witajcie leseczki kochane:-),ja własnie jem zupke i do siostry na malinki jade,jutro ciasto bede piekła
u nas tez paskudnie na dworze,pada i chłodno jest....tere fere co to tabletek,o których pisałaś to biore cały ten "zestaw"na podtrzymanie,zeby wszystko dobrze było...ale ciąży nie ma jak narazie:-
-
-
-(.Leki mam dobrane do mojej "sytuacji".....Własnie nr.to tej ginekolog z Warszawy dostałam od dziewczyny która 4 razy poroniiła!!a z lekami utrzymała się ciąża i ma cókeczkę:-)...i wiele kilka tez innych dziewczyn,które znam,a poroniły,to brałay leki......ja biorę,a tu cisza:-
-(
reklama
Kasica ale ty bierzesz leki juz teraz na podtrzymanie????nie jest tak, ze zazwyczaj sie bierze natychmiast jak zorientujesz sie, ze jestes w ciazy?
Bzzzz ja tez z zawodu i zamilowania przedszkolanka, ale teraz nie pracuje z dziecmi niestety odkad wyjechalam na 3ci swiat!
Bzzzz ja tez z zawodu i zamilowania przedszkolanka, ale teraz nie pracuje z dziecmi niestety odkad wyjechalam na 3ci swiat!
Gatto mam ten zestaw,ale nie wszystkie leki biorę
przede wszystkim witaminy,a leki,zastrzyki jak zajde w ciązę.Od 2 dni bolo mnie brzuch:-(jakos tak na dole,jajniki też:-(zwłaszcza lewy...do @ jeszcze troche zostało,...wiec nie wiem o co chodzi???!!!
modl sie, zeby to bylo TO!!!Gatto mam ten zestaw,ale nie wszystkie leki bioręprzede wszystkim witaminy,a leki,zastrzyki jak zajde w ciązę.Od 2 dni bolo mnie brzuch:-(jakos tak na dole,jajniki też:-(zwłaszcza lewy...do @ jeszcze troche zostało,...wiec nie wiem o co chodzi???!!!

Haszitka
może kiedyś...
Hejka:-)
Troszkę mnie nie było ale czas mnie zleciał na szukaniu nowej pracy, No i sie udało, kilkanaście minut spaceru od domu poprzez mieściny przełaje a nie kilkadziesiąt kilometrów
UDAŁOOOO się.
Za kilka dni zaczynam tylko zrobię badania. Ale muszę się troszkę pouczyć jeszcze i żeby samemu dać sobie radę
Jak tam nowe ciężarne na horyzoncie?
Kasica a ty nie masz czasami cosik w rodzaju duphastonu? Zapewne jakiś lek który zastępuje niedobór progesteronu, brany już po jajeczkowaniu pozwala zapłodnionemu jajeczku zagnieździć się i rozwijać. Ja miałam to ale okazało się że mam różne terminowo jajeczkowanie albo wcale i ciężko było by mi te leki brać bo zdarzało się jajeczkowanie i w 19 dc.
Robiłam dwa tygodnie temu przecier ogórkowy. Mniam, pycha. Dzisiaj otwarłam do burgerów rybnych. Tylko teraz żałuje bo z pewnością będzie go za mało na zimę taki dobry więc w przyszłym roku muszę zrobić co najmniej jeden słoiczek na każdy tydzień roku
PA
Troszkę mnie nie było ale czas mnie zleciał na szukaniu nowej pracy, No i sie udało, kilkanaście minut spaceru od domu poprzez mieściny przełaje a nie kilkadziesiąt kilometrów

UDAŁOOOO się.
Za kilka dni zaczynam tylko zrobię badania. Ale muszę się troszkę pouczyć jeszcze i żeby samemu dać sobie radę

Jak tam nowe ciężarne na horyzoncie?
Kasica a ty nie masz czasami cosik w rodzaju duphastonu? Zapewne jakiś lek który zastępuje niedobór progesteronu, brany już po jajeczkowaniu pozwala zapłodnionemu jajeczku zagnieździć się i rozwijać. Ja miałam to ale okazało się że mam różne terminowo jajeczkowanie albo wcale i ciężko było by mi te leki brać bo zdarzało się jajeczkowanie i w 19 dc.
Robiłam dwa tygodnie temu przecier ogórkowy. Mniam, pycha. Dzisiaj otwarłam do burgerów rybnych. Tylko teraz żałuje bo z pewnością będzie go za mało na zimę taki dobry więc w przyszłym roku muszę zrobić co najmniej jeden słoiczek na każdy tydzień roku

PA
mam duphaston
i bierzesz go po owulacji tak??
a co to ten przecier? bom ciekawa !!!Robiłam dwa tygodnie temu przecier ogórkowy. Mniam, pycha. Dzisiaj otwarłam do burgerów rybnych. Tylko teraz żałuje bo z pewnością będzie go za mało na zimę taki dobry więc w przyszłym roku muszę zrobić co najmniej jeden słoiczek na każdy tydzień roku
PA

reklama