reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza to dobrze że eutyrox dostałaś, zobaczysz szybko zbije Tsh i jeszcze dobrze się nie obejrzysz a II zobaczysz :tak:
Trzymam mocno kciuki za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aleksis ja mam 20 dc ale w tym cyklu na nic nie liczę bo że tak powiem rzadko się chyśtaliśmy bo obydwoje wykończeni robotą byliśmy:tak:
:tak: A ziółka to i owszem popijam drugi cykl picia po przerwie zaczełam:happy:
Czekam na @ i badanka robię i zapisuję się na styczeń na HSG .Taki to mam plan działania:zawstydzona/y:

reklama
cześć Dziewczynki

A Mumie chodziło, żebyś raczej nie piła...ale trunków wyskokowych, znaczy się alkoholi:-D herbata może być...nawet słodzona:-D
ale dziś Muma pewnie mi pozwoli wypić jakiś trunek raczej alkoholowy ;-):tak:

Ani@k ja chyba przeoczylam wyniki twojej biopsji:baffled::baffled:co wyszlo, bo nie umiem znalezc:zawstydzona/y:
Gatto ja nie napisałam wcześniej bo wczoraj dopiero po 22 mi przysłali na maila..
ogólnie 'bez cytologicznych cech złośliwości' ale zastanowiło mnie nowe hasło na wyniku, nie było tego wcześniej 'w tle częściowo zhemolizowana krew z domieszką płynnego koloidu'
:szok: a tego to nie rozumiem.. Caterina HELP - co to oznacza???

aaa myslicie że mogę zacząć pić ziółka??? ot tak??? chyba mi nie zaszkodzą, co??​

Ahoj dziewczyny:-)
Ani@k powiem szczerze że nie wiem ale idę na 11 do pracy do szpitala to podpytam:tak:
A co do ziółek ja tam piję i jest dobrze ,glut jak ta lala po nich :tak:
Widzę twój wykres :zawstydzona/y: Cholera jasna:wściekła/y: No jakieś fatum wisi nad nami:no:
Albo jak za fasolkujemy to wszystkie razem co by nam raźniej było :tak:

Mój wykres wygląda jak od czapy :wściekła/y:

Pozdrawiam z zimnego i pochmurnego wschodu.
A na sobotę śnieg zapowiadają :dry:

dzięki bardzo, w necie szukałam ale znalazłam że może to być 'zamrożona' krew???
sobie studiowałam wczoraj Twój i Zuzy wykres ostatni... mój do kolekcji doszedł :sorry2: ;-) no teraz jak nie wyjdzie to robimy całonocną popijawwę :-D:-) i sobie też pomyślałam ze wraca hasło: "WIOSNA BĘDZIE NASZA"
z tym że Zuza teraz pojedzie z grubej rury i Ty też.. ja na wiosnę zostanę.. i nawet dobrze.. zieleń zawsze na mnie lepiej wpływała niż zimne zaspy i bałwany z długimi nochami :-D

a może jakiś apel na odczarowanie fatum zapodac??? może się ktoś zna na czarach :dry:

a jakie badania na początku robi facet??? po @ idę robić wyniki na zespoł antyfosf. potem do Magika i eMa chyba na warsztat trzeba będzie wziąć..

Ostatnia edycja:
ze strony eMa nic nie było robione.. jak zaszłam w 1 ciążę - zmieściłam się w przedziale o którym mówił mój gin, powiedział ze jezeli po roku starań nie zajdę - robimy wszelakie badania.. no i zaszłam..
teraz Magik zalecił zrobić zespół anty.. aby na wypadek ciąży mieć pewność że z moją krzepliwością (chyba to o to chodzi) wszystko ok.
o eMie narazie nie wspominał.. ale na wizycie podpytam go..

To dobry pomysł ,bo wiesz u facetów parametry nasionka też się zmieniają :tak:

Ja to się śmieję że żeby w mojej rodzinie tradycji stało się zadość to muszę zaciążyć najpóźniej w lutym.
Bo moja babcia od strony mamy urodziła się 7 października ,mama też z 7 października tylko ja się z deka pośpieszyłam i wylazłam 2.
Tak więc jak tradycja to tradycja :-D

ale jaja! ale wiesz.. może być tak że Twoje Dziecko może pójść w 'ślady' swojego Taty.. i całą układankę o kant no wiadomo.. ja życzę abyś zaszła jak najszybciej :tak:

teraz sierpień w grę wchodzi.. no! w najgorszym przypadku wrzesień ;-)

reklama
mój plan na kolejny cykl:
1. @ a po ukończeniu wyniki
2. z wynikami do Magika
3. no i zobaczymy co Magik wymyśli :zawstydzona/y:
4. porządek + tarczyca

będę:
a. pić ziółka
b. brać wiesiołka (brałam kilka dni do owu i zobaczcie jaki piękny wykresik miałam)
c. i naturalnie folik + magne b6

co najlepiej jeść??? Muma musiała by się wypowiedzieć.. :zawstydzona/y::sorry2: Muma Kochana w wolnej chwili napisz co jedliście.. czym eMa karmić.. wiem że zero alkoholu fajek nie palimy zatem nie martwię się nawet.. soki czy wodę pić??? ma to jakieś znaczenie??? hmm..

Zaciążone i Rozpakowane - piszcie proszę co robiłyście aby się udało!!!! wszelka pomoc mile widziana!!!!

gdzieś czytałam że przed 'bunga bunga' najlepiej dać eMowi colę lub kawę - że wtedy ponoć plemniczki szybciej docierają do celu..

Do góry