reklama
kok.o
Fanka BB :)
łłłłooooooo Vinga zyje!;-)
gdzies Ty sie podziewała??? (chyba kompa nie naprawialiscie przez kilka m-cy?;-)) Fajnie,ze wszystko w porzadku, ciekawe, ktore szybciej wystartuje:Twoj Młody czy moja:-)
Gatto no to bawcie sie, bawcie, a potem wybierz te najmniej sprośne zdjęcie i nam tu wrzuć ;-):-)

Gatto no to bawcie sie, bawcie, a potem wybierz te najmniej sprośne zdjęcie i nam tu wrzuć ;-):-)
Vinga
Zaciekawiona BB
komp poległ sromotnie a mi jakoś go nie brakowało :-) dużo się działo bo rodzinka z Australii zawitała na kilka miesięcy i mieliśmy tour de familia żeby wszystkich odwiedzić i o nikim nie zapomnieć;-)
kok.o a jak Twoja mała? bardzo się rusza? bo mój nie szanuje matki swojej wcale i chyba obdukcję zrobię
a na zgagę palącą polecam troszkę pochodzić i małymi łyczkami wodę popijać i jak najbardziej spanie na poduszkach w pozycji siad
kok.o a jak Twoja mała? bardzo się rusza? bo mój nie szanuje matki swojej wcale i chyba obdukcję zrobię

a na zgagę palącą polecam troszkę pochodzić i małymi łyczkami wodę popijać i jak najbardziej spanie na poduszkach w pozycji siad

kok.o
Vinga no Młoda jest z tych spokojnych i delikatnych chyba. Agresywnych kopniaków nie sprzedaje, tylko sie wierci i przeciąga.Czasem mnie to martwi bo ciagle słysze/czytam ze dzieci to kopią bez kontroli..a ona nie
Dzisiaj sniło mi sie ze sie przestałą ruszac w ogole...no masakra:-(
a! katiuszka zapomniałam, polozna na szk.rodz.sprzedała nam sposób na zgage: cocacola - kilka łyków/poł szklanki . Sprawdziłam-DZIAŁA!
Serio! (znaczy na mnie działa,ale wypróbuj).

a! katiuszka zapomniałam, polozna na szk.rodz.sprzedała nam sposób na zgage: cocacola - kilka łyków/poł szklanki . Sprawdziłam-DZIAŁA!

Vinga
Zaciekawiona BB
W końcu to dziewczynka-mała dama o nienagannych manierach
znajomej synek też raczej smyra i kula się więc nie ma reguły i chyba wolałabym żeby mój trochę mniej dokuczał. Mam wrażenie, że mój brzuch to worek treningowy i wydaje się nieprawdopodobne żeby aż tak się ruszał, podskakiwał i zmieniał kształt 
A coca cola na zgagę jak najbardziej tak!!!

A coca cola na zgagę jak najbardziej tak!!!
alex___
cześć Dziewczynki,
ja też dziękuję za toasty - Ani@k, jesteś niezastąpiona
mam nadzieję, że dziś coś ruszy, no najpóźniej jutro, eMek ma wolne, więc nie byłoby problemu - wspomagająco - wysprzątałam wszystkie kąty
i raczę się kawą
Kok.o - ja to myślę, że nie ma reguły, Cud taki subtelny był z tymi kopniakami, a Martyna szaleje, że z bólu czasem nie mogę
u mnie na zgagę jedynie Rennie - wypróbowałam wszystkiego poza mlekiem, bo nie znoszę
Katiuszka - daj znać jak się aparacik sprawuje, może też eMa skuszę z okazji narodzin córki, haha
ja też dziękuję za toasty - Ani@k, jesteś niezastąpiona
mam nadzieję, że dziś coś ruszy, no najpóźniej jutro, eMek ma wolne, więc nie byłoby problemu - wspomagająco - wysprzątałam wszystkie kąty
Kok.o - ja to myślę, że nie ma reguły, Cud taki subtelny był z tymi kopniakami, a Martyna szaleje, że z bólu czasem nie mogę
u mnie na zgagę jedynie Rennie - wypróbowałam wszystkiego poza mlekiem, bo nie znoszę
Katiuszka - daj znać jak się aparacik sprawuje, może też eMa skuszę z okazji narodzin córki, haha
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
wielkie dzięki za zdrówko :-)jesteście NIE ZASTĄPIONE !!!:*****
ja się wczoraj z tego wszystkiego spiłam,ale za to dzisiaj jestem wyluzowana i mam bezstresowe podejście bo w końcu znam przyczynę mojego braku ciąży,wczoraj sprawdziłam wszystkie badania jakie miałam robione przez te lata i wyobraźcie sobie na żadnych nie mam badania TSH na żadnym! wszystko przejrzałam i sprawdziłam jakiś obłęd oni w ogóle nie robili mi tego badania przecież to jakiś ku....żart !!!

a wyniki z krwi i moczu mam rewelacyjne powiedział,że nie widział tak idealnych
(no oprócz tego TSH)
ale mam nadzieję,go szybko zbić i cieszyć się później ciążą 

wielkie dzięki za zdrówko :-)jesteście NIE ZASTĄPIONE !!!:*****
ja się wczoraj z tego wszystkiego spiłam,ale za to dzisiaj jestem wyluzowana i mam bezstresowe podejście bo w końcu znam przyczynę mojego braku ciąży,wczoraj sprawdziłam wszystkie badania jakie miałam robione przez te lata i wyobraźcie sobie na żadnych nie mam badania TSH na żadnym! wszystko przejrzałam i sprawdziłam jakiś obłęd oni w ogóle nie robili mi tego badania przecież to jakiś ku....żart !!!

a wyniki z krwi i moczu mam rewelacyjne powiedział,że nie widział tak idealnych

witajcie...!!!!co poprawia nastrój kobiecie,jak nie udane zakupy??!!!!!!!!!!!!:-)moje dzis takie były własnie:-)we Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim,kupiłam sobie buty...zajefajne buty;-)naprawde jestem bardzo,bardzo zadowolona
!!!takze wypad się jak najbardziej udał

Winko się juz chłodzi,około 16-17 ide do kolezanki
Tak,katiuszko,Adam w srode rano jedzie na posiew z antybiogramem i wynik na testosteron robic bedzie.A 10 grudnia wizyta u androloga...........Dziewczyny,a jak wy myslicie,czy co niektóre badanie trzeba co jakis czas powtarzac..?????????????
pytam bo nie mam pojecia baldego........na biarzaco to jestem tylko z prolaktyna,bo kontroluje ją jakis czas......a reszte to juz jakis czas temu robiłam.....zuzanko...czyli wszystko sie powoli wyjasnia??!!!!!!!!!:-)kurcze,tyle badan przeszłaś itd,a praktycznie podstawowego brak.....:-(ale teraz juz wszystko jest na dobrej drodze!!!dostaniesz zapewne leki na obniżenie tsh i wszystko dobrze będzie!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ani@k
heej
Katiuszka kacyka nie mam ale zajawki zgagi i mdli mnie.. zjadłam lekkie śniadanie a mi się parówkami odbija.. bleee no i powiem że jakbym drugie piwo zaczęła to tak jak Zuza bym się spiła ;-) no i powtórzę się moze ale wykorzystaj wolny weekend na odpoczynek.. tylko czy z chorym eMem się da???? ściskam
Kasica ja poziom tsh mam od jakichś ładnych paru lat na tym samym poziomie 1,25 więc może nie musisz powtarzać skoro wcześniej nie miałaś problemów tarczycowych, ja na Twoim miejscu poczekałabym do momentu odbioru wyników Adama, jak u niego wszystko będzie w porządku i dalej nie będzie ciąży to zrób sobie tsh, ft3, ft4 i zobaczysz czy są w normie
Zuza no jakby się okazało że przez tsh nie ma ciąży to teraz tylko tabsy i już wkrótce będziesz nam tu zdjęcie testu pozytywnego pokazywała
oby - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alex___ a moze jeszcze raz okna umyj, wymień żyrandole, pomaluj przedpokój - wszystko bez użycia drabiny;-) i może Martynka już w poniedziałek będzie z nami
oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma mam nadzieje że za wczorajszą 'mlekovitę' nie jesteś na nas zła
Kok.o a co czytasz???? kiedy przymiarka do gołąbków z ziemniaków????
Vinga a może rośnie jakiś dobry piłkarz który wreszcie postawi na nogi naszą narodową drużynę??? bo wtedy ta energia byłaby jak najbardziej usprawiedliwiona ;-)
dziewczynki, czy jak któraś z was miała cykl bezowu to miała niemiłosierny ból (.)(.)?????????
Katiuszka kacyka nie mam ale zajawki zgagi i mdli mnie.. zjadłam lekkie śniadanie a mi się parówkami odbija.. bleee no i powiem że jakbym drugie piwo zaczęła to tak jak Zuza bym się spiła ;-) no i powtórzę się moze ale wykorzystaj wolny weekend na odpoczynek.. tylko czy z chorym eMem się da???? ściskam
Kasica ja poziom tsh mam od jakichś ładnych paru lat na tym samym poziomie 1,25 więc może nie musisz powtarzać skoro wcześniej nie miałaś problemów tarczycowych, ja na Twoim miejscu poczekałabym do momentu odbioru wyników Adama, jak u niego wszystko będzie w porządku i dalej nie będzie ciąży to zrób sobie tsh, ft3, ft4 i zobaczysz czy są w normie
Zuza no jakby się okazało że przez tsh nie ma ciąży to teraz tylko tabsy i już wkrótce będziesz nam tu zdjęcie testu pozytywnego pokazywała

Alex___ a moze jeszcze raz okna umyj, wymień żyrandole, pomaluj przedpokój - wszystko bez użycia drabiny;-) i może Martynka już w poniedziałek będzie z nami

Muma mam nadzieje że za wczorajszą 'mlekovitę' nie jesteś na nas zła

Kok.o a co czytasz???? kiedy przymiarka do gołąbków z ziemniaków????
Vinga a może rośnie jakiś dobry piłkarz który wreszcie postawi na nogi naszą narodową drużynę??? bo wtedy ta energia byłaby jak najbardziej usprawiedliwiona ;-)
dziewczynki, czy jak któraś z was miała cykl bezowu to miała niemiłosierny ból (.)(.)?????????
reklama