reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nooo a jak :-)
katiuszka79
Fanka BB :)
taaa jak śpią i jeść nie wołająBo to dobre chłopaki![]()

zuzanka tak, tylko godzinkę do tyłu
katiuszka79
to chyba i ja się będę zbierać...rzucę głową o poduszkę...może zasnę
Do jutra Babeczki!!!
śpijcie dobrze i coby Was jutro kacorki mocno nie męczyły

Do jutra Babeczki!!!
śpijcie dobrze i coby Was jutro kacorki mocno nie męczyły

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
:** ja też uciekam
kolorowych!

katiuszka79
hej Pijoki
boli głowa, nie??? i kacyk jest???
ha! trza było tyle nie pić

A ja lekko niewyspana, ale piję słabą kawusię, to może mnie obudzi. Później do pracy zmykam, a po moze wybiorę się na jakieś zakupy. Zimno juz się robi, a mnie została jedna para dżinsów
Miłego dnia!!! kurujcie się;-) może kefirek podesłać???;-)

boli głowa, nie??? i kacyk jest???

A ja lekko niewyspana, ale piję słabą kawusię, to może mnie obudzi. Później do pracy zmykam, a po moze wybiorę się na jakieś zakupy. Zimno juz się robi, a mnie została jedna para dżinsów

Miłego dnia!!! kurujcie się;-) może kefirek podesłać???;-)

Haszitka
może kiedyś...
Haszitka ponad dwugodzinne spóźnienie!!!!!!!!!!!!!!! grzańcem się nie wymigywywuj!!!!!!!!!!!
herbate z prądem łykaj, w ramach 'karniaka'!!!!!!!!!!!!
Łyknęłam aż dwa
Ale później poszłam się kąpać, wychodzę z łazienki a tu wszystko pogaszone, komp wyłączony, eM chrapie

Może to wyglądało jakby mi się film urwał, ale to eM mnie porwał, cha chciała bym, przecież u mnie @ jeszcze kwitnie, więc...

Ale żeście popiły

tak bzzz dziś się okazało, że Hania ma siusiaka i trzeba było ją przemianować![]()
HMY...?
Nie mam żadnego pomysłu na imię które by było odpowiednie. Nigdy za bardzo o męskim imieniu nie myślałam i sądzę, że sama będę miała z tym ogromny problem dlatego mam nadzieję zasiać fasolkę a groszek???
Miałam być pierwsza z rana ale net od godzinki mi się cały czas rozłącza

Miłego dnia i kawka/herbatka z cytrynką na dzień dobry:-)
Ani@k
hehe Katiuszka..
mnie osobiście głowa nie boli, muszę powiedzieć ze nawet mi dziś od samego rana rześko i radośnie!!!!:-) jestem zwarta i gotowa aby pokonywać trudy dnia dzisiejszego:-) jeszcze tylko niecałe 8 godzin i do domku:-) później jakiś obiadek i ciasteczka dziś ugniatam:-) jutro w pracy będę miała ciasteczkowy dzień:-)
coś z rana mnie jajcory zaczęły boleć ale na owu to chyba za wcześnie
choć kto wie???
na chwile wróciłam do naszych wczorajszych wypocin.. jejku.. jakie to wszystko malo zrozumiałe dziś jest
aaa..kwoli wyjaśnienia..ja pod stołem nie lezałam ja przy łóżku leżałam..i żeby nie było - nie spadłam z łóżka..po prostu mi eeeeeeeee noga zdrętwiała
kiedy powtarzamy spotkanie????
mnie osobiście głowa nie boli, muszę powiedzieć ze nawet mi dziś od samego rana rześko i radośnie!!!!:-) jestem zwarta i gotowa aby pokonywać trudy dnia dzisiejszego:-) jeszcze tylko niecałe 8 godzin i do domku:-) później jakiś obiadek i ciasteczka dziś ugniatam:-) jutro w pracy będę miała ciasteczkowy dzień:-)
coś z rana mnie jajcory zaczęły boleć ale na owu to chyba za wcześnie

na chwile wróciłam do naszych wczorajszych wypocin.. jejku.. jakie to wszystko malo zrozumiałe dziś jest

reklama
Haszitka
może kiedyś...
Może w weekend lub za dwa na pożegnanie lata