reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma no właśnie ,nie wiadomo co może się przytrafić ,dlatego chyba jednak dla siebie i bezpieczeństwa dziecka będę rodzić w szpitalu (jak się doczekam :confused2:)kiedyś chyba tak?

a no widzisz to ja miałam z fotelem kosmetycznym tak ,że mi przesłali zapleśniałe podłokietniki i jak zrobiłam dym to mi przesłali w gratisie parafiniarkę wartą 200 zł :tak:bo nie chcieli negatywów

więc daj znać co dostaniesz w gratisie :-)

właśnie a kok.o co się obija ?

reklama
witam w ten ponury dzień :sorry:
u mnie za oknem szaro i mży ale gdzieś czytałam że przy takiej lekkiej mżawce dobrze jest iść na spacer z maleństwem żeby pooddychało takim powietrzem ale może tatusia wyślę :-D na razie oboje śpią :eek:
jakby któraś chciała to założyłam tu album ze zdjęciami Kropki :tak:

Muma jak tam? dzieje się coś?
Ani@k kochana jak samopoczucie?
zuzanko ja bym się bała w domu choć są i plusy bo zawsze to u siebie ale nigdy nie interesowałam się tym od strony technicznej np. czy jest ktoś z tobą po porodzie jakieś dwa dni?

cześć Dziewczynki,
na szybko - wysłałam zaciążonym, których mejle posiadam. Staraczkom wyślę jak będą chciały, więc mi tu nie sugerować, że pomijam;-)
odezwę się na dłużej popołudniu, bo eMek będzie to i czasu będę miała więcej, a póki co Cud zakatarzony więc i moja cierpliwość zwiększona:-D

obyło się bez znieczulenia nie bolało nic więc możecie być ze mnie dumne :rofl2::tak:
alex_kochana dużo cierpliowści kochana

ja uciekam zjeść zupkę i książkę poczytam ,bo pogoda w sam raz na zapodanie sobie ziółek ,koca i książki :tak:

zuzanka - ziółka, kocyk, książka ? :-)Ty się na wieczór szykuj ;-) DObrze, że u dentysty spoko było.
Aaa śpiworek przyszedł :-p W gratisie czapa i szalik, nawet fajne i niebieskie :tak:

Ja uciekam do kuchni, jak będę miała siłę to wieczorkiem zajrzę choć wieczorami ostatnio "rodzę":-D

Muma jaki wieczór już po owu więc nie ma co się spinać hehe koniec seksu aż do kolejnego cyklu :rofl2::rofl2::rofl2:heheehe jak mój by to przeczytał to by się uśmiał hehe
a to widzisz dobre i to szaliczek i czapka :tak:

cześć wszystkim!!!dziewczyny,ja tak szybciutko,bo zaraz do sklepu jedziemy po zasłonki:-):-)...dzis moja temp.wynosiła 36,3.......kurcze ona nie wzrasta,tzn,chodzi mi o to czy była owulacja????????????????bo ja juz nic nie wiem....:-(

kasia - często taki mały spadek poprzedza 'skok':tak: Poza tym owulacja mogła już być , u mnie w miesiącach z monitoringiem czasem okazywało się , że skok był ale dopiero 1-2 dni po pęknięciu pęcherzyka, także różnie to bywa, czekamy:tak:

zuza -ja tak piszę bo jak się dowiadujesz , że pękł pęcherzyk to nie wiesz w sumie czy dwa dni temu czy 10 minut temu i warto jeszcze podziałać ;-) Skok temperatury może znaczyć u każdej z nas i nawet w różnych miesiącach coś innego :eek: Myślę, że my tak Olka wyprodukowaliśmy :-p

Ja generalnie myślę, że testy, monitoringi, skoki , tempki itp to jedno a mozolna praca co miesiąc co dwa dni od 8 do nawet 19 dnia cyklu to najważniejsze w tym wszystkim.. No i bez myślenia o wynikach badań oczywiście :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry