reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k te wymiary to dobre?? Martynka taka długa i leciutka?? wooow to szprycha z niej będzie;-):-)
yyyyyy no chyba tak! Alex__ tak mi napisała :tak:

Sun gratuluję Synka_Franusia :tak: teraz już możesz na 100% kupywać niebieskie ciuszki ;-) a operacja minie i zaraz mąż będzie się rehabilitował.. :tak:
Zuza super że pełna wigoru jesteś! :tak:bardzo mnie to cieszy! no i dziś pewnie endo będzie bardziej wylewna i będziesz z wizyty zadowolona! :tak:
Aleksis jak tam u Ciebie z terminami??? kiedy testujesz??? i pamiętaj to że nie udało się ani jednej nie znaczy że nie udało się również Tobie! Przecież jesteś Jedyna w swoim rodzaju, zatem kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i uuuuuufffffffffff można odetchnąć!!! ani@k w ciąży nie jest! :-)
test bez żadnych 'lewych' cieni.. :-)

czekam na nieustannie nie proszoną @.. i proszę mnie nie nakręcać że 'za wcześnie' jednocześnie dziękuję Dobrym Duszyczkom za trzymanie kciuków, można poluźnić paluszki.. TO to jednak nie TO!

miłego dniaaa

reklama
Ahoj kobity:-)

Alex Gratulacje !!!!!!!!
I milion buziaków dla Martynki :-***
Jak rano o 6 przeczytałam na forum że Martynka jest już z nami to aż mi się łezka w oczku zakręciła ze szczęścia :tak:

Ani@k to ja już nic nie wiem :zawstydzona/y: Ale kciuki dalej zaciskam &&&&&&&&&&

Ja oczywiście w robocie :tak:
Pozdrowienia z zaciemnionego wschodu:tak::tak:

hej!!!!!!!!!!!!!!alex SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE CÓREŃKA JUZ JEST Z TOBĄ!!!!CIESZĘ,SIĘ,ZE WSZYSTKO POSZŁO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

cześć dziewczynki

ja właśnie się zbieram na wizytę jak na złość nie chciało mi się dzisiaj wstać :baffled: ,wrócę to dołączę się do kawki
Ani@k wierzyć w coś trzeba :tak:bardzo bym chciała ,żebyś otrzymała II na teście! i wierzę ,że nie długo tak się stanie :tak:
Caterina matko kochana jak sobie pomyślę,że Ty tak rano wstajesz do pracy a ja leniuszek tak późno :zawstydzona/y:

dobra dziewczynki idę ....nie długo będę .

cześć dziewczynki to znowu ja :rofl2:

wyniki za wysokie dla kobiety ,która stara się zajść w ciążę więc tableteczki zapisane przez tydzień mam brać 0,5 a później po 1 dawka 0,25 więc najniższa na razie ,za 6-8 tygodni badanie więc nie mam stresa i już mi luz blus :tak:

acha,a potem po tych 6 lub 8 tygodniach znów badanie pod tym kątem,czy tsh sie unormowało,ma sie rozumiec....Ale fajnie,ze wiadomo,o co kaman,ze tsh,tak podwyzszone moze byc brakiem ciaży!!!Wiesz...ciesze sie bardzo,bardzo,bardzo....ze ta sprawa się wyjasniła!!!!!!:-)teraz unormowac ten hormon do odpowiedniego poziomu...no i........:tak:KCIUKI TRZYMAM OGROMNIE,OGROMNIE MOCNO ZUZANKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej hej
Zuzka-widzisz, nie diabel taki straszny;-) Raz dwa Ci sie obnizy TSH a i chyba przemiana materii tez bedzie lepsza
Mysle, ze ta sennosc to wlasnie przez to wysokie TSH.
Dobrze, ze bedziesz badac znowu. Musza sprawdzic jak reagujesz. Ja mialam co 4 tygodnie.
A jak ANTY TPO?Ok?Bo one sa b.wazne. Ja sie ich pozbylam w koncu.
dzis masz kurs:tak:Fajnie

Ani@k @ brak, wiec wiadomo.... Dlugi masz ten cykl jakos...A testy to wiadomo, ja bym zrobila badanie:tak:
W koncu dlaczego nie mialoby sie udac, pytam sie he?

W sumie ja sama nie wierze, ze sie moze udac...
dzis dopiero 22dc, a ja juz mam schize jak ide siku

Caterina a jak Twoje staranka?

Do góry