reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma dawaj znać czy u Magika rzeczywiście jest tak magicznie;-) !!!

A ja dziś na trening nie poszłam.. z rana bolało mnie kolano a później ból rozszerzył się na łydkę.. chodzić nie mogłam.. teraz jest ciut lepiej .. ale bałam się ze na spinningu sobie coś naciągnę :zawstydzona/y: i nie będę mogła chodzić..:-(

Kok.o Ty jesteś sportsmenką, powiedz gdybym w piątek się za mocno wysiliła, to możliwe że dopiero dziś by mnie noga bolała????:confused::confused::confused:

Katiuszka a ja wymyśliłam imiona dla Twoich bliźniaków: Maria i Jan (na czesść Mariana;-)).

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczyny!!!
jeszcze żyję po burzliwym wczorajszym wieczorze i nocy:baffled: ale się nakombinowałam, namyślałam co to może oznaczać??? skąd się taki wysoki nagle zrobił, bo skok z 0,65 do 113.0 to dla mnie jakieś science fiction:szok: i tak : pani w labo powiedziała, że oni sprawdzali to dwa razy i raczej to nie ich błąd, stwierdziła, że możliwe, że to po Clo:eek: i poradziła skonsultować się z lekarzem. Ja już wczoraj napisałam do niego meila, dziś odpisał, że według niego to jest błąd wydruku komputerowego i zamiast 11.3 podali 113. Napisał, że czasem się tak zdarza. I on by proponował zrobić go jutro jeszcze raz. Bety nie będę na razie robić, poczekam na ten progesteron. Aha...lekarz jeszcze napisał, że przy takim dużym hormonie powinnam odczuwać objawy ciążowe...no ale ja chyba na razie nic nie odczuwam:baffled: Ale według moich obliczeń i obserwacji ciała plus testy owu...wyszło mi, że owu miałam w zeszłym tygodniu tak gdzieś poniedziałek-wtorek. Czyli jest dopiero tydzień po...czyli ewentualnie może dopiero dochodzić do zagnieżdżania się...dobrze kombinuję?:baffled: czyli na testy za wcześnie...ojjj zaskomplikowane to dla mnie:sorry:
Tyle u mnie, na razie uciekam, bo mi gołąbki stygną, jak pojem to wrócę na większe pisanie:-)

No i jestem:happy:
ani@k, fajne imiona mi wymysliłaś, nawet jedno się zgadza z naszymi typami:tak:nasze obje mamy są Marysie, więc córci damy na drugie na 100% Maria. A do chłopaka...to jeszcze nie wiemy...
Muma, trzymam nadal kciuki, żeby pan doktor powiedział, że jest dobrze!!!! ba!!!nawet bardzo dobrze!!! daj znać jak wrócisz!!!!
lumina a to niby dlaczego mamy Cię tu nie chcieć? bo nie jesteś w ciąży? no i co?!!! my też nie jestesmy...póki co-oczywiście!!!! co to za podziały na te ciężarne i nieciężarne:angry::-) jedne są w ciąży, inne były, następne będą...i dla każdej jest tu miejsce!!! dobrze gadam????:tak:
kok.o już niedługo kolejny "sądny" dzień!!!! oj czuję, że będzie dobrze...bardzo podoba mi się Twoja tempka:tak:

Ostatnia edycja:
Kochane Cioteczki ! :-)

Pan dr Magikiem jest naprawdę !! :-D:tak: USG trwało 45 minut (mam całe na płycie) , zbadał WSZYSTKO i WSZYSTKO jak powiedział jest wzorcowe :happy::happy::tak::tak:
Podstawił swoje pomiary i to co widział do wzorów na te ryzyka , dodał moje wyniki z krwi i ryzyko wyszło jakbym miała z 25 lat !! Jesteśmy tacy szczęśliwi !:-) Po kociej chorobie też ani śladu póki co, uffffff:tak:
A TERAZ UWAGA :
NA 85% wg p. doktora ( a laski w necie piszą, że raczej się koleś nie myli) Fasol jest Fasolem !!:-D:-D:-D
Tzn chłopcem jest :tak::tak: Normalnie jestem dzisiaj jak pijana a trzeźwa jestem jak nie powiem co ;-)
Tydzień nerwów, gdzie tam, z tokso to już miesiąc...
Drogie te badania u niego ale już tylko u niego chcę.
Idę teraz 4 czerwca.
Buziaki, miłego wieczorku :-):-):-)

PS
Żadnej z Was nie życzę ale gdyby były jakiekolwiek wątpliwości to tylko do niego, na ścianach wiszą podziękowania od rodziców z całej Polski, nazywa się Lech Dudarewicz.

Ostatnia edycja:
Muma!!!!!!! ale super wieści!!!!!!! mówiłyśmy Ci, że będzie dobrze!!!! ogromnie się cieszę i trzymam kciuki, żeby do samego rozwiązania były tylko takie pomyślne wiadomości!!!!:tak:
a swoją droga...to co to za lekarka...no ta pierwsza, która tak Cię wystraszyła i takie złe wyniki przestawiła??? no i jak tu wierzyć jednemu lekarzowi i tylko niego się trzymać??? całe szczęście, że znalazłaś tego pana Magika!!!!

Widzicie dziewczyny!!!! trzeba brac przykład z Mumy!!! nie jedna z nas by się załamała, płaczu i lamentu było by co niemiara!!!! sama pewnie tak bym robiła...a ona!!! otrząsnęła się!!! jak już wczoraj pisałam "wzięła byka za rogi", znalazła dobrego lekarza i proszę!!!! teraz nie posiada się ze szczęścia!!!! Brawo Muma!!!!! ale dostałaś super prezent urodzinowy!!! troszkę spóźniony, ale to nic!!!!:-):-):-):-):-):-)

Witam się z rana.. dziś troszkę deszczowo u mnie, ale mam nadzieję ze słonko wyjdzie..

Muma super wieści!!!! Bardzo, bardzo się cieszę ze wszystko jest tak jak powinno być. Oprócz dobrych wiadomosci Magik jeszcze "odmładza":-D:-) nie dziwię się że chodziłaś wczoraj jak pijana, oj nie dziwię się..

A teraz autorefleksja.. ostatnie Twoje zdanie mnie poruszyło:zawstydzona/y:.. tzn. Twój P.S.... bo sobie tak pomyślałam.. ze gdybym ja trafiła na Magika to też by mi jakoś inaczej wszystko wyczarował??? :-( :zawstydzona/y:
Ehhh..

eloooo:-)
Muma SUUUPER SUPER SUPER wieści!!! :-D:-D:-D
nooooo to teraz mozesz sobie spokojnie wyluzowana leżeć i pachnieć ;-):-D

Ani@k z ta nogą to raczej nie. jakbys w piątek przeciążyła kolano to bolaloby Cie juz w piatek, sobote. Moze je "napoczełaś" na cwiczeniach, a wczoraj doprawiłaś czymś (zle stanęłas czy jakiś nagły wysiłek poczyniłaś, czy zaawansowaną gimnastyke z eMem uprawiałaś;-):-D).
Generalnie jak cos boli mocno, to nie forsowac, trzeba dac czas na wygojenie. Lesli leciutko boli to mozesz spróbowac rozruszac podczas lekkich cwiczen.
Mnie tez czasem kolana bola po spinningu jak za duze obciązenie sobie zapodam. Ale to przez dzien/dwa.
A i Ani@k nie myśl tak o magikach i co by było gdyby. Czasu nie cofniesz.:sorry:facet dobry jest ale cudotwórcą nie jest. Na pewno zrobiłas wszystko co trzeba było , a ze tak sie skonczyła ciąża, to tak chyba musiało być. no i prosze wiecej tak nie myslec :tak:

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za wsparcie , przez najbliższe 5 tygodni obiecuję nie marudzić ;-)
kok.o -Ty normalnie ciążowy wykres masz !! :tak::tak: Nie każ nam czekać do 28go , weź w weekend zatestuj, tak jak ja, na spokojnie, jest czas wtedy pocieszyć się z eMem i w ogóle - oswoić z tą supernowiną ;-):tak: Trzymam mocno kciuki ale myślę, że to już formalność :-)
Ani@k - u Ciebie też już tempka w górę idzie , brawo :-):tak: Nie myśl kochana , tak jak napisałaś, to jest może i magik ale on nie zmienia stanu rzeczy.. Teraz już na pewno będzie wszystko dobrze, przecież już to omówiłyśmy, prawda ?:tak:

Aaa i coś dla Was jeszcze - od Fasola Olka lub Szymonka ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tylko niebieskie :-p Różowe to kasia.natka a za chwilę alex ;-)

reklama
Do góry