reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dziś byliśmy z eM odwiedzić szwagierkę i szkoda mi tej dziewczyny , szwagier w Anglii a ona sama i nie zanosi się by byli razem , może na rozwiązanie szwagier zjedzie pewnie nie wcześniej ,
szkoda że to życie w Polsce takie porąbane że pracy nie ma dla młodych a jak jest to 1200 ,
mój też pewnie wyjedzie za tydzień w delegacje, :-(

Cześć Schizkółko :)
że wątek w sam raz dla mnie - postanowiłam się w końcu odezwać, bo podczytuję już czas jakiś:)
jeden Cud już mam - urodzony krótko po mojej trzydziestce, całe 8 dni
o drugi nieśmiało zaczynamy starania
Muma, Bzzz - gratulacje! mam nadzieję, że za chwilę posypie się od 2kresek w jpg

Witam Was Lalki, jak zwykle nocnie :-)!
alex___, witaj i opowiadaj :-). Tak myślałam, że nas ktoś podczytuje :tak:. Cały czas czułam czyjś wzrok na sobie jak pisałam. Jesteś u nas mile widziana :tak:. Czasem się z nas uśmiejesz, czasem na nas obrazisz. Najważniejsze, że starasz się z nami :-). Pamiętaj gdybyś chciała od nas uciekać to... podanie i dwa zdjęcia.
Muma, no piękny ten Twój teścik, krechy jak malowane :-). Jeszcze raz gratulacje kochana :tak:. Ciekawa jestem jak Ci się udało antyalkoholowe przyjęcie. Widzę, że pizza alla bionda też Cię powaliła :-D, pyszniutka jest nie? A kiedy masz wizytę u gina?
Lumina, no ja też dyskopatka jestem. Czasem przy gwałtownym ruchu dysk mi się przemieszcza. Jakoś daję radę bo nie za często się to zdarza. Teraz trzyma mnie już 2 tydzień. Raz nie chodziłam 4 dni bo dostałam niedowład nóg. Jeśli mogę Ci coś poradzić to najlepsze lekarstwo to masaż i diclofenak w czopku :tak:.
Katiuszka, najpierw było na kłodę a potem jak libido buch w górę skoczyło tak nam wypadło, że staranka co dzień anie co drugi :szok:. Sama siebie nie poznaję, może to ta wiosna ;-). Jak się balety z dziewczynami udały?
Zuzanka, no wreszcie!!! Bo ja już i moje i Twoje dni płodne liczyłam :tak:. Dzięki Bogu zdążyłaś dziewczyno na czas :-).
bzzz, jak przeżyłaś to spotkanie z Zuzką?
AniOk, trzymam kciuki za ten cykl :-)
Kok.o, :eek:
Brzózka, Co u Ciebie?
kasia.natka, prosimy o fluidki :tak:
bionda, przetrwasz te staranka?

Ja dziś jestem wykończona, od rana staranka... z braku kotłowni kulinarnie było :-). Jutro rano znowu randka w kuchni :-D a wieczorem może wypad z przyjaciółmi.

witaj alex ja też dołączyłam do babeczek niedawno :-D

bionda -spotkanie z zuzanką ...cudne, szkoda ze mieszkamy dość daleko od siebie :sorry:bo byśmy prawie u siebie mieszkały wzajemnie ...tak to widzę :)

Muma - super teścik , przyda się do moich wizualizacji

Bionda - współczuję , ja mam na razie spokój z kręgosłupem - od miesiąca ,a wcześniej to pół roku mnie trzymało a w sumie zaczęło mi się od września ubiegłego roku , raz bolało bardziej raz mniej , mam arsenał tabletek od lekarza ale ich nie brałam bo na wszystkich było że zaburzają płodność

witam alex :-)

a ja mam teraz swoje shizolce: przestały mnie boleć UU więc już mam czarne myśli, czekam do czwartkowego usg i czuję że zwariuję, nie chcę też przekładać na wcześniejszy dzień tej wizyty bo nic to nic nie zmieni, jest przecież jeszcze za wcześnie na cokolwiek a dłużej nie wytrzymam nerwowo... Mdłości też jakby mniejsze, teraz mam napady głodu ... oby do czwartku
powiem tak boję się jak cholerka ....

heloł Lejdis
dzięki za miłe przyjęcie, od razu jakbym mnie zawstydzona:)
o pierwsze szczęście nie musieliśmy się długo starać, zaskoczyło w 2 cyklu, teraz próbujemy od listopada, póki co bez ciśnienia, ale jak widać też bez efektów

a ja mam teraz swoje shizolce: przestały mnie boleć UU więc już mam czarne myśli, czekam do czwartkowego usg i czuję że zwariuję, nie chcę też przekładać na wcześniejszy dzień tej wizyty bo nic to nic nie zmieni, jest przecież jeszcze za wcześnie na cokolwiek a dłużej nie wytrzymam nerwowo... Mdłości też jakby mniejsze, teraz mam napady głodu ... oby do czwartku
powiem tak boję się jak cholerka ....
kochana napady głodu to tez objaw :-D ja musiałam co godzinę jeść:-D wszędzie chodziłam z kanapkami:laugh2::laugh2:
&&&& za czwartek żeby się szybko zleciało
heloł Lejdis
dzięki za miłe przyjęcie, od razu jakbym mnie zawstydzona:)
o pierwsze szczęście nie musieliśmy się długo starać, zaskoczyło w 2 cyklu, teraz próbujemy od listopada, póki co bez ciśnienia, ale jak widać też bez efektów
witaj
ja tez o druge walczę ale już bardzo długo

reklama
witam się ja:) Na razie przejrzałam na jedno oko....:cool2:nie ryzykuję otworzenie obydwóch na raz:-D;-)i chyba wszystko jasne...Jednym słowem babski wieczór udany, przerodził się oczywiście w wieczór mieszany, chociaż dalej z przewagą damską no i jak zwyle odbył się maraton po pobliskich klubach:eek: Powrót około 3 nad ranem, a zasnęłam gdzieś koło 4, tak to jest jak się pije drinki z coca-colą, za cholerę nie mogę po niej zasnąć. Chyba przerzucę się na coś innego....:tak:;-)
A jak tam Wasze samopoczucie w niedzielę???
zuzanka, jak tam noc po powrocie do domku??? zaspokoiłaś swoje libido????;-)mąż to przeżył ?????hihihihi
Muma, rodzinka się nie pokapowała jeszcze, że coś nie tak....bo przecież nie piłaś...chyba, że nie wytrzymałaś i pochwaliłaś się dobrą nowiną:-)

bionda, Ty to spać nie możesz, co cus??? po nocach szwędasz się po forum:-Dchyba, że to była przerwa między starankami, to ok:tak:

alex, witaj w naszych skromnych progach!!! każdej piszę "w kupie raźniej" i chyba naprawdę coś w tym jest. Napisz nam coś o sobie, ile masz latek, macie już jedno dziecko...syn?córcia? ile ma latek??? No...my to takie ciekawskie trochę jesteśmy:-D

brzózka, no gdzie Ty się podziewasz??? jak tam staranka? działacie coś???
aaaa a propos...dziewczyny uaktualnijcie daty przypuszczalnych testowań...:tak:bo znowu się pogubimy;-)

kasia.natka, co tam u Was dziewczynki??? jak się Dominisia sprawuje??? pogłaskaj brzuszek ode mnie:tak:
ani@k, kok.o......a Was gdzie wywiało????

Dodałam przepis na szybki deser:) zapraszam na schizkółko!

Ostatnia edycja:
Do góry