reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
noo... jak tak sobie myśle, co zrobiłabym (czy pracowała czy na L4) ,to zwolnienie jest kuszące... ale na tydzien/dwa...
dłużej chybabym z nudów uświerkła... i do pracy wróciła:-D (pod warunkiem,ze nie MUSIAŁABYM byc na tym zwolnieniu)

nadrobiłabym wszystkie zaległości książkowe (a uzbierało się ze 2 półki do przeczytania :shocked2:)

Kok.o teraz w pracy ni jak mi się kłaść :-D teraz na stojąco łapię...a w domu rypnę na łóżko laptok na kolana i niczym Kaszpirowski będe "jeść zrokiem" <><><><><><><><><><><><><><>:-)
Co do książek - ja na czas ciąży nazbierałam sobie niezłą kolekcję "do przeczytania", niestety na początku cały czas spałam..a później jakoś nie miałam ochoty na nic :zawstydzona/y:

Jakie książki lubisz??? Pewnie kryminały i dzieła noblistów z jakichś 5 lat wstecz...???

alo,alo dziewczyny ....
właśnie wróciłam z zakupów spożywczych ,musiałam sobie coś dobrego do jedzenia kupić a,że na diecie jestem to dzisiaj kuchnia zuzanki poleca łososia w ziołach :-)

kok.o no ja mogę przesłać fluidki nawet teraz na harce bo ja mam jakieś 300 dzisiaj :szok::-D:rofl2:hehe wiosna idzie kochana...u nas piękne słonko ptaszki ćwierkają i aż się chce........skakać,no więc lalki wysyłam <><><><><><><><><>co do książek to ja też mam piękną kolekcję i już mam za stój w czytaniu,wstyd normalnie wstyd a czytałam dużo:zawstydzona/y:
Ani@k ja jakbym miała długie włosy to też pewnie bym tylko końcówki podcinała a tak jak podrastają to zaraz wymyślam nową fryzurę i jadę do mojej fryzjerki :-)ja na tyłku spokojnie nie umiem siedzieć :rofl2:
Muma korzystaj kochana z L4 ja jeszcze do piątku urlop i do pracy od poniedziałku ,ale lapatoka biorę i będę mam nadzieję,na bieżąco :tak:a co do przytulanek z M to współczujemy ...faktycznie wiosennie jest to i marcować się chce częściej :happy:

...uciekam na kawkę do znajomej i muszę pranie rozwiesić ,muszę korzystać z wolnego bo później będę miała zaległości i będę się wściekać ,a ja jestem "perfekcyjna pani domu" hihi.:laugh2:Odezwę się później ,oczywiście jak będziecie:eek::happy:

Miłego poranka

Będziemy, będziemy :tak:
Ja bynajmniej...:cool2:
Oj chciałabym być perfekcyjną panią domu...moje zakupy wyglądają tak: najpierw lista co kupić. W sklepei lista się gubi gdzieś na dnie torebki i kupuję "na pamięć" oczywiście nie to co było na kartce zapisane :eek:

Jaki jest Wasz hicior książkowy? Taki ze nie można było się oderwać???
Mnie tak Dan Brown trzyma w napięciu...3-4 godzinki i książka przeczytana...

U mnie nr1 są książki fantasy, pochłaniam natychmiast po kupieniu (więc nie mam ich w zapasie 'doprzeczytaniakiedyś' na półce):-).
Też SF i dobre powieści.Dawniej pochłaniam tez horrory (King, Koontz itp).
Z niefantasy ostatnim hiciorem było Shantaram G.Robertsa.

dZień dobry
muma - ja będę jutro wiedziała coś więcej co tam się u mnie dzieje. W sumie to nie chciałabym iśc na zwolnienie, nie mam ciężkiej pracy tyle że muszę do niej dojechać prawie 50km... ale nie ma źle.

co do książek polecam Nurowską ,a na dobry początek "Listy miłości", wymowna, poruszająca...

a co do tej "nagrody" czy coś ...to ja jestem za I miejscem dla mumy zdecydowanie, dlatego że jest z wami dłużej i jej to się dopiero należy !!!!

Ostatnia edycja:
Kok.o wiem że @ nie ma...ale kiedy sikacz???
Bo musi mi się zamknąć "trójeczka"
Bo nie wiem czy pamiętacie, że jakiś czas temu ogłosiłam konkurs...i pierwsze i drugie miejsce już mam i czekam na trzecie :tak:
1. Bzzzz
2. Muma
3. ??? (Kok.o?) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzanka przypomnij Bzzzz aby mi adres na pryw. przysłała (abym mogla jej wysłać nagrodę za 1 miejsce) :tak:
znalazłam.... proszę o przesłanie nagrody dla mumy , nie zrozumcie mnie źle...ale tak będzie ok :tak:
pozdrawiam
miłego dnia

reklama
dzień dobry :-) u mnie dziś za oknem piękne słoneczko a ja oddychać nie mogę bo mam taki katar od 2-3 dni :angry:
Ani@k całkiem możliwe że moje fluidki są "dziewczynkowe" ale najważniejsze że ciążowe więc jak już zaskoczą to sukces
Muma super że masz fajnego gina a sama zobaczysz jak szybko czas płynie w tym błogim stanie :tak: mnie się ciągle wydaje że się za wszystkim nie wyrobię a co mówić gdybym jeszcze pracowała :eek: w przyszłym tygodniu zaczynam szkołę rodzenia 4x w tygodniu i już się doczekać nie mogę
co do książek to ja uwielbiam kryminały ale nie tylko, kiedyś bardziej lubiłam horrory

Do góry