reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam z poranną kawką a raczej południową :-)

Muma cieszę się że już wszystko jest ok - jesteś mistrzynią wizualizacji :-D
aż mnie wzięło na zmianę lekarza ale nic to niestety nie da bo ja muszę leczyć M więc ginekolodzy są nam zbędni ale i tak nie będę już chodzić do tego co dotychczas bo on gada ciągle to samo od roku czyli - :szok:inseminacja

kok.o - rób ten test !

reklama
lumina - ten lekarz co leczył mojego M przyjmuje w Łodzi, Wawie, Częstochowie , chodzi się tylko raz w miesiącu i naprawdę pomógł nam szybko, jeśli chcesz to sobie go sprawdź - dr Artur Barczyk.
A co do wizualizacji, fakt jestem w tym dobra :-);-) Ale nie zapominajcie - chcecie synka - SIEKIERA pod wyrkiem :-D:-D:-D
Leży tam cały czas, do porodu :tak:

Siekiera mówisz??? heh.. dla mnie w sumie bez różnicy co będzie.. a na Dziewczynkę to co się wkłada pod łóżko??? może deseczkę z dziurką:confused:;-)
Lumina ale dla "dobra sprawy" może warto zainwestować i udać się i przy okazji pozwiedzać trochę naszego pięknego kraju;-) jednocześnie bedzie "zmiana klimatu" która też podobno dobrze wpływa na zaciążenie.. :tak:
a ze się tak ftrącę i za Kok.o odpowiem.. bo 28 to właśnie w weekend jest.. więc i tak będzie testować.. chyba że się coś zmieniło i na schizkółku nie przeczytałam..:szok:

no nie wiem , na razie szykujemy się na zimę z M na jego badania i ewentualną operacje ale ja wierze że i bez tego się obejdzie
a z drugiej strony obawiam się że ciągle czekam i czekam a potem 40 stuknie i będę z ręką z nocniku , w naszym życiu wszelkie zmiany następują bardzo powoli a z drugiej strony czas ucieka szybko

hola , hola po 40stce droga panno lumino to nie jest "ręka w nocniku" tylko świadome rodzicielstwo :-D:-D
Patrzcie no, 28 kwietnia to sobota , kto by pomyślał hahaha :-):-) W takim razie jakoś dotrwamy ;-)

Proponuję aby M wziął urlop, razem pojedziecie do jednego z miejsc które Muma wyliczyła i do zimy to nocnik bedziesz wybierać ale nie dla reki a dla Dzieciaczka:tak:

Muma dotrwamy albo namówimy Kok.o na wcześniejsze testowanie;-)

hihi dziewczynki, ja do 28 dam rade (sie zapre i dam!:-))
poza tym mam troche roboty i za Chiny Ludowe nie skupiłabym sie jakby...no..w razie czego ;-):-D wiec w sobote, na spokojnie :tak:

lumina nooooo to super pomysl z tą wycieczką przy okazji wizyty. dobrze dziewczyny gadają :tak: namów eMa na zwiedzanie :tak: A poza tym to ściskam Cie wirtualnie za to,ze masz lepszy humor:tak::-) , buzka ! i tak trzymaj! :-) A do 40-tki to ty masz jeszcze hohohohohohohohhohohohohohohho!!!:-)

a! zapomnialam napisac, ze od dzis jestem BOGATA!!! znalazłam po drodze do pracy .... 40 zł :-D

Ostatnia edycja:
kok.o - to na szczęście ta kasa !!:tak::tak: Schowaj i kupisz coś za to dzidziusiowi - na szczęscie !!:tak:
No jakoś wytrzymamy do soboty, a w sobotę będziemy opijać Twoje II :-D

reklama
Kok.o twardzielka jestes.. mówisz wytrzymasz??? Ty może i wytrzymasz gorzej z nami...;-) zresztą jak już Muma chyba wspomniała - test to formalność:tak:

Ja najwięcej to 100 znalazłam..:cool2: wysłałam za nie totolotka i nic nie wygrałam.. żeby nie było - całej stówy na totka nie wydałam.. i może dlatego nic nie było:eek:

Odnośnie czasu.. ja np. czuję że może i ucieka.. ale ja jakby stoję w miejscu.. to ze w zaawansowanej 35 letniej przygodzie życia jestem, nie oznacza że czuję te 35 lat.. czasami czuję ze mam więcej czesciej ze jestem gówniarą :eek::cool2: zależy chyba jak się z rana wstanie.. ;-)

Do góry