reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no wizyta 10 grudnia to jest poniedziałek,wiec spokojnie się je odbierze,juz w poniedziałek je miec bedziemy.Ja robie jeszcze taką sałatkę.SKŁADNIKI-opakowanie zupki chińskiej,puszka kukurydzy,puszka fasoli czerwonej,pierś z kurczaka.WYKONANIE-makaron delikatnie tkuszymy i zalawamy wrzatkiem(TYCH PRZYPRAW NIE DODAJEMY!!!!!!!)gdy odsiąknie dobrze z wody,dodajemy do niego kukurydze,fasolke i pierś,która wczesnie kroimy w kosteczkę i smazymy na tłuszczu(przyprawiamy do smaku)na koniec dajemy majonez i mieszamy.

reklama
zuzanka,no,no!!!laska z ciebie pewnie,ze ho,ho!!!!!kobieto,podziwiam,ze masz taki zapał,zeby ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaa,mam jeszcze fajny przepisa na taką zimną przekąskę:tak:.SKŁADNIKI-plastry dobrej,chudej szynki,słonecznik łuskany,serek topiony,najlepiej hohland smiatankowy.WYKONANIE-słoecznik prażymy na patelni,po jakims czasie dodajemy do niego serek topiony,ciągle mieszamy,zeby to się nam ładnie rozpuściło!!!!Dgy mamy fajna mase z serka i słonecznika,to smarujemy tym plastry szynki i zawijamy w ruloniki.Układamy na talerzu i wkładamy do ladówki,zeby to nam fajnie zastygło.Świetna przekąska:-).Tą przekąskę robi ę tez zserem białym dosdaje tam sól,piepsz,szczypiorek,troszkę smietany,robie z tego taka masę i tym samruję szynke:tak:ale mi osobiście bardziej smakuje ze słonecznikiem. Kobiet dziś miałam se.............................sniło mi się DWÓCH KSIĘŻY!!!!!!!!!!!!!ha,ha,ha!!!!!ostatnio jeden,dzis juz dwóch!!!!!!!!!!!!!!:sorry2:i co smieszne jeden nasz były proboszcz,a drugi teraz obecny!!!!!!!!!!!!!juz sprawdzałam co to oznacza ten sen...,że zostaną mi wybaczone złe uczynki!!!!!!!!!!!!!!!:szok:o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kasica ja lubię się dobrze czuć i wyglądać ,no i dobrze zjeść dlatego teraz przerzuciłam się na zdrowe odżywianie i od 3 dni mam warzyw dużo w diecie i owoców :tak:

a pyszności podajesz :happy:
Caterina ,Ani@k nie długo a zobaczycie ,że w jednym czasie fasolki będą :tak:

elooo
hahaha kasica weż Ty sie lepiej przyznaj co masz na sumieniu, skoro Ci takie sny sie snia?:-D
zuza ja nigdy nie mialam tyle zaciecia,zeby w domu sobie samej regularnie cwiczyc... jakos grupowo latwiej sie zmobilizowac:sorry2: A teraz wyciagnelam parowar z czelusci szafy i tez duzo warzyw wcinam- z pary:happy:
A propo Ani@k a co z Twoimi cwiczeniami a6w? :-) kaloryferek juz zrobiony?:-D;-) ... a operacja to moze nie bedzie potrzebna,co? no bo jak guzek nie zlosliwy, pochodzenie tej krwi znane...to moze nie wytna?:sorry2:
dziewczyny za wszystkie Wasze badania i zabiegi &&&&&&&&&&&&& trzymam:tak:
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II wkrotce:tak::-)

a ja sobie kaffkie zrobilam, bo wczoraj do 2 w nocy siedzialam nad robotą:baffled:..tak jakos mnie wciągło;-). No i troche nieprzytomna jestem. A! wczoraj jak mnie ruszył ten moj suwak, to poskladałam na kupe rzeczy do torby;-)...nie wszystko jeszcze, ale juz cos;-)

pozdrowionka z pochmurnego dolnego:-)

kok.o,własnie nic nie mam na sumieniu!!:-)a sny takie,ze hej!!ha,ha,ha!!!!apropo,ja tez nigdy nie miałąm tyle samozaparcia,zeby cwiczyc itd!!wole MŻ ,byle by tylko nie cwiczyc!!wiec tylko podziwiac zuzę:-):-):-)

Czy u was tez tak paskudnie na dworze dzis jest???:crazy:kurcze u nas chłodno,pada deszcz i pochmurno jest bardzo!!!!zaraz do pracy się szykowac bede,nie chce mi się,ale jutro wolne:-)jutro podejde do takiej znajomej mojej mamy,ona ma mnóstwo ksiażek,pozycze cos sobie,bo na dana chwile nic do czytania nie mam:crazy:,a tak to zaopatrze sie i już!!jak w miescie bedziemy to tez sobie coś kupię.Ani@k,co do tych sałatek,to wszystkie sa bardzo smaczne:-)i szybko sie robi!!!Mi osobiście smakuje najbardziej ta ze słonecznikiem,pyszna jest!!!:-)A co to za okazja ze bedziesz pichciła cos smacznego?;-)czy tak po prostu bez okazji?!:-)masz smaka i już:-)

mnie jak się ksiądz śni - zawsze pada deszcz..
Kasica a sałatke potrzebuję jakieś oderwanie od tego co zawsze mam w repertuarze.. smakowicie brzmią te przekąski z szynki :tak: i zrobiłam se smaka na sałatkę ze słonecznika!
Kok.o ja a6w robiłam tylko do owulacji :zawstydzona/y: a później przestałam aby jajo nie miało problemów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a później zapomniałam.. a karolyfer.. wisi pod oknem ;-) taka ze mnie artystka wytrzymałościowa :zawstydzona/y: :dry:
a tarczyca.. myslę że w lutym znowu zacznę o niej myśleć.. :happy:

Zuza oby, oby!!!

czyli staraczek aktywnie spędzających czas na bb jest ile??? niech no zliczę:
1. Zuza
2. Kasica
3. Aleksis
4. Caterina
5. ja
6. podczytująca nas Bionda
7. Bzzzz
i chyba tyle, co???

reklama