Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(
:-(

sama nie wiem skąd mi się to wzięło...trochę brzuch mnie pobolewał...pewnie stąd te obawy
zmieniłam dietę, jem teraz spore ilości owoców, soków wyciskanych i pewnie to stąd te bóle...bo właściwie to nie wiem co mnie bolało...może to tylko takie "kiszkowe" bóle??? mam nadzieję!!! w sobotę mam lekarza to się popytam co to się dzieje.
Hej!!!!!zuznaka Skarbie!!!! my Cię tu mamy za złoty wzór do naśladowania jeżeli chodzi o silną wolę, optymizm, dążenie do celu i nie poddawanie się!!! wiem, że czasem i tak pozytywnie naładowaną osobę może coś lekko podłamać, ale wierzę, że zaraz Ci minie, odzyskasz siły, nadzieję!!!! Kochana, działacie na tylu frontach, że z któregoś coś się wykluje!!!! nie ma innej opcji!!!! ja czuję, że jak adopcja nabierze już rozpędu, to wpadnie Ci niespodziewanie ;-)fasolka i będziecie mieli dwójeczkę za jednym zamachem!!!! głowa do góry Kochana!!!! będzie dobrze!!!!
widzę, że nasze forumowe dzieciaczki jakieś rozkapryszone, a to Groszek nie chce się fotografować i ucina sobie drzemki, a teraz Cudeńka ma gdzieś, że tatuś niecierpliwie wygląda córci:-) ehhh to nowe pokolenie:-)
więc wkurzona na maksa, prosto z autobusu poszłam osobiście do przychodni. I tam też wszystkie święte krowy hinduskie "ekstremalnie zajęte", ale że byłam osobiście, to mnie nie mogły zbyć i co się okazało? oczywiście, że odpowiedź jest i to dawno
lekarz się zgodził i mogę do nich przejść
no ale żeby nie było za pięknie, to od razu nie mogą mi karty założyć, to takie rzeczy wykonują od poniedziałku do piątku między 12 a 15

zabić to mało!!!!!!! musze brać pół dnia wolnego, żeby pójść znowu do nich osobiście!!!! ufffff nie mam już sił....Anglia

.
. A czy ty czasem nie za dużo witaminek sobie aplikujesz? Piszesz że jesz dużo owocków i soków, ale witaminki też łykasz? Czasem można przedobrzyć bo nie wszystkie witaminy w nadmiarze się wydala z organizmu.
. Trzymam kciuki !!!! Jaki masz długi cykl?
. Niby sobie robię ale to nie jest ten smak.
. My chyba damy sobie jeszcze luz w wakacje i zaczniemy na ostro od września. Do tego czasu będziemy jeszcze próbować na chybił trafil.
. Fajnie że imprezujesz, to zawsze jakaś odskocznia od myślenia o starankach, cyklach i tempkach. Ja tam firmowe imprezki bardzo lubię, zwłaszcza z klientami i jak firma za nie płaci
. Nie prowadzisz wykresu?
. Super ten Twój wykresik. Tzymam kciuki z całych sił, skup sie i przypnij do kaloryfera!!!
. Nie pozwól żeby praca Ci nas przysłoniła
.

.