reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam kobitki:-)
My w piątek i sobotę spędziliśmy nad jeziorkiem.
Plecy i ramiona no i syski spalone :no:
A dzisiaj cały dzień w pracy:-(
Tempka na wykresie jakaś dziwna chyba mi wysiadła ośrodek termoregulacji:wściekła/y:
Bo nie wiem jak to interpretować.
Ratunku:crazy:

Widzę że chyba jakieś wybuchy na słońcu są bo my z M też ostatnio ciche dni mamy:sorry:
Pozdo z tropików:baffled:

reklama
witajcie!!!ale tu cisza!!!!!!!szok normalnie!!ale co się dziwic,taka piękna pogoda,ze w domu siedziec się nie chce!!Ja zaraz tylko zjem obiad i na słonko ide,leżaczek juz wyciągniety i smażyc sie bede:):):-)MIŁEJ NIEDZIELI!!

Hej :-)

No dziś normalna niedzielna cisza :-)
kasica - patrząc na Twoją temperaturę to ja trzymam kciuki a Ty nie przesadzaj ani z opalaniem ani z piwkowaniem, oki ?;-)&&&&&&&&&&&

My byliśmy wczoraj u dziadków, narazie pięknie to wszystko działa, są zadowoleni u siebie wreszcie.
W domku czysto, oni elegancko ubrani czekali na nas, ciasto z panią kupili, uśmiechnięci - ech, żeby tak zostało..
W nocy była u mnie burza, rano chłodno a teraz znów masakra jest.
Ale przeżyjemy :tak:
Miłej niedzieli :-)

hejka
jednak sie u mnie ropogodziło i zamiast morza mieliśmy wypad nad jezioro
było fajnie
:) pozdrawiam
Muma super że wreszcie coś się układa po twojej myśli &&&&

Witam babole:-)
lopop przyłączam się do kawuni.
U mas burza w nocy przeszła, pieruny waliły że ho ho:baffled:
Ja dzisiaj luźny mam dzionek, do pracy dopiero na noc idę.
Teraz odpoczywam po łikendzie:rofl2:

Ten mój wykres w tym miesiącu jak EKG wygląda:eek:
Ja tam się zawału dopatrzyłam:szok:

Helo:-)

Ja ostatnio niedomagam.
Jakieś paskudztwo na jajka i nie tylko mi się przyplątało. jestem na metronidazolu, cipronexie i spazmolinie. Kilka dni wstecz wylądowałam na pogotowiu bo kilka silnych tabletek scopolanu nic nie dało więc samo za się mówiło lekarzowi na pogotowiu, że to kobiece maszynki szwankują:-p
powiedział, że jak zastrzyk nie pomoże to oddział.

Witajcie,

Ja się przyłączam ale ze śniadankiem :tak:
Coś mnie gardło trochę boli po tym weekendzie, pewnie za dużo klimy i za dużo lodów , mam nadzieję, że samo przejdzie..
Haszitka -współczuję.. To już poważne leki te co bierzesz, mam nadzieję, że Ci pomogą szybciutko. A może siedział jakiś stan zapalny utajony w Tobie i przez to nie mogłaś zajść. Wiesz ja myślę, że do tego wszystkiego możesz sobie jeszcze brać Urosept w tabletkach w maksymalnej dawce. Na pewno Ci nie zaszkodzi a mojemu M bardzo pomógł właśnie na podejrzane stany zapalne. Trzymaj się.
lopop -Ty to masz fajnie, jak nie morze to jezioro, ech..;-) U mnie tylko pola i lasy i miska z zimną wodą :-D

caterina - nie patrz na wykresie na ten wielki skok, mówię Ci, że słoneczko i piwko :-) Ja na swoim wykresie korygowałam temperaturę jak sobie popiłam albo dłużej spałam, żeby właśnie nie było zawału , bo po co się ciągle stresować jeszcze tym:tak:

Halo, reszta, gdzie jesteście ??:-)

reklama
Witam sie i ja z kawa.
Dzis rano oblaly mnie siodme poty jak zobaczylam plamienia, dostalam trzesawki wrecz. Musilam wyjsc na zastrzyk, wiec po powrocie szybciutko wrocilam do wyrka i pewnie dzis juz w nim zostane, albo na kanapie. Przed chwilka bylam w wc, nic nie bylo, wiec mam nadzieje, ze to moze jakis jednorazowy wybryk, ale i tak dzis staram sie byc lezaca.

Do góry