reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Caterina ku mojemu zaskoczeniu nie wynudziłam się.. to było jedno z fajniejszych szkoleń jakie miałam :tak: wręcz mogłabym tak słuchac faceta jeszcze ze 3 dni ;-)

ogólnie miałam widok na Bałtyk, ze 3 minuty się chyba szło nad brzeg.. w drugi dzien nawet zaświeciło słońce, trochę wiało myślałam ze się obsmarczę i zakaszlam ale jakoś mnie ominęło.. za to jakaś taka ogólna niedyspozycja się przyplątała.. nic mi się nie chce, chodzę śpiąca, cały czas ziewam.. jesienna aura daje o sobie znać:cool:

Zuza świetne wiadomosci i świetny sen!!!!!!!!!!!!!! oby był proroczy :tak: nieustanne kciuki za obniżenie tsh &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Alex___ ale mnie szczujesz :-p :******************************
Aleksis wiesz że przeziębienie sprzyja zafasolkowaniu :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka a u Ciebie mam nadzieję że zadziała syrop z cebiuli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kuruj się, eM niech zasuwa po zakupy, on w ciąży nie jest!!!! zrób mu listę daj spory zwój gotówy niech się chłopina wtedy wykaże;-) !!!!
Kok.o jak idzie prasowanie??????

a wrócę jeszcze do paprykarzu.. ten sprzed jakiś 10-15 lat to dopiero był smak!!!!!!:tak:

reklama
oj Zuza ja taka senna cały rok jestem.. a jesienią bardziej :zawstydzona/y: a temperatura??? sama nie wieem, może jednak przeziębiona jestem????

Ahoj dziewczyny :-)
Ja dzisiaj dzionek w łóżeczku spędzam bo na nockę do roboty idę :zawstydzona/y:

Ani@k no właśnie mnie nijak ten wykres na bez jajkowy nie wygląda i jeszcze ta tempka:tak:
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza ma rację :tak:

Ahoj dziewczynki,

u nas mgly, ze swiata bozego nie widac, dzis po obiedzie musialam sie zdrzemnac, bo taka mnie niemoc wziela, ze stwierdzilam, ze nie zdzierze.

Zuzanka generalnie nie sa zle te wyniki i ja przy takim tsh jak ty zaszlam w ciaze, z tym, ze ja mialam bardzo wysokie antyTPO, co powoduje odrzucenie ciazy. Ale co ja to chcialam......ze lepiej, zebys zeszla z tsh do 1,5-2, bo to jest doskonaly wynik do utrzymania ciazy.

Ani@k trzymam mocno Kciukasy, niech Sw. Antoni ci pomoze znalezc to twoje dzieciatko w II :tak:

o kurka!!! ani@k nie zwróciłam wcześniej uwagi na Twój wykresik :sorry: chyba dlatego, że mówiłaś, że cykl bezowulacyjny...ale teraz widzę, że tempka piękna, mnie też on na pełno owulacyjny wygląda:tak: OBY!!!OBY!!! trzymam kciuki Kochana!!!!!&&&&&&&&&&&&
Gatto mnie też dziś jakieś znużenie dopadło, zdrzemnęłam się po południu, ale tak w sam raz- z pół godzinki. Nieraz jak zaśpię, to i po 3 się budzę, ale wtedy to nie do życia jestem kompletnie :no:

hej babolki:-)
hihi ja tez dzisiaj po popoludniowym spaniu...3 godzinnym:szok: No dosc ze pozno wstalam, to jeszcze po obiedzie (yyyy znaczy po pysznej pizzy z pizzerii;-)) mnie zmorzyło spanie. Ale co tam, sobota jest po to,zeby sie wyspac,nie? Poza tym male porzadki sobie powolutku robimy...bez pospiechu.
Ani@k noooooooo masz 12/13-ty dzien wyzszych temp, wiec tak w poniedzialek mozna testa robic, nie?:tak::-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tempke na wysokości:-)
A Młoda juz poprasowana, poukładane ciuchy czekaja...zrobilam se liste co jeszcze musze dokupic (kurcze, to są jakies niekonczace sie zakupy..no ciagle jakis brak mi wychodzi;-))
katiuszka dobrze dziewczyny mowią, eMa wyganiaj na zakupy, z listą (co kupić i ile) i kasą w łapie. Jak nie kupi czegoś to niech leci jeszcze raz. No z Was dwojga to on chyba lepiej sie czuje niz Ty chora i w ciazy.
zuza no tylko to tsh ciut za wysokie...czyli dobrze:tak:, szybciutko sie da zbić i bedzie OK:tak: No a sen przepowiada, ze blond-krecony aniołeczek Wam sie trafi:-D (hehe z wyglądu przynajmniej;-):-D)

Hejka,
czytam Was ale nie m czasu albo.sily pisac.. ;-)
Ani@k - Ty wiesz ***
katiuszka - a mleko z miodem i maslem pilas ? Czy zakupow nie mozesz przez neta robic w tym Londynie jak ja u mnie na wsi ?:-):-)
alex &&&& cos ja czuje ze to Twoj ostatni weekend z dynia ;-)
Buziaki.dla wszystkich i milej niedzieli :-)

reklama
cześć Dziewczynki,
Muma - na bank ostatni:-D i alleluja! A jak Oluś? Złapaliście już rytm?
Katiuszka - i czosnek wcinaj w ilościach hurtowych
a co do fotki - nie czuję się już fotogeniczna. No co ja gadam - jak hipopotam się czuję, no! Czy ktoś hipopotamom w zoo robi zdjęcia? Małpy, żyrafy, lwy to ja rozumiem, ale hipopotamy?
Ani@k - zarażam Cię miłością do niego. Co to za teściowa, która by miała Go nie kochać?:wink:
Aaronka - where are You?
Zuza - na badaniach to ja się nie znam, ale kciuki nieustanne za II
Gatto - to jak już u siebie wszystko wyprasujesz to ja zapraszam do siebie. tak w ramach relaxu

i tak sobie myślę Dziewczynki, że najbardziej z tego wszystkiego to ja za Cudem będę tęsknić w tym szpitalu:/ plan mam taki - w poniedziałek się stawiam, zaczynają z oxy, we wtorek mnie rusza, rodzę w tempie express i w środę do domu!

Do góry