reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się wieczorowo..
Kasica witamy w naszych skromnych progach i nie przejmuj się zbytnio długimi staraniami:tak: ten wątek raczej jest szczęśliwy i nie ma możliwości że się nie zajdzie w ciążę. Kciuki jakie tu trzymamy i fluidki jakie otrzymujemy od naszych przyszłych Mamuś pomagają przebrnąć w oczekiwaniu na wymarzone dwie krechy :tak: :biggrin2:
Lumina jaką fryzurkę wybierasz na zmianę image? Ja też szukam czegoś nowego ale się zdecydować nie mogę..:zawstydzona/y: a plany na przyszłość macie superaśne!!! Tak trzymajcie!!!!:tak:
Alex fryzjera trzeba mieć po drodze do domu ;-) a tak poważnie to nie wiem jak znaleźć czas gdy go nie ma..:zawstydzona/y:
Zuzanka ja się przyczepię do Twojego libido za miesiąć..:sorry2: będzie mi potrzebne:tak:
Kok.o ja chyba się na spinning zapiszę :zawstydzona/y:bo naprawdę emanujesz gotowością do walki 24 h/dobę!!!:tak: Od Ciebie też zapożyczę trochę libido!!!
Muma jak było na wizycie??? Kiedy wykonujesz połączenie telefoniczne do szefowej? Może już po rozmowie??? Czekam na relację:tak:
Katiuszka jutro wizyta z TYM lekarzem? On właśnie tak jakoś pozytywnie nastroił Cię ostatnio? Kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka doszłam do wniosku że Ty wysyłasz fliudki "na dziewczynkę" ;-)

Ciekawe jakie rozsyła Muma:confused2: a jakie Bzzzz...:confused:

reklama
czesc dziołchy :-)
kasica witamy witamy;-):-) Jako nowo przybyła masz duże szanse na szybkie II :-D

katiuszka , Ani@k przesyłam Wam troche mojego libido <><><><><><><><><> :-D Ja musze dać rade do jutra, trzeba przestrzegać reguły "co dwa dni";-):-D
Ale pogrzebałam troche w necie i tak naprawde to ile ludzi/lekarzy/naukowców tyle opinii. Jedni mówią,ze codziennie też jest OK, inni ze co dwa dni, i tez czytałam,ze zalecaja abstynencje 5-7 dni przed dniami płodnymi :szok::szok: Prawde mówiąc nam się udało jak seksiliśmy się prawie codzienne, jak króliki jakieś :-D

A co do fryzjera... ja sie od miesiąca wybieram :zawstydzona/y: i nie moge dotrzeć.. To prawda, fryzjer MUSI być po drodze do domu :-D:-D

Ani@k spoko jak dalej się tak będzie utrzymywać moje libido to się podzielę :-)bo mój M nie wytrzyma...hehehe:rofl2::-Da co fryzur to ja nie umiem być ciągle w tej samej fryzurze:-D:eek:

czy Wam też czasem jak się naklepiecie wszystko magicznie znika???bo mi dość często ostatnio:baffled::crazy:
kok.o no widzisz ale to prawda z tą abstynencją tak mieliśmy przed in vitro i inseminacją :-Da i fajny pomysł na przesyłanie libido hehehe:szok::-)

Ostatnia edycja:
Ja podczas owulacji jestem jak taki "królik" mogłabym i mogłabym i mogłabym...
Podczas ciąży mielismy abstynencję...czyli "armia" się tak zregenerowała, że teraz nie ma możliwości na niepowodzenie:ninja2::rolleyes:

Zuzanka mnie też wywala..czasami pokazuje się komunikat że strona jest zbyt obciążona...

Ostatnia edycja:
Ani@k ale mi się wszytko kasuje (magicznie znika) :-Dale mój małż już powiedział co robić :rofl2:nacisnąć Ctrl z i już wraca wszystko na swoje miejsce :confused2:

uciekam spać ....do jutra

Hej Dziewczynki,

Od jutra będę już pisać więcej a dziś tylko skrót.
Byłam wczoraj u gina, obejrzał zdjęcia z usg i od razu spytał czy ja chodzę do pracy a jeśli chodzę to mam natychmiast przestać (i tu paluchem pokazał mój PESEL na karcie );-) Powiedział, że założy mi kartę ciąży za 2 tygodnie jak na USG będzie już serducho a narazie mam leżec, dbać o siebie, "nie wpuszczać chłopa" ( jest dość bezpośredni :-p), nie mieć zaparć, nie dźwigać itp ...
Dzisiaj wpadłam do pracy ale dosłownie na 2 godzinki przekazać wszystko dziewczynom (są załamane :-p), jeszcze tylko rozmowa z centralą i urlopik :-)
Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze...:-(

Pozdrawiam nową Kasię, stare Koleżanki całuje mocno,
Do usłyszenia.

Więc ja dziś zaczynam :sorry:
Muma jak już się wyśpisz skrobnij co nieco...kiedy następna wizyta?
Zuzanka a może jakieś zdjęcie pirokeza? ;-) na schizkółku zamieścisz...?

z tym fryzjerem to ciężko będzie bo farbowanie odpada ze względu na wrażliwą skórę głowy a radykalnych zmian nie chce czyli skończy się na podcięciu końcówek :eek:

Ani@k - zobaczymy co wyjdzie z planów czasami lepiej nie planować a może po prostu chcieć :happy: mam nadzieje że u lekarza nie wyjdą jakie złe sprawy do leczenia znowu , z mężem na pewno coś trzeba będzie zrobić ? tylko co ? on ma tą torbiel na jądrach ale jest nie operacyjna bo malutka i nie powiększyła się od roku ,
nie wiem czy to może mieć znaczenie ale moja siostra ma torbiele na nerkach i lekarza też jej powiedzieli że tego sie nie operuje tylko kontroluje , czy to nie jest taka sprawa od której po prostu umywają ręce i nikt nie chce się tego łapać ? :no:
coraz bardziej mnie zbiera aby iść do lekarza medycyny nie formalnej czy jak im tam ?

eeeeeeeeeeeeeeellloooooooooooooooooołłl :-D
Jaki piękny dzień dzisiaj mamy!!! chmury szare nisko, zimnawo i zaraz deszcz chyba spadnie, juuupiiiiiii!!!! :-D:-D wiosna na pewno przyjdzie!! :-)

Muma ten Twoj gin to jakiś zaje..ty gosć! :-Djakbym miała bliżej to przeniosłabym się do niego:-) Powiedziałaś dziewczynom z pracy prawde? znaczy ciażowe L4 juz masz? :-) No i biedny ten Twój M. teraz:-( Najpierw go ' rozhuśtałaś' , nafaszerowałaś dopalaczami że czuł się jak 18-latek, a teraz SZLUS! :eek: uuu... bidulek...

zuzanka przesyłaj dziewczynom <><><><> jak skonczysz swoje harce :-D

pozdrowionka babolce :-)

reklama
Muma dopiero teraz przeczytałam o wizycie :zawstydzona/y: no i teraz lajcik, kakauko do łóżeczka, świeża bułeczka..prasa, koniecznie internet i nim się obejrzymy będziesz fotki Bejbika wstawiać :tak:
Lumina nie ma to jak pomysł na końcówki ;-) ja też tak mam :tak:
Kok.o jakież miłe przywitanie dnia!!!:-D a ja wczoraj i dziś przy takiej własnie pogodzie mam zajeżaste samopoczucie :eek: ciekawe jak bedę się czuć jak już wiosna zawita na dobre :confused2::cool2:

Stoję z podniesionymi łapkami i czekam na <><><><><><><>

Do góry