reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k nie ma w psychice ,że odpuścisz i będzie ....nawet psychiatrzy mówią ,że to brednie każda normalna para czy kobieta jak chce dziecko to idzie do łóżka z myślą o dziecku jak chce,mam mnóstwo przykładów w rodzinie ,w okręgu przyjaciół znajomych ,że tak jest chcieli poszli ,moje siostry baardzo chciały i też mają ,co miesiąc (do pół roku) miałczały ,że chcą i mają ,więc mi nikt nie wmówi,że za bardzo myślę ..bo myślę normalnie :-) a to,że się nie udaje to widocznie jeszcze nie pora!

Muma....

a po ananasie faktycznie smak inny ........lepszy :-):-p:-D

reklama
....ja naprawdę miałam wielokrotnie "zapomnienie "bo i z dziadkiem problemy a to M miała operację kolana 1,5 roku temu a to u mnie zmiana pracy i uwierzcie było mnóstwo momentów ...nie nasz czas.....:confused::confused2:

hej,

ja zdycham 3 dzień , tak mnie brzuch bolał że jadę 3 dni już na silnych prochach :szok:
czytam Was aby w tyle nie zostać ale u mnie dołek jak studnia
14.III mam do gina to go przycisnę aby z moim coś zrobił , bo w sumie rok straciliśmy na darmo

zuzanka - ale na każdego kalafiora/pomidora (niepotrzebne skreślić) przyjdzie jego pora !!! :-D Taki wierszyk mi się dla Ciebie napisał ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

luminka - powoli odstawiaj prochy, poczytaj dzisiejsze wpisy, Ty już popijaj syrop a eMowi zapodaj sama dietkę i suplementy może :-) i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzanka może i psychika nie ma żadnego wpływu...:zawstydzona/y: a sytuacja u mnie to jeden wielki zbieg okoliczności...przecież ciąży nie ma na pstryknięcie!!! Teraz pewnie też będę schizować i zamartwiać się o wszystko dookolła...:-(
Powiem wam że modliłam się o ciążę..ale moje modlitwy nie do końca były sprecyzowane...w końcu Bionda też czasami mnie nie rozumiała jak pisałam na wątku...:zawstydzona/y::-( modliłam się o zajście w ciążę...ale chyba nie wpominałam że Dziecko ma się o czasie i zdrowe urodzić...:zawstydzona/y::-(
Lumina przytulam...wiem jak cholera może doprowadzić do "białej gorączki" :sorry:..

powiem Wam,że jak się chce to faktycznie można ze schizować jak nie wychodzi, ja pamiętam jak poszłam po operacji do kościoła i do spowiedzi poszłam i powiedziałam co u mnie się stało itd to ksiądz mi powiedział "ooo jak trwoga to do Boga?" i od tamtej pory nie chodzę do kościoła i się nie modlę ,jestem wierząca ale nie praktykująca od tamtej pory.........:-:)zawstydzona/y:
a wierzę w to co widzę i słyszę na naszym forum ...hehehehe

ale żescie napisaly..
;)
o co chodzi z tym syropem? bo nie moge znalesc?
Ciesze się, że tu tak gwarno i wesoło.
Ja chyba w tym mies. nici. Tak cos czuje przez skore.
Staranka byly raczej za pozno. Ale trudno. Taki miesiac zwariowany z tą chorobą mamy i owiec. No i jeszcze ciagle tego psa lecze i juz mam dosyc.
Fajnie Was poczytac. :)

Brzózka ale my właśnie o tym piszemy - zajęłaś głowę czymś innym i kto wie co się wydarzy ?? :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A syrop Mucosolvan , normalnie niby przecikaszlowy ale super działa na śluzik - osobiście polecam ;-)

Ja też wierzę w forum i jeszcze wierzę w determinację człowieka i w ogóle wierzę tez w swojego M :-)
Zaraz będę dzwonić do bety, już mi się słabo robi :confused:

Ostatnia edycja:
Zuzanka polecam księdza u którego byłam po szpitalu...działo się ze mną naprawdę źle a on nie odprawił mnie z kwitkiem...a właśnie takie słowa "oooo jak trwoga to do Boga" są naprawdę nie na miejscu..:-(
Brzózka widziałam Cię z owieczką :tak: No i staranka były więc &&&&&&&&&&&&&
Muma o 14???

Ostatnia edycja:
reklama
Lab ma wyłączony telefon, który mi podały baby , wrrrrr:wściekła/y:
Szukam w necie innego... Znalazłam do sekretariatu , podała mi ten nieczynny i d....
Po pracy pojadę dopiero... Chamstwo normalnie, nie dość , że 2 dni to wyłączyły sobie telefon i heja :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry