Ani@k
Fanka BB :)
Witam się wieczorowo..
Kasica witamy w naszych skromnych progach i nie przejmuj się zbytnio długimi staraniami
ten wątek raczej jest szczęśliwy i nie ma możliwości że się nie zajdzie w ciążę. Kciuki jakie tu trzymamy i fluidki jakie otrzymujemy od naszych przyszłych Mamuś pomagają przebrnąć w oczekiwaniu na wymarzone dwie krechy
Lumina jaką fryzurkę wybierasz na zmianę image? Ja też szukam czegoś nowego ale się zdecydować nie mogę..
a plany na przyszłość macie superaśne!!! Tak trzymajcie!!!!
Alex fryzjera trzeba mieć po drodze do domu ;-) a tak poważnie to nie wiem jak znaleźć czas gdy go nie ma..
Zuzanka ja się przyczepię do Twojego libido za miesiąć..
będzie mi potrzebne
Kok.o ja chyba się na spinning zapiszę
bo naprawdę emanujesz gotowością do walki 24 h/dobę!!!
Od Ciebie też zapożyczę trochę libido!!!
Muma jak było na wizycie??? Kiedy wykonujesz połączenie telefoniczne do szefowej? Może już po rozmowie??? Czekam na relację
Katiuszka jutro wizyta z TYM lekarzem? On właśnie tak jakoś pozytywnie nastroił Cię ostatnio? Kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka doszłam do wniosku że Ty wysyłasz fliudki "na dziewczynkę" ;-)
Ciekawe jakie rozsyła Muma
a jakie Bzzzz...
Kasica witamy w naszych skromnych progach i nie przejmuj się zbytnio długimi staraniami

Lumina jaką fryzurkę wybierasz na zmianę image? Ja też szukam czegoś nowego ale się zdecydować nie mogę..

Alex fryzjera trzeba mieć po drodze do domu ;-) a tak poważnie to nie wiem jak znaleźć czas gdy go nie ma..

Zuzanka ja się przyczepię do Twojego libido za miesiąć..

Kok.o ja chyba się na spinning zapiszę

Muma jak było na wizycie??? Kiedy wykonujesz połączenie telefoniczne do szefowej? Może już po rozmowie??? Czekam na relację

Katiuszka jutro wizyta z TYM lekarzem? On właśnie tak jakoś pozytywnie nastroił Cię ostatnio? Kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia.natka doszłam do wniosku że Ty wysyłasz fliudki "na dziewczynkę" ;-)
Ciekawe jakie rozsyła Muma