katiuszka79
Fanka BB :)
katiuszka................dobry pawik..nie jest zły!!pofolguj sobie za wszystkie czasy,żygaj,sraj,sikaj,rób wszystko dowoli.....!!należy Ci się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
nooo kasica z grubej rury pojechałaś
póki co mam na razie lekkie mdłości i jakoś jeść mi się nie chce....reszta w normie;-)Aaaa spróbuję Ci wytłumaczyć jak to się robi, żeby nie pisać posta pod postem, tylko razem...choć sama nie wiem dlaczego tak nie można...mnie się dobrze czyta i tak i tak...no ale jak taki regulamin to się trzymamy, bo dostaniemy ochrzn od kok.o i dopiero będzie

A więc tak.....hehe nie zaczyna się zdania od "a więc.."...no ale trudno....jak już napiszesz coś do nas, wyślesz to, a nagle stwierdzisz, że chcesz coś jeszcze nam napisać, to pod tym Twoim ostatnim napisanym do nas postem na niebieskim cienkim paseczku masz takie opcje : "dodaj na bloga"..."edytuj"..."odpowiedź"..."cytuj". Musisz nacisnąć na "edytuj", wyskoczy Ci małe okienko z Twoim tekstem, zjedz myszką na sam koniec zdania, dopisz co zapomniałaś i potem na dole masz "zapisz" , klinasz w to i poszło. Tym sposobem nie masz posta pod postem, czy jak kto woli wiadomości pod wiadomością.
Lecę spać, rano pobudka!!! jedziemy na car boot sale

paaaa do jutra!!!!!
No cóż, moze na Mundialu nam sie uda ;-)