reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

doczytałam że syrop ambrosol i mucosolvan mają tą samą substancję czynną więc zaczynam łykać od dziś

reklama
Muma wyslałam Ci zdjęcie na emaila..
Lumina jeżeli mają takie same substancje to chyba nie ma znaczenia który będziesz pić..

helloł,helloł :-)meldujemy się obie wygadane ,wyleżane .....ale był dzień leniuchowania dzisiaj...3,5 filmów obejrzane :-D:tak:teraz małż bzzz robi pizze na dopieszczenia dnia :happy::-D
a "stół bez nóg " nie powiem ;-):-D:rofl2: dobrze ,że wczoraj nie czytałyśmy bo na pewno bym powiedziała :-D:cool2:
dziękuje za rejestrację ,moich dni płodnych ,ale nie martwcie się jutro wracam do domu i będzie bita śmietana ,truskawki i M w łóżku zwarty i gotowy ...hihihi.....bzzzz leży dopieszczona dzisiejszym dniem ,a ja jeszcze czekam ze ślinotokiem na pizze :-)...no to tyle w skrócie :happy:

lumina dobrze ,że jesteś pozytywnie nastawiona cieszę się,że jednak zdecydowałaś się wrócić....

aaaa i bzzz dopytuje się o ten konkurs ???bo nie wie o co kaman??

buuuuziaki dla Was uciekamy na pizze:-D

witam się wieczorowo!!!
Byłam wczoraj na forum, ale tylko na privie, bo ubijałam interes z mumą ;-):-) Będę miała ziółka!!!!!:tak:oj się będzie działo:-D

kok.o, ale się uśmiałam z Ryśka :-D skąd Ty to wzięłaś???:-D

bionda, już się zastanawiałam gdzie się podziewałaś...:eek: myślałam, że podskoczyło Ci libido i męczysz swojego Y:-D a Ty tu piszesz o jakiś "kłodach"...:laugh2:Chyba każda z nas, chociaż raz w życiu, pooglądała sufit w pozycji na kłodę:-D

luminka, cieszę się, że jesteś znowu z nami!!!! mam nadzieję, że już teraz będzie tylko coraz lepiej!!! mam tylko jedną prośbę, gdybyś nie daj Boże, znowu wpadła na pomysł ze znikaniem stąd czy coś podobnego, to proszę Cię napisz nam o tym wcześniej, że np. musisz odpocząć od forum itp., bo ja naprawdę miałam wyrzuty sumienia że to może przeze mnie...:zawstydzona/y:No ale mam nadzieję, ze nic takiego nie wpadnie Ci do głowy:tak:;-)

zuzanka, bzzzz....ale Wam fajnie....polezały, popiły, teraz się objedzą....:tak:No ale zuzance przyda się mały odpoczynek przed ostatecznym "starciem" w celach fasolkowych ;-)
A ja tez dziś mam pizze...tylko, że z zamrażalnika:-(No ale z braku laku....

ani@k, @ zakończona, to teraz staranka zaczynasz??? czy jeszcze będziesz czekać do wizyty w marcu???

Specjalnie dla Was, dzięki pomocy cioci Ani@k teścior dzisiejszy (31dc, 17dpo),

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 26
zuzanka - wiedziałam, że nie powiesz stołu, bawcie się dobrze Kobitki :tak::-D

Dzisiaj jakieś święto pizzy , a nasza z przepisu biondy była pyszna, jak padłam po niej to dopiero wstałam :tak: Nareszcie ciasto jak w pizzy a nie jakaś buła drożdzowa z dodatkami:-D

bionda -jaka dziś pozycja ? ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka,

Śpicie pewnie wyczerpane staraniami ;-)
Ja się szykuję na imprezkę, zajrzę wieczorkiem pewnie ,
Brzózka - kiedy Ty testujesz ?
W ogóle proszę uaktualnić dane dotyczące testowań bo nie wiem jak rozdzielać fluidki:-p:-D

ohooo sobotnia cisza...:cool:
Muma, no piękny teścik!!!! muszę się napatrzeć...napatrzeć i przy moim kolejnym testowaniu będę miała wizualizację Twojego testu, to może i na moim ukażą się dwie piękne krechy....:baffled::tak:szykujesz się na imprekę??? aaaa no tak, 18-stka. Noo nie popijesz Kochana...tylko soczki Cię czekają:tak:
A ja też szykuję się już na wieczorne wyjście:-) mamy dziś babski wieczór z winkami i babskimi drinkami:tak: korzystam póki mogę:-D a jak już humory będą dopisywać, to może na jakieś dicso skoczymy:baffled:;-)Pewnie jutro znowu będzie mały kac...no ale co poradzić!!!!
Miłego weekendu Dziewczyny!!!
zuzanka i bionda, nie obijać sie Dziewczęta!!!! brać chłopów w obroty i niech nam się tu zaraz fasole posypią:tak: No i ja od poniedziałku dołączam do grona przytulających się;-)chyba, że mój M. znowu coś wykombinuje....

reklama
Muma no piękny jest :-)
katiuszka ja dzisiaj czekam na mojego męża bo mi libido w tym miesiącu ma chyba 200% hihihi....:rofl2::-D
a ja dojechałam do domku i pusto mój kochany na rajdzie 4x4 ,moja siostra na noc do przyjaciółki pojechała a ja po tak wspaniałym wyjeździe do bzzzz i tak wesołym to dostanę zaraz jakiejś traumy bo w domu tak puuusto!!!:-:)szok:

...no ale nie ma tak dobrze trzeba się ogarnąć no przygotuje sypialnię na wieczór ,nastrój trzeba zrobić hehehe....

pozdrawiam i dziewczyny udanej zabawy ....katiuszka nie spij się ...Muma a Ty kochana soczki :tak:

Do góry