reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM KOBITKI !!! JESTEŚCIE KOCHANE!!!

uff, i dotrwałam do prenatalnych za free, jakie to moje dziecko mądre i ekonomiczne :-D.

reklama
Ani@k - :-D:-D:-D

Po kolei: zioła mieszasz łyżką lub dłonią ale blenderem to nie polecam bo Ci rozfruną po chałupie :-D:tak: Weźmiesz 2 nagietki więcej, trudno, przeżyjesz chyba :happy: My wszystkie piłyśmy tą mieszankę nr 3 co bzz podawała skład, zdaje się na owulację, u mnie to na pewno pobudziło jajniki - dopiero po ziołach zaczęłam je naprawdę 'czuć';-)

O tym , że 2 x dziennie to chodziło o robienie testów owu, piłam zawsze 1 raz wieczorem :-)
Mucosolvan piłam też parę dni tylko przed owu , 4-5 aż mi się syropek skończył, chyba podobny skład ma Guajazyl a jest tańszy;-)
Glutów nigdy dość !! :-p:-)
A co do mojej wady serca to nic nadzwyczajnego, trochę większa niż przeciętnie niedomykalność zastawki aortalnej (najprawdopodobniej po grypie przechodzonej do pracy...) i tu wysiłek duży niewskazany jest :happy:
Przy Julce nie wiedzialam o tym nawet bo to dopiero później mi wyszło w badaniach a cięcie miałam ale z innych względów i w sumie dobrze :tak:

Muma - nie chcę słyszeć od Ciebie ani słowa o: sprzataniu, gotowaniu, łazeniu po sklepach!!!! fersztejn????????????????

z drugiej strony świetnie że nie musisz lezec.. i nie musisz sobie fundować totalnego wypoczynku... tzn. świetnie że lekarz nie kazał, bo wszystko jest w należytym porzadeczku!!!!

Ale ten duży wysiłek to jest np: bieganie wyczynowe, wbieganie po schodach, poród, generalnie wszystko przy czy się dostaje zadyszki ;-):-) A zakupy to przecież relaksik :tak:

wpadłam tylko na chwilę przeprosić jeśli kogo kolwiek tu obraziłam lub poczuł się urażony czy dotknięty w jakiś sposób , nazbierało się złej energii , złych wydarzeń , myśli i niestety wyszło jak wyszło ,
w każdym razie nie oczekuję żadnego rozgrzeszenia czy ponownego wstępu tu a chce tylko aby to co złe poszło w niepamięć,
pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamy

Ani@k juz sobie ciebie wyobrazilam z blenderem w rece i cala mieszanka w calej kuchni lacznie z firankami i zyrandolem!!!!

Lumina wydaje mi sie, ze ladny gest. (nie bardzo wiem o co loto, bo sie pojawilam pozniej)

Hej Dziewczynki!!!
melduję się dzisiaj i już piszę, dlaczego mnie wczoraj nie było. Otóż wróciłam z pracy dość późno, zdążyłam się tylko najeść, przebrać w barwy narodowe i dalej w drogę, czyt.do pubu:tak: Okazało się, że prawie pod domem mamy nowo otwarty pub i zrobili tam "strefę kibica" no i było pełno rodaków w barwach narodowych. Fajnie było!!!! aż ciarki chwilami przechodziły po ciele:tak:bylismy małą ekipą, wszyscy pili piwko a ja soczek, połowa załogi wiedziała dlaczego, a druga połowa chyba bardziej była zaaferowana meczem niż moim niepiciem alkoholu:-) Mecz był dobry, wiadomo...rewelacji nie było, ale jak na naszych piłkarzy, to ho ho ho:-D jeszcze tylko Czesi i luzik;-)
kasica jesteś niemożliwa :-):laugh2::-) już oczyma wyobraźni widziałam jak parzysz cały gar ziółek:-D ale nic się nie przejmuj, kto pyta - nie błądzi!!!! a te mieszanki są na różne dolegliwości czy problemy...większość z nas piła trójkę, to jest na poprawę pracy jajników i na owulację. Ja je piłam około 2 miesięcy, brałam wtedy tez Clo...nawet nie wiedziałam, że raczej nie wolno...:baffled: no ale fakt faktem jajniki czułam jak cholera!!!!:tak: myślę, że nie zaszkodzi je popijać, a tym bardziej, że nie są drogie, a wychodzi z tego bardzo dużo gotowej mieszanki. Powodzenia!!!!
ani@k ja tez byłam niedawno zasmarkana, przeziębiona...i kto mi mówił, że po osłabieniu szybko "załapię" fasolke????;-) No i sie sprawdziło!!!! więc u Ciebie musi być tak samo!!!!!!!! M. w obroty, syropek popijaj...aaa ja piłam jakoś po @, myślałam, że wystarczy mi go do owulacji...a tu 4 dni i po syropku:tak: Piłam według instrukcji, to chyba on ma tyle starczać:confused: sam wiesiołek u mnie średnio zadziałał, ale razem z syropkiem to już nieźle;-)
zuzanka ja tez mam dziś lenia, chyba po wczorajszej nocce, troszkę zarwałąm, bo położyłam się po 23-ej, a na mnie teraz to bardzo późna pora. Zaraz chyba wskocze do łożka na popołudniowa drzemkę:tak: A Ty jak masz lenia, to walnij się na wyrko i odpoczywaj. A co?! Wolno Ci!!!!:tak:
kok.o trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i Groszka!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zdaj relację jak wrócisz!!!! koniecznie!!!!!!

hmmm musze chyba doczytać, bo zapomniałam co miałam odpisac....:confused: zaraz wrócę:tak:

łooooo matko...zapomniałam o najważniejszym:szok:
BIONDA, wszystkiego najlepszego z okazji 18-stki*!!!! najważniejszego czyli zdrówka!!!! powodzenia i pomyślności w sprawach zawodowych i miłosnych!!! oraz spełnienia marzeń, a w tym tego upragnionego....Buziaki Kochana!!!!!!!!

Dziewczyny, tak się zastanawiam czy na wizytę sobotnią zabrać ze sobą eMa? tzn. i tak mnie zawiezie, ale czy na pierwszej wizycie wchodzi się do gabinetu razem? czy to za wczesnie? nie chciałabym, żeby mnie lekarz wyśmiał jak wparujemy razem:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry