pęcherzyk jest w macicy (kolejna schiza...).
Za dwa tygodnie trzeba by znowu usg czy jest serduszko (Aaaaaaaaaa) a potem to jakoś co 3 tygodnie...
Myślę, że pracuję do końca lutego, no może do połowy marca, śpię na stojąco i wyglądam jak zombie :-)
Ale jestem szczęśliwa :tak::tak::tak:

reklama
Oj Muma Muma, jak chcesz idź - dostaniesz piękny wydruk z pęcherzykiem ciążowym...:tak: jednakże może zdarzyć się tak, że lekarz nie będzie robił usg...czasami jest tak ze na tak wczesnym etapie nic nie widać :sorry: mnie lekarz zanim zrobił usg tak powiedział...
A spanie na stojąco się tylko pogłębi :tak:
Ja myślałam że jak tak długo śpię w dzień nie będę mogła spać w nocy - ale spanie jest wtedy najlepszym przyjacielem ;-)

Ale jestem pod wrażeniem...normalnie jakbym sama była w ciąży!!!! :cool2: :-D
Łapię dwa fluidki - jednego czerwonego jednego niebieskiego...:-)

Do góry