Na razie, nie czytam, nie myślę, bo @ się kończy i trzeba pozytywnie myśleć
postawa godna naśladowania

a koniec @ to początek najpiękniejszego czasu w cyklu;-) przy okazji - przyjemnych staranek życzę..
Heloł dziewczyny:-)
Witam przy porannej kawie

Mam nadzieję ze dzisiaj kobitki macie lepsze myślenie niźli wczoraj.
U mnie z tym samopoczuciem tak se. Taka zestresowana jestem że spać w nocy nie mogłam,budziłam się co chwilę i sprawdzałam która godzina

Tempka spadeła

Mam chyba jakąś obsesje jeśli chodzi o mierzenie temp. i co dziennie nie mogę się doczekać kiedy się połażę bo rano po przebudzeniu będę mierzyć

To chyba normalne nie jest?
Katiuszka
Mam nadzieję ze dzisiaj juz lepiej się czujesz kochana?
Muma daj znać co i jak po zakaźniku
Bionda moje cykle są nie dłuższe niż 29 dni ale teraz biorę castagnus więc nie wiem czy mi cyklu nie przedłużył.
Pozdrawiam z zimnej i pochmurnej Polski C.
Caterina.. poczekamy zobaczymy, jutrzejsza tempka dużo wyjaśni.. a z tym myśleniem to kurka wodna jest różnie
Zuzanka pozwolisz że się przysiądę w dołku??? raźniej nam będzie.. podamy se łapki i wytrzymamy te 'parcie na szkło'.. chyba
Próbuję sobie odpuścić.. dać na luz.. napradwę.. zaczynam teraz obmyślać strategię urlopową.. chyba tym razem coś egzotycznego, gorącego, dalekiego.. cokolwiek.. aby zająć czymś myśli..
Katiuszka no powiem Ci, że będziesz się tak często czuła.. macica się rozrasta i takie jest właśnie uczucie.. na wizycie podpytaj lekarza.. uspokoi Cię.. poza tym, spróbuj więcej wypoczywać.. a z jedzeniem.. ja np. w ciąży polubiłam musztardę.. nie było szansy aby zjeść coś co nie było posmarowane musztardą.. nie jedz nic 'na sile'.. organizm sam Ci podpowie na co akurat ma ochotę

a Dzidzia odżywia się, nie martw się tym, że za mało w Tobie owoców, warzyw.. ja bym postawiła na to na co mam ochotę, ale to tylko moje zdanie..

aaa... mam koleżankę, która przez całe 9 miesięcy (nie kłamię!!!) jadała tylko mandarynke i piła wodę.. nic innego jej przez usta nie przeszlo;-)
Alex___ no!!! Cudeńka już pokazuje, że będzie sportowcem!!! Akrobatyka ogólna???;-):-)
Lopop moja rada - wrzuć na luz.. przecież nie dla teściowej się o dziecko starasz.. a moze zaczniesz mierzyć temp.??? czas szybciej zleci
Bionda :* staram się jak mogę:-) praca jest ważna, ale BB - bezcenne, niezastąpione!!!! Przykro mi z powodu @.. tak pięknie się wszystko układało.. dobrze że zaraz się jędza skończy

życzę aby tym razem się II kreski pokazały &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma no nas wszystkich ytrzymasz w pionie a sama o jakiś stresach mówisz!!! a sio z tymi myślami - Olek to zuch chłopak!!!! i z taką Mamą nic mu nie będzie

a po urodzeniu to tylko na zastrzyki będziesz z nim jeździć takie, taki jakie małe dziecko potrzebuje..
Kasia.natka w miarę możliwości - proszę o więcej opisów dnia z Misią

.. przesyłka ociupinkę się spóźni

z przyczyn niezależnych..
Buziaczki dla Dominisi :*:*:*