witajcie!!!w nas paskudny,pochmurny dzień...:-(ale nic się nie poradzi!!!wieszAni@k,wydaje mi się,ze caterina ma rację...z tymi wynikami męża twojego........ja widze na własnym doświadczeniu......zachodziłam w ciążę 4 razy,naprawde bez problemy(problem lezała w jej utrzymaniu)przez ten czas Adam robił 2 razy wynik nasienia,były dobre!zero bakterii,plemniki w ruchu szybkim-było ich bardzo duż itd!!!ale od ponad roku w ciążę nie zachodzę!!!:-(i w sierpniu postanowiliśmy za Adama "sie wziąść"pojechaliśmy do dr.którego Muma nam poleciła,no i wyszło jak wyszło...ze Adam ma bakterie w nasieniu,które najprawdopodobniej sa brakiem ciąży,bo plemniki są mało ruchliwe,osłabione itd...:-(i dr.powiedział,ze trzeba to wyleczyc!!!A to nie daje zadnych objawów,zadnych dolegliwośći itd!!!!I kiedys były wyniki super itd,ale coś tam się "przedostało"jakas bakteria i niestety nie jest już tak różowo:-(.Wiec moze warto,zeby twój mąż równiez się przebadał,bedzie wiadomo,czy nasienie jest oki,czy \(odpukac)cos moze jest nie tak itd.Bo twoje wyniki wszyatkie są w normie Ani@k?????????AAAAAAAAAA śniło mi się dzis ze odebralismy wyniki Adama(JA JUŻ MAM SCHIZĘ,NO!!!)No i ze testosteron miał,w porzadku,ale bakteria nadal była w nasieniu...:-(była mega długa lista antybiotyków,którymi można ją zwalczyc itd...ehhhhhhhhhhhhhhhhh
reklama
Witam sie z deszczowego Treviso, brrrrr....siedze jeszcze w pidzamie...
Ani@k aaa, bo Katiuszka pisala, ze super, ze wyniki biopsji ok, to myslalam, ze pisalas, ale ja nie moglam znalezc, a tu sie okazalo, ze Katiuszka sobie te wyniki wymyslila hahaha
A nie dzwonilas do endo co to moze znaczyc?? Generalnie jak w guzkach jest krew to chyba niezbyt dobrze
(tak mi mowil chirurg, bo ja nie mialam i powiedzial, ze to dobrze) Kurcze sprawdz to jak najszybciej.
Jesli chodzi o zaciazenie to ja nic specjalnego nie robilam, ani ziol, ani wiesiolka, ani nic oprocz folika, no i eMa tez jakos w normalna sobote wykorzystalam tak normalnie bez zadnych ekscesow
Siekiery, pily motorowej tez pod lozkiej nie mialam. Lubryfikantow nie uzywalam, tak jakos samo wyszlo. Moze moj eM ma silne zwierza
Bo wiesz, ja z endo, jednym kanalikiem czynnym i udalo sie.....beh...nie umiem doradzic.
Ani@k aaa, bo Katiuszka pisala, ze super, ze wyniki biopsji ok, to myslalam, ze pisalas, ale ja nie moglam znalezc, a tu sie okazalo, ze Katiuszka sobie te wyniki wymyslila hahaha

Jesli chodzi o zaciazenie to ja nic specjalnego nie robilam, ani ziol, ani wiesiolka, ani nic oprocz folika, no i eMa tez jakos w normalna sobote wykorzystalam tak normalnie bez zadnych ekscesow

Ani@k
Fanka BB :)
Kasica ja narazie to tylko wyniki (tsh, ft3 i 4) jezeli chodzi o tarczycę mam ok bo za zespół antyfof. się jeszcze nie wzięłam
więc zobaczymy co będzie.. ale tak na zaś myślałam aby eM też się przebadał..
jak rozmawialam i z ginem i z Magikiem to mniej więcej to samo mówili że skoro raz zaszłam..
:-( tylko dlaczego drugi raz nie???? aaaabuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(

jak rozmawialam i z ginem i z Magikiem to mniej więcej to samo mówili że skoro raz zaszłam..

mi dr.Tez powiedziała,ze jak w ciążę zachodziłam,to płodni jesteśmy!!!tylko,na daną chwilę jaest jakis czynnik,który nie pozwala w tą ciążę zajśc,i trzeba to wyelczyc,weliminować........androlog,powiedział,ze najprawdopodobniej przyczyna braku ciązy jest słabe nasienie Adama i trzeba zrobic z nim porzadek,wyleczyc bakterie.........Anik,ja też........aaaaaaaabbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-
-(
Ani@k
Gatto bo ja jak wróciłam z biopsji to napisałam ze lekarz powiedział że nie spodziewa się niczego.. no a tu taki wynik
Kasica ale Wy już jesteście prawie na finiszu.. odbierzecie wyniki i już! u mnie 'batalia' się dopiero zaczyna
ale jak to ktoś kiedyś powiedział 'damy radę'
:-)

Kasica ale Wy już jesteście prawie na finiszu.. odbierzecie wyniki i już! u mnie 'batalia' się dopiero zaczyna

Ani@k,nie ma zadnej pewności,ze wyniki są dobre!!ja na nic się nie nakrecam(a moze nakrecać??sama nie wiem),jak nadal beda bakterie ,to nadal Adam leczyc się bedzie.....dr.sam nam powiedział...,że on nie jest w stanie powiedziec ile leczenie potrwa!!!!!czy 2,mc,czy 4 mc,czy jeszcze więcej,mówił,ze da się to wyleczyc,ale nie wie w jakim czasie.........:-(.No my u dr. pierwszy raz bylismy w sierpniu....Adam od 3 mc.bierze antybiotyki,jak nie taki,to inne........i po kazdej skonczonej kuracji wynik robi.Teraz wynik robił o wiele,wiele dokładniejszy,bo z antybiogramem.....mam nadzieje,ze po tym wyniki juz bedzie wiadomo jak ta france potraktowac!!jakim natybiotykiem,zeby było dobrze..............Ani@k,ty teraz zaczełas robic wyniki????czy wczesniej juz cos robiłas?????? Moja kuzynka tez poroniła 3 razy....:-(ale nie tak raz za razem...wiem,ze pierwsza ciąże poroniła,potem córke urodziła,po Paulinie znowu poroniła,potem znowu,potem zaszław ciąże i maja Magdalenę.....i potem była wpadka;-)i mają Bartka:-).Ona pisała tez na BB,poznała dziewczyne,która 4 razy poroniła,"gadały"ze sobą itd.....potem mi dałą namiary do tej dziewczyny,ta Edyta powiedziała mi swoją historię itd,dała namiary do Warszawy do ginekolog do której ona chodziła,ktra przepisała jej leki,dzięki którym maja córke i sa szczęśliwi!!i ja własnie do tej dr.jezdze,ona skierowała mnie na różnego rodzaju badanie,zabiegi itd,zeby wiedziec co jest grane!!!!!Moje wyniki sa w normie.Trzeba wyleczyć armię Adama......AAA i ta moja kuzynka,nie robiła zadnych szczególnych badan,lekarz nie kierował jej,wiadomo jakies takie podstawowe,Adam (jej mąż)z tego co ona mi mówiła, to tez nie robił zadnych wyników,badan.........i udało się,sa rodzicami....:-)
Ostatnia edycja:
Aleksis1
Dzien Dobry:-)
Ani@k kurcze, tempka spada...
bierz sie za eMka, niech tez zbada swoje to co najcenniejsze. I ten zespol anty to przeciez tez sie powinno zbadac. Sa jeszcze inne badania immunologiczne. Mi w klinice powiedziano, ze wykonuja je po juz 1 poronieniu.
Pytalas o moje cykle od maja: 27,28, 31, 28,24,26 wiec regularne to one nie sa. Te ostatnie dwa sa krotsze chyba z powodu branie menopur. Ale czuje sie dobrze, juz mnie (.)(.) nie bola przed @
Ja jestem na etapie dowiadywania sie o te badania. Na 99% wiekszosc z nich jest odplatna. Musze sie tylko dowiedziec, ile to kosztuje. Jutro siedowiem ostatecznie
Ale mialam dziwny sen...Snilo mi sie, ze mialam badnie bety...Wynosila >3
Ale wynik , wiadomo o co chodzi
To sie nazywa schiza
U mnie tez pogoda do bani, nic tylko pod koc z ksiazka i winkem
Ani@k kurcze, tempka spada...
bierz sie za eMka, niech tez zbada swoje to co najcenniejsze. I ten zespol anty to przeciez tez sie powinno zbadac. Sa jeszcze inne badania immunologiczne. Mi w klinice powiedziano, ze wykonuja je po juz 1 poronieniu.
Pytalas o moje cykle od maja: 27,28, 31, 28,24,26 wiec regularne to one nie sa. Te ostatnie dwa sa krotsze chyba z powodu branie menopur. Ale czuje sie dobrze, juz mnie (.)(.) nie bola przed @
Ja jestem na etapie dowiadywania sie o te badania. Na 99% wiekszosc z nich jest odplatna. Musze sie tylko dowiedziec, ile to kosztuje. Jutro siedowiem ostatecznie
Ale mialam dziwny sen...Snilo mi sie, ze mialam badnie bety...Wynosila >3

To sie nazywa schiza
U mnie tez pogoda do bani, nic tylko pod koc z ksiazka i winkem

Ani@k
wcześniej miałam tylko tarczycę pod kontrolą.. teraz dopiero zaczynam zabawę..
po poronieniu nic mi nikt nie zlecił, nie badał.. ja nie wiedziałam i w takiej niepewności żyje.. ale czas z tym skończyć! biore się w garść alleluja i do przodu!
Aleksis śmieszne jest to, że taki zwykły ginekolog (u mnie bynajmniej tak jest) nie jest w stanie wydobyć z siebie kszty zdrowego rozsądku i powiedzieć zdesperowanej kobiecie co ma zbadać aby być może to leczyć.. musiałam trafić do Magika który wpadł na pomysł aby może jednak coś zbadać.. myślałam że moja dwurożna jest przyczyną tego że ciąży nie ma.. ale magik to wykluczył.. wg niego moja macica ma się dobrze..
może to wszystko przez to że prawie cały czas na 'wysokich obrotach' żyję??? w znaczeniu ze nerwów mam więcej niż włosów na głowie.. ehhhhhhhhhhh
po poronieniu nic mi nikt nie zlecił, nie badał.. ja nie wiedziałam i w takiej niepewności żyje.. ale czas z tym skończyć! biore się w garść alleluja i do przodu!
Aleksis śmieszne jest to, że taki zwykły ginekolog (u mnie bynajmniej tak jest) nie jest w stanie wydobyć z siebie kszty zdrowego rozsądku i powiedzieć zdesperowanej kobiecie co ma zbadać aby być może to leczyć.. musiałam trafić do Magika który wpadł na pomysł aby może jednak coś zbadać.. myślałam że moja dwurożna jest przyczyną tego że ciąży nie ma.. ale magik to wykluczył.. wg niego moja macica ma się dobrze..
może to wszystko przez to że prawie cały czas na 'wysokich obrotach' żyję??? w znaczeniu ze nerwów mam więcej niż włosów na głowie.. ehhhhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
reklama