reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

haha, lumina co Ty gadasz, ja to sobie zadaję pytanie czy mnie tu chcecie - ale chcecie czy nie - będę pisać ! Poza tym wkrótce wszystkie będziecie brzuchate i też to poczujecie hehe:-p

reklama
Hahaha póki co Katiuszka stoi na piedestale największego (podwójnie zafasolkowanego) brzuchola:-D:-D:-) no ale nie czarujmy się, myślę że aż tyle miejsca Ona nie zajmie więc w kółku "brzuchaczy" znajdzie się i dla Ciebie miejsce:tak:

Alex___ mmmmmmmmmmmmm ale się rozmarzyłam.. jaki SŁOOOOOOOOOOOOODZIAK!!!!! Uuuuuuuuroczyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kok.o ja wiem że każda z nas ma największą wiedzę na temat swojego organizmu.. że wzrost moze oznaczać spadek a spadek może oznaczać wzrost.. ale wszystko się moze zdarzyć.. i nawet w momencie kiedy jest się przekonanym że spadnie - to nie spadnie albo kiedy jest się przekonanym że nie spadnie to spadnie..:baffled: ale zamieszalam..:sorry:
W każdym razie 3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& (i Misiek też;-))

ot i przykład kobiecej logiki :-D
dziekuje dziewczynki za kciuki, za kibicowanie:tak: :-)
ale ja tej cholerze drugi raz sie nabrac nie dam ;-):-) jakby co, to testuje dopiero 28-go, w sobote ;-)

lumina nawet tak nie gadaj, jestes schizolcem i w schizkółku masz zostac, no!:tak::-) A kolezanka.. cóż, moze zapytaj wprost czemu sie nie odzywa. A jak nie to olej babe, widocznie macica z mózgiem jej się zamieniła miejscami i nie umie o niczym innym gadac.

Na' igrzyskach smierci' tez bylam, wczoraj. fajny film, chociaz oboje z eMem stwierdzilismy, ze ma niedoróbki w fabule (no ale moze w ksiazce tez tak bylo... ). Ogolnie historia wciaga, warto iść :tak:

ot i przykład kobiecej logiki :-D
dziekuje dziewczynki za kciuki, za kibicowanie:tak: :-)
ale ja tej cholerze drugi raz sie nabrac nie dam ;-):-) jakby co, to testuje dopiero 28-go, w sobote ;-)

lumina nawet tak nie gadaj, jestes schizolcem i w schizkółku masz zostac, no!:tak::-) A kolezanka.. cóż, moze zapytaj wprost czemu sie nie odzywa. A jak nie to olej babe, widocznie macica z mózgiem jej się zamieniła miejscami i nie umie o niczym innym gadac.

Na' igrzyskach smierci' tez bylam, wczoraj. fajny film, chociaz oboje z eMem stwierdzilismy, ze ma niedoróbki w fabule (no ale moze w ksiazce tez tak bylo... ). Ogolnie historia wciaga, warto iść :tak:

ja też wczoraj byłam ale sama , mam zamiar przeczytać książkę bo czuję niedosyt

koleżanki nie mogę zapytać bo nie odpisuje na sms i nie odbiera telefonów - trudno jej sprawa

Alex u mnie nie opcji chłopczyka-blondyna bo my z emem oba cwaj czarni jesteśmy (no ja moze mniej:sorry:).. chyba że Twój Bączek nie jest blondynem:sorry:
Lumina czasem lepiej obejrzeć film samej - lepiej się człowiek wtedy koncentruje:sorry: a koleżanka.. hmm... może zawalona badaniami, wizytami.. spi całymi dniami.. odczekaj.. sama zadzwoni.. a jak nie to jak Ty zajdziesz w ciążę to do niej się odzywać nie będziesz;-)
Kok.o no jak nie logika to co??? jak najbardziej jest logiczne to co napisałam:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry