Hej :-)
Ja na chwilkę między kupą a cycem ;-)
Zombiak się teraz trochę kimnął ale generalnie nie jest zbytnio zainteresowany spaniem w dzień, trochę przesada, tzn fajnie,że chociaż przesypia całe noce z przerwą na jedzonko :-)
Aleksis -brawo kochana, postawa godna naśladowania. I jaki tam kapelutek moherowy, raczej wypasiony kapelusz z woalem jak na Aleksis przystało
Sun7 - moje cięcie nie było ściemniane bo mam wadę dwóch zastawek serca i nie za bardzo mogę się wysilać ale w Rydygierze cięć robią bardzo dużo, wychodząc z założenia, że lepiej pociąć niż mieć problemy. Tak mi się wydaje, byłam tam teraz 8 dni, trochę się nasłuchałam. Tną bo dziecko duże, bo za długo kobita rodzi a jedną nawet przecięli jak zaczęła zaraz na początku strasznie panikować, że nie da rady..
Ja chodzę od lat do dr Antoniego Baradyna (specyficzny gość z mocno specyficznym podejściem do pacjentek i poczuciem humoru ale znam go 15 lat i jest to złoty człowiek - mimo sprzecznych opinii na znanym lekarzu - naprawdę mogę to poświadczyć).
Gdybyś chciała zmienić lekarza na kogoś z Rydygiera to oprócz niego mogę Ci polecić Witolda Rogowskiego lub Jarosława Remisza. Pierwszy zszył mnie teraz tak pięknie, że normalnie miodzio a drugi jest superdelikatny i megaprzystojny;-) Jakbyś chciała więcej info to pisz na priv ;-)
alex - kurka to masz tak jak u mnie było, ani śladu chęci wyjścia ze strony dziecia :-) Po prostu jest jej tam za dobrze, ale przecież wytrzymałaś 40 tygodni, dasz radę jeszcze chwilkę.. Wiem dokładnie jak się czujesz i bardzo Ci współczuję, trzymaj się dzielnie
caterina - wszystkie panie ze służby zdrowia muszą się odmeldowywać w WKU ?? To służba wojskowa teraz nieobowiązkowa a Ty na misję lecisz ?:-)
zuza -na takie ph to na ja myślę daj sobie spokój na chwilę ze słodyczami, popij sok grejpfrutowy z owoców, pojedz żuravit i raz dwa wróci do normy . A jogurcik i probiotyk nie zaszkodzą ale tu się zakwasić trzeba
Ani@k - Ty normalnie jak coś czasem napiszesz to ...no pięknie napisałaś. Ale skacz lepiej pod sufit kochana tylko żyrandola nie zrzuć bo Ci się jeszcze przyda
katiuszka - buty większe w ciąży zimowej to konieczność

mnie się udało uniknąć, przelatałam do końca w balerinach Juli bo ona ma 2 rozmiary stopę większą od mojej;-) Ogólnie zapowiada się,że będę najmniejsza w tej rodzinie
Miłego dnia wszystkim jakby mi się nie udało powrócić, teraz szybko obiad machnę a terrorysta pewnie zaraz kimkę zakończy