reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
katiuszka -ja też "tylko" wiesiołka i magnez + pistacje (innych orzechów nie lubię) + winko weekendowo ;)
Ale może po prostu nie miałam problemu z endo. Jedzcie też ryby, jak wiadomo - ryba dobrze wpływa na wszystko ;-)Brzózka - Ty się nie rozbawiaj tylko zastosuj ;-) a ja trzymam kciuki &&&&&&
lopop - a Ty kiedy testujesz ?? Twój synek tez już duży chłopiec, tak jak u mnie będzie dwójka jedynaków ;-)

bionda -
czyżbyś się tak rozkręciła, że nie możecie przestać ??:-) Teraz to już relaks albo schiza kochana :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok:. Mam 20 dzie cyklu, za chwile @ ma sie zjawić , a ja 0 schizów i zero objawów. trochę mnie zaczynaja jakieś prychole atakować. Wogóle zapomniałam, że już powinnam schizować :-D.

Muma mniemam że jeszcze nic do Ciebie nie doszło..:zawstydzona/y: bo chyba źle zrobiłam wysyłając przesyłkę na Twój domowy adres..a uprzedzałaś:zawstydzona/y::-(
Wysłałam w tamtym tygodniu "ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru" myślałam że da mi to gwarancję na to że dostaniesz przesyłkę do rąk własnych..:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Nawaliłam..
Przepraszam..

witam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie

katiuszka -ja też "tylko" wiesiołka i magnez + pistacje (innych orzechów nie lubię) + winko weekendowo ;)
Ale może po prostu nie miałam problemu z endo. Jedzcie też ryby, jak wiadomo - ryba dobrze wpływa na wszystko ;-)Brzózka - Ty się nie rozbawiaj tylko zastosuj ;-) a ja trzymam kciuki &&&&&&
lopop - a Ty kiedy testujesz ?? Twój synek tez już duży chłopiec, tak jak u mnie będzie dwójka jedynaków ;-)

bionda -
czyżbyś się tak rozkręciła, że nie możecie przestać ??:-) Teraz to już relaks albo schiza kochana :-)
co jakoś o tego drugiego jedynaka nie mogę się wystarać
u mnie humor do bani jestem nerwowa że bez noża nie podchodź a u mnie jeszcze tylko 10 dni do @ :angry::angry: a nerwy mama że hoho
witam się niedzielnie,
schizy u mnie na całego, już po pierwszym teście - oczywiście negatywny,pocieszam się, że w swoim wariactwie zdecydowanie za wcześnie
:-D pamietaj pozytywne myślenie pomaga zresztą jeszcze za wcześnie na test&&&

cześć dziewczyny

ja dzisiaj w bardzo dobrym humorze więc lopop przesyłam pozytywne fluidki <><><><> u nas słonko świeci piękna pogoda więc wyrzuciłam pościel i koce na dworek żeby się wywietrzyła po takim kotłaszeniu na leży się :tak:mój M mnie dopieszcza rozpieszcza,aż boję się oczu otworzyć!może to tylko sen??:szok: hihi
obiadek wstawiłam ;-) dzisiaj kuchnia zuzy poleca :pieczone ziemniaczki,kotleciki i udźce z kurczaka duszone w sosie własnym ,bukiet surówek:czerwona kapusta na zimno lub ciepło ,duszona marchewka na masełku i kiszona kapusta (do koloru do wyboru ):tak::-D ........uwielbiam gotować!
lopop sny mam ciekawe i mam nadzieję,że się sprawdzą tak jak Muma pisze :tak: a ja z żadnych powyższych nie biorę ale witaminy "centrum" lub "vigor" też mogą być?? wiesiołek zakupię jutro a staram się pić inne ziółko hmmmm zapomniałam jak się nazywa:laugh2::baffled:alex__ dobra jesteś :tak:czekaj @ może jeszcze nie przyjść i będą II nie zawsze test pokazuje ...:sorry:
Ani@k ranny ptaszek z Ciebie ja się podniosłam o 9 dzisiaj ale tylko i wyłącznie dlatego ,że piękna pogoda i siostrę miałam z M i dziećmi :tak:
katiuszka jak samopoczucie ?lumina ?poprawiło się jak Wasi mężowie ?
bionda to odsypia pewnie nocny marek z niej :happy:

a ja mam chwilę to idę zrobię sobie depilację woskiem :baffled::eek:nóżki itd :-)bo dzisiaj kuchnia mojego M proponuje deser na kolację :laugh2::rofl2:

Hejka :-)

Ani@k -
spokojnie, :tak: jutro zadzwonię na moją wiejską pocztę , może coś da się zrobić, choć oni pracują jakoś do 15ej (wiocha) :baffled::-D Nie ma siły, muszę jakoś odzyskac moją nagrodę, może sąsiad mi odbierze, bo M raczej po pracy nie zdązy;-) Dziwne tylko , że nie ma awizo, ale może na wsi nie ma :-p
bionda - pełna jestem podziwu dla Ciebie, tak trzymaj, już niedługo ucieszysz się z II, tak coś czuję, nooo :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
alex -spokojnie, jeszcze nie musiał wyjść, mnie w pierwszej ciąży parę dni po terminie dopiero wyszedł :tak:&&&&&&&&&&&&&&&
zuzanka - pijesz przywrotnik sklerozo ;-) ja też mam dzisiaj kurczaczki w sosie własnym, mniam :tak:
Miłej niedzieli Dziewczynki :-)

reklama
noooo właśnie :-Ddzięki Muma :-******Tobie również miłej niedzieli
mój M ogląda film wiec ja siedzę na bb :laugh2:ale obok niego :tak:

nie ma w ikonkach całusów do wysyłania ani płaczków :confused2:

Do góry