reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć kobitki

ja miałam gości przez weekend więc nie było kiedy zajrzeć :-(
kasia.natka to w sumie 2 razy Ci się Misia budzi w nocy? dobrze,że przesypia i ,że śpi dużo będzie zdrowa i będzie rosnąć zdrowo:tak:
bionda kochana ściskam i ja wiem ,że sen mój się spełni !!!&&&&&:tak:
bzzz a Ty co tak szalejesz z tym pieczeniem ciast ostatnio??nudzi Ci się kobito???:tak:

katiuszka,kok.o Gatto ,Muma dbajcie o siebie kobitki i wypoczywajcie należy Wam się :tak:

życzę miłego popołudnia idę się zdrzemnąć bo mnie od h męczy już spanie ......:baffled:

reklama
ojoj...ale tu dzis pustki...ale to chyba przez to,ze taka piękna pogoda dzis była,co??!1u nas słonko prazyło to ostro....!!!!:tak:po południu wybrałam sie z moim mężem na spacerek,poszlismy na cmentarz,po wiosce pochodzilismy,a potem małego grilka rozpalilismy sobie!teraz juz w domku siedzimy,cos sie chmurzy u nas...Jutro mamy na popołudnie wszyscy,ja,Adam i moja mama.Na badanie nasienia jedziemy 3 lipca.Na wynik czeka się do 5 dni roboczych.Mam stresa ,nie wiem jak wynik bedzie,ogólnie boje sie tego wszystkiego itd,tego co nas czeka...i jak tu mam się wyluzowac i nie myslec??!!qrcze ja tak nie umie...a chciałą bym!!!!Zuzanko,jaka ty masz piękną temp.!!!!!!!!!!!!!!:-)ale nie pisze nic więcej....nie chce zapeszyc,po prostu!!!!!aaa dodtam,ze placek z jagodami udał się!!!!!:tak:palce lizac dosłownie!!pyszny i naprawde łatwizna do zrobienia!!!!!:tak:

:-(bionda - :crazy: ... ale ja tam też wierzę w sny zuzanki, jej się śniło kiedyś, że ja przyjechałam na spotkanie z małym synkiem :tak: &&&&&&&&&&
zuzanka - ja dopiero dzisiaj zobaczyłam na Twoim wykresie, że Ty wsuwasz wiesiołka cały czas ! Nie wolno po owulacji , proszę natychmiast odstawić , on jest na gluta tylko a potem lepiej nie brać w fl :tak: Ale wykresik jest czadowy i mam nadzieję, że taki już zostanie :tak:
kasica- czy ja przegapiłam przepis na to pyszne ciacho czy go nie było w końcu ??:-) Cieszę się, że masz już lepszy humor a badania na pewno wyjdą OK ! &&&&&&&&&

Dobry Wieczor Babeczki:-)

Kasia.natka
az milo czytac, jak opisujesz swoje nowe zycie z Malenstwem, ah...
Bionda-ja tez to przechodzilam, jak @przylazla znowu podstepnie i bezwzglednie. Ale jakas@ u mnie licha... I od ponad tygodnia kluje mnie cos po prawej stronie, jakby jajnik ale wyzej. Zrobie termin na USG, niech sprawdzi, czy tam jakie licho sie nie przyczailo. Myslalam, ze to wina nienajlepszego metabolizmu, ale nie.

Gatto, Bionda
- no to bedziemy chyba dopingowac w polfinale przeciwnym druzynom?

Bylam wczoraj na imprezie z firmy.Wrocilam o 4ej rano:szok: Ale sie wyskakalam i posmialam. Dobrze mi to zrobilo, chyba musze czesciej, bo widze, ze ma to dobry wplyw na mnie i na moje zeschizowane mysli. Mialam chandre, a potem przeszla mi

Panie i Panowie(?), w tym miesiacu zaszly w ciaze: Pani Gatto, nastepnie Pani Zuzanka i jak rowniez Pani Ani@k:tak:

Ja tez dzisiaj pieklam-czekoladowa babke, i sama polowe zjadlam. Swintuszek ze mnie. E tam, kochanego ciala nigdy nie za wiele

PS. Dzis nic nie czytalam na temat staranek oprocz tego watku na BB. Pogratulujecie mi? :-D
Dobranoc

heej

sorki ale pierwszy raz chyba nie jestem na bieżąco:sorry2:
Kasia.natka :*:*:*
Aleksis a ja Ci mówię że w moim przypadku to będzie raczej niemożliwe.. no i gratuluję że czytałaś tylko ten wątek:tak:

ja spadam.. przez ten tydzień bedę się pojawiać i znikać.. bo w kazdy dzień mam jakies szkolenie.. z czego chyba ze 3 na mieście.. :baffled:

dam radę, dam radę!;-)

eloooołł :-)
no u mnie zanosi sie chyba na deszcz... ale dla mnie-bomba! moze być zimno ;-):-)
Ani@k noooo to bedziesz wyszkolona!! przez drzwi nie przejdziesz przez te wysokie kwalifikacje ;-):-)

startuje z żurawiniwą herbatką :-)

właśnie "ganiałam" cię po wykresach dziewczyn - herbatka żurawinowa powiadasz ?!
mniam, mniam ;-) idę się zbierać do pracy :)

cześć dziewczyny:-)ja popijam sobie kawcię,do pracy na popołudnie mamy od 14 do 22 oj,nie lubie tej zmiany,bo cały dzien praktycznie poza domem,ale nic sie nie poradzi,wazne ze jest praca...Na dworze taka dziwna pogoda,tzn,wieje jak jasna cholerka,raz słonca,raz zachmurzone i tak w kółko!!wczorak juzynka dzwoniłam na 11 lipca zapowiedziała się z wizyta,ze swoim synem i dziec mi siostry,wiec wesoło bedzie:-)Czym blizej do wizyty do lekarza,do wyników Adama to stresuje sie tym wszystkim coraz to bardziej....:crazy:jak tu odpuścic,wyluzowac i nie myślec????jest na to jakis CUDNY przepis???jak tak to dawajcie:tak:!!!!!!!!!11

reklama
Hej Dziewczynki,

Aleksis - gratulacje, TYLKO nasza stronka to pikuś , w ogóle się nie liczy ;-):-)

Ani@k -mam nadzieję, że ciekawe te szkolenia i jakoś dasz radę, no pewnie, że dasz :-)

Ja też się cieszę, że jest zachmurzone, u mnie nie pada ale jest znacznie chłodniej. Za godzinkę jadę do szpitala ostatni raz na wizytę do p. doktor zakaźnej. Dzisiaj to pewnie się dowiem jakie badania Olka po porodzie, co, gdzie i kiedy, ech... Na pewno tokso ale też badanie dna oka i badanie słuchu. Znowu zaczynam się stresować jak tylko o tym myślę:baffled:
Od jutra już będzie ze mną Julia w domu, niby zakończenie roku w piątek ale nie ma już lekcji tylko jakieś bzdetne warsztaty po 2-3 godziny a potem ona musi siedzieć i czekać na eMa do 16ej, bez sensu.

Zbieram się powoli, chyba bez kawki znów się nie obędzie;-)
BUziaki i miłego dnia :-)

Do góry