reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma masz całkowitą rację..mierzenie temp. to podstawa!!! A w nocy to z nerwów się budisz czy z powodu siusiu? :-)

A temperatura zmierzona o tej porze cos daje?
Nas chyba rozebrało jakieś choróbsko. Y juz leży a ja mam gila do pasa :-D. Od niedzieli mnie męczy jakaś niestrawnosć, wszystko mi się buja w żołądku. Jak nie urok to sr.....

Ani@k -niestety z obydwu powodów się budzę narazie, znacznie lepiej śpi mi się w dzień :-D
bionda -hmmm takie niestrawności, słabości, gile do pasa, to jakby CI powiedzieć - często dobry znak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A temp. trzeba mierzyć rano , przed wstaniem (przed rozpoczęciem aktywnosci). Jesli godzinę lub dwie pozniej/wcześniej się wstanie to można sobie skorygować pomiar, jak się za dużo wypije też ;-) Teraz to nie masz co mierzyc bo już chodzisz, robisz kawkę, walczysz z gilem - więc jest wyższa :-)

kasica82 - uszki do góry !! Wiem, że łatwo powiedzieć, ale to po prostu początek nowego cyklu, nowa lepsza szansa. Może nie jest Ci pisane mieć dzidziusia w mroczne jesienno-zimowe wieczory ? Trzymam kciuki za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&, przede wszystkim nie możesz się denerwować... A który dziś dzień, może jest za wcześnie na testowanie ??;-)

Ostatnia edycja:
Kasica po co płakać??? Muma ma rację..uszki do góry!!! A @ jest? Bo jak nie ma to może za wcześnie rzeczywiście??
Bionda gila mówisz? niestrawność mówisz? może jeszcze jakiś katarek???:-) no kochana 11 się bedzie działo!!!

Hmmm czy gil to to samo co katar???

Ostatnia edycja:
Ja myślę, że gil to katar ale taki bardziej "wewnętrzny" :-D
W każdym razie ewidentne osłabienie organizmu sprzyjające bardzo ;-):tak:

no mam nadzieje że Brzózka się wypowie co do mojego problemu z sunią bo w necie to takie sprzeczne informacje są a i weterynarze co który to co innego mówi , wiadomo jak chcą kasę zgarnąć to mówią - sterylizacja :szok:

coś mi tu mówi że nie długo będą dwie piękne krechy na forum u 2 osób :tak:

reklama
Do góry