reklama
Gatto podczas kąpieli,zimna woda naprzemiennie z ciepłą i gąbeczka.Najierw strona delikatna a potem powoli przechodzisz na szorstką. I tak pracujemy na syskami-sutkami:-) To stary sposób położnych żeby sutki przy karmieniu nie bolały i nie krwawiły.
Muma
Fanka BB :)
Gatto - masz napletek na sutkach ??? 

Oooooook, poddaję się ;-) Nie wiem co Ci doradzić 
A serio to ja przed pierwszym dzieckiem prawie wcale nie miałam sutków ;-) Ale Julka jakoś sobie poradziła, ważne jest żeby położne pomogły w szpitalu
Teraz już są w gotowości jak wentyle od roweru 
A wino w ciąży, czerwone czy zielone to alkohol i mówimy temu NIE

A serio to ja przed pierwszym dzieckiem prawie wcale nie miałam sutków ;-) Ale Julka jakoś sobie poradziła, ważne jest żeby położne pomogły w szpitalu

A wino w ciąży, czerwone czy zielone to alkohol i mówimy temu NIE

katiuszka79
ja już po śniadanku
kok.o nic się nie martw! będzie dobrze!!! mojej kuzynki jedna z bliźniaczek tez miała takie coś na główce, lekarze mówili jej, że u większości dzieciaczków samo się wchłania. I tak też było u niej. Wiem, że łatwo się mówi "nie przejmuj się", ale naprawdę to nic wielkiego. Głowa do góry!!!!
Muma super to załatwiłaś z dziadkami. Oby pani im się spodobała....ale jak piszesz, nie mają wyjścia
Dziewczyny...ja Was podziwiam, że jakoś funkcjonujecie na tych upałach i to przez jaki długi czas
Ja tu miałam kilka dni i ledwo dycham...dziś myślałam, że będę spała na parapecie okiennym, taki zaduch był w domu
Usnęłam gdzieś koło 1 w nocy...Ale na szczęście już ich ochłodzenie.
Gatto, tak jutro mam badanie o 9 rano, a wyniki za 3-4 dni. To sobie wyliczyłam, że w piątek powinny być...chyba, że hodowla nie będzie się ładnie rozwijać, to może to potrwać do tygodnia
Oby nie, bo chyba zwariuję!!!!
A co do butelek, to ja tez kupię tylko jedną, może dwie...I właśnie miałam na oku te z TT.
Aaaa i od dziś robimy masaż (.)(.)

kok.o nic się nie martw! będzie dobrze!!! mojej kuzynki jedna z bliźniaczek tez miała takie coś na główce, lekarze mówili jej, że u większości dzieciaczków samo się wchłania. I tak też było u niej. Wiem, że łatwo się mówi "nie przejmuj się", ale naprawdę to nic wielkiego. Głowa do góry!!!!
Muma super to załatwiłaś z dziadkami. Oby pani im się spodobała....ale jak piszesz, nie mają wyjścia

Gatto, tak jutro mam badanie o 9 rano, a wyniki za 3-4 dni. To sobie wyliczyłam, że w piątek powinny być...chyba, że hodowla nie będzie się ładnie rozwijać, to może to potrwać do tygodnia

A co do butelek, to ja tez kupię tylko jedną, może dwie...I właśnie miałam na oku te z TT.
Aaaa i od dziś robimy masaż (.)(.)

kok.o
hehee Gatto nooo za gorąco jest
kurcze, moje tez takie jakieś mało odstające
Tez se pohartuje troche... albo eM mi pohartuje, o!

kurcze, moje tez takie jakieś mało odstające

reklama
A propos winka w ciąży...to mój ginekolog pozwolił mi na wypicie jednej lampki w okresie całej ciąży. To samo z piwkiem. Oczywiście dawkując łykami. Krejzol
Powiedział, że łyk wina, na pewno do płodu nie dojdzie.
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko: w jakim rozmiarze kupujecie ubranka dzieciom na start??? Muma dobra mamo??? katiuszka?? kok.o Ty juz kupowałaś???
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko: w jakim rozmiarze kupujecie ubranka dzieciom na start??? Muma dobra mamo??? katiuszka?? kok.o Ty juz kupowałaś???