reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k zrób hormony i spokojnie będzie wiadomo co jest nie teges.Wiem ja też strasznie się stresowałam przed odebraniem wyników.

Aleksis ja myśle że na pewno ten tryb pracy nam nie pomaga. U mnie dochodzi jeszcze ogromny stres. Bo wiesz ja z tych pielęgniarek co wszystko przeżywają, rozumieją pacjenta i rodzinę
Tylko to wszystko się potem odbija na moim zdrowiu.
Wczoraj dowiedziałam się o jakimś genialnym profesorze który przyjmuje niedaleko na osiedlu NFZ. Po za tym jest ginekologiem,endokrynologiem i andrologiem. Tak więc w poniedziałek lecę się do niego zapisać, i robimy badanie kijanek mojego M.
Zobaczymy co on nam powie.

Jak mnie denerwuje,czyt.wk......a,ten internet w orange tyle się namachałam wcześniej i mnie wysiudało z netu.
Jeszcze chwila a nadgryze laptopa:baffled:

Vinga słucahj się Mumy ona wie co mówi-pisze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Muma ja bym miala pytanko do Ciebie jako naczelnej doktor na watku. Mianowicie moje tsh w ciagu troszke ponad 2 tyg spadlo z 4.97 na 1.04. Przez tydzien bralam dawke 50, po tyg okazalo sie, ze jestem w ciazy i zgodnie z zaleceniem lekarza zaczelam brac 75 (eutirox). Nie spodziewalam sie, ze tak szybko zejdzie i teraz sie martwie czy przy dawce 75 nie bedzie spadalo jeszcze mocniej i nie wrocic do 50. Endo mam dopiero 20go, nie moge zadzwonic, bo na fundusz zawsze chodzilam do innego, a z reszta przez tel nic tu nikomu nie powiedza. Ginka tez mam dopiero za tydzien i nie wiem co mam robic, cholera:-(

Gatto - gdybym tylko to wiedziała to od razu bym Ci napisała:-( Niestety o TSH wiem tyle, że miałam OK przed ciążą..

A ja właśnie pożegnałam się w kibelku z nowym zestawem witamin z kwasami DHA. Mam nadzieję, że to po tym a nie jakaś jelitówka albo cholera wie co :baffled:

Katiuszka-Spełnienia marzeń, zdrowia, miłości i Najcudniejszego i Zdrowego Dzidziusia Ci życzę
Happy Birthday.jpg

Vinga-czasem lekarze sie myla, bo za bardzo sie nie orientuja. Muma dobrze radzi:tak:

Gattino
-pisz tu nak jak się czujesz, czy masz jakieś objawy podobnie jak nasze inne Ciężaróweczki.

Dziewczynki- proszem o fluidki, moc fluidków:tak:

Kurka, musi sie nam udac. Musi, musi!!!

Ja czasem soboe wyobrażam synka przy mojej piersi, jak wyglada...
Mówie wam, mam obsession :-D

Dzis rano tym razem moj M mnie dopadł, jak mu powiedziałam, że test był pozytywny:zawstydzona/y:Szybki numerek był, a kumpela za ścianą.

Ani@k- zrobiłaś ten termin u lekarza? jeśli chodzi o testy owulacyjne, to jedynie te Clearblue. Serio, one są najlepsze, bo masz konkretny wynik: albo kołóeczko albo :-) Wiec wiemy konkretnie

Muma zabunkrowuje sobie słodkości, he he. To był Olek, a nie choroba, jestem pewna. Pewnie mu nie smakowały, to dlatego

Ja kiedyś schowałam dobre wino Barolo, bo moj i tak by nie wiedział o co chodzi. Wyjęłam je z jakies okazji, a mialam wcześniej nadzieję, że bedą II kreski. Ale tam, następnym razem

Katiuszka kochana nasza!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, samych pogodnych i spokojnych dni, zdrówka i pięknego zdrowego Dzidziusia :-)!

Dziewczyny, sorry że nie piszę ale ja schodzę w te gorączki, nawet nie wiem ile u nas jest stopni ale jest piekło na ziemi :szok:. Byłam na poczcie i nie miałam siły wrócić. Od dziś zaczynam picie ziółek, już się parząi mają przepiękny zapach. Ja coś pomyliłam bo ja mam mieszanke nr 1 na niepłodność, czuję że mnie wywali w kosmos po tych ziołach jak juz teraz miałam przez 4 dni test owu pozytywny.
Nasz gekon się zadomowił i się chyba z nim zaprzyjaźniłam :tak:, nazwaliśmy go Mike i jestem przeszczęśliwa bo Y chciał nazwać tak nasze przyszłe dziecko. Dzięki Bogu już tak nie nazwie :-D.

Trzymam kciuki za wszystkie starające i tulę wszystkie małpujące .

Postaram się skrobnąć coś w nocy jak się ochłodzi.

Bionda-ło matko. Jak 4 x test owu był pozytywny? Jakim testujesz? Paskowym? Zwykle jest tak, że jak jest pozytywny to nie ma potrzeby testować dalej
Ale jak są płodne dni, to tylko do roboty:-D

Dziś chyba wybieramy się na jakieś tańce, chce mi się troche tyłkiem pokręcić

Bionda u nas jest to samo, nawet nie ma sensu klimy wylaczac.... a twoj to przepraszam fan Mike Bongiorno???:-D

Aleksis na razie objawow zadnych. Gdyby nie brak @ to bym nie powiedziala,ze w ciazy jestem. Fluidki wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aleksis, paskowym testuję i codziennie mam II, już wczoraj to się wk... czy ze mną coś nie teges czy z testami, a Y ręce składa do Boga o test z I . Ma się rozumieć, że chyśtanki są tylko chcielibyśmy już skończyć.
Wczoraj w necie znalazłam, że mogą być pozytywne cały czas jak jest ciąża , a ja miałam okres i niskie tempki.
Gatto, nie wiem kto to jest :wściekła/y: bo ja wogóle nie oglądam telewizji oprócz wiadomości i Pain your life na real tv. Ale Y chyba wie. U ciebie tez ukrop? U nas zbiera się na burzysko ale tlenu brak.
Jesli chodzi o eutyroks to może spróbuj wziąć jeden dzień 75 i zobacz jaki jest wynik.

Bionda u nas makabrycznie, dzis nawet nie wyszlam z domu, bo bym sie rozpuscila. O burzy to tylko mozemy pomarzyc:-(Mike to taki prezenter tv, ktory juz nie zyje, ale wszyscy go kochali.
Jesli chodzi o eutirox to ja juz biore 75 i wlasnie mysle, czy by nie zmniejszyc:eek:

reklama
Do góry