reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Heej
Ja dzis w terenie..ale sie wcale skupic nie moge!!!
Muma :-*:-*:-*
Olus :-*:-*:-*
Bionda :-*:-*:-* ale czad!!! Normalnie jak bym pod szpitalem siedziała :-o;-)
Pozdrawiam wszystkie!

reklama
I dalej nic? Bionda miala nam przekazac relacje. Oby wszystko dobrze poszlo, bo mnie trafi szlag jak lekarze znowu cos wymyslili

Czesc laseczki
Ani@k dobrze, ze piszesz-to znaczy ze zyjesz;-)

DZIEWCZYNKI!!!
O godz. 10.20 OLUŚ pojawił się na świecie :-) !!! Dostał 10 w skali :-) !!! Waży 3950 i jest wielkuśny na 59cm.:-) !!! Oboje są cali i zdrowi :-) !!! OLUŚ ssie jak smok i jest spokojniutki jak aniołek :-) !!!
Mumę troszkę boli rana, ale pisze że ogólnie jest OK!!!

Wieczorem przyśle mi fotki OlUSIA to Wam przyślę.

A teraz Dziewczyny, nic tylko się cieszyć i płakać ze wzruszenia, ja już się poryczałam.

Buziaki.

DZIEWCZYNKI!!!
O godz. 10.20 OLUŚ pojawił się na świecie :-) !!! Dostał 10 w skali :-) !!! Waży 3950 i jest wielkuśny na 59cm.:-) !!! Oboje są cali i zdrowi :-) !!! OLUŚ ssie jak smok i jest spokojniutki jak aniołek :-) !!!
Mumę troszkę boli rana, ale pisze że ogólnie jest OK!!!

Wieczorem przyśle mi fotki OlUSIA to Wam przyślę.

A teraz Dziewczyny, nic tylko się cieszyć i płakać ze wzruszenia, ja już się poryczałam.

Buziaki.

Hej, wlasnie na taka relacje czekalam. Bionda wielkie dzieki!!! Skrobnij czasem Kochana.

chlip chlip...ja już poryczana...:sorry2:
Muma!!!!! serdeczne gratulacje!!!! zadanie wykonane na +6!!! Ale Oluś dorodny kawaler!!!! prawie 4 kg i prawie 60cm:szok: masz szczęście, że to cesarka była;-) ale Ci zazdroszczę...wiesz tak pozytywnie...już bym chciała być po...i wiedzieć, że synuś cały i zdrowy!!! Jeszcze raz gratuluję!!! ale tatuś pęka z dumy, nie?!!! czekamy teraz na fotki:tak:
Zmykam coś zjeść, później jeszcze skrobnę...ufff ale emocje!!!!:-)

aha dzięki Bionda za przekazanie super wieści!!! wpadaj do nas czasem!!!! pozdrawiam Cię serdecznie!!!

GRATULUJEMY MUMA ,uściskaj Olusia od Nas :-)

no to mamy drugie dziecko na wątku ,które Nam się urodziło :tak:

ale fajnie ,

Gatto ta dieta to na cały dzień hehehe :tak:ale obiecałam sobie ,że nie ma bata !!!!

reklama
OLUŚ chłopie!!! Witaj na świecie!!! Muma dla Ciebie i eMa wielkie gratulacje!!!
Se w lidlu kupiłam super mocne chustki do nosa, przydaja sie bom juz zaryczana..:$
Buziaki..
Bionda dzieki za relacje:-*:-*:-*

Do góry