reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto ja nawet jakbym chciała to nie dam się bo noc już całkiem zawale :-(
katiuszka to jakies nawrócenie tych lekarek i pielęgniarek ?;-)
katiuszka to jakies nawrócenie tych lekarek i pielęgniarek ?;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe ja mam taką dobrą z gruszką
też sobie wypiję ;-)
Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczęta !! :-)
Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać kobieto co u Ciebie ??? :-)
koko -Ty się nie dziw, że któraś tam urodziła, Ty w 37 tygodniu jesteś
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka -ale jazdy masz z tym wózkiem..można nieźle się naciąć czasem
Pytałaś jaki tort robię w sobotę - ten co zwykle , bo nie mam czasu szukać innego
Rzadko piszę ostatnio (choć czytam regularnie w telefonie w czasie karmienia
)bo mój Księciunio rozkręca się na całego ;-)
Kiedyś czytałam, że jak się ma dwójkę dzieci to każde jest inne , no i jak się już wyczerpało limit grzecznych dzieciątek to same wiecie jak jest teraz ;-) Tzn Oliś jest kochany bo bardzo chce być cały czas blisko mamusi tyle, że czasem jest trudno cokolwiek zrobić, biegiem trzeba do wc lecieć albo śniadanie robić tak,że prawie palce można sobie w pośpiechu poobcinać
Dzięki Bogu w miarę ładnie w nocy śpi... Aaa no i na spacer lubi chodzić , chociaż tam też nie śpi ale gapi się i nie ryczy, nie muszę cycka mu do tego wózka pakować na szczęście
Generalnie mam przesłanie dla Ciężarówek - cieszcie się ciążą choć jest ciężko bo potem może różnie być ;-)
I jejku zasypia się potem tak wspaniale w jednej sekundzie, nie ma raczej problemów człowiek z tym
Trzymam kciuki nieustająco za Was wszystkie i jestem blisko
PS
Czy byłyście grzeczne i był u Was dziś Mikołaj ??? Ja byłam chyba grzeczna bo dostałam kapcie ciepłe zimowe i płytę :-)
Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać kobieto co u Ciebie ??? :-)
koko -Ty się nie dziw, że któraś tam urodziła, Ty w 37 tygodniu jesteś

katiuszka -ale jazdy masz z tym wózkiem..można nieźle się naciąć czasem
Pytałaś jaki tort robię w sobotę - ten co zwykle , bo nie mam czasu szukać innego

Rzadko piszę ostatnio (choć czytam regularnie w telefonie w czasie karmienia

Kiedyś czytałam, że jak się ma dwójkę dzieci to każde jest inne , no i jak się już wyczerpało limit grzecznych dzieciątek to same wiecie jak jest teraz ;-) Tzn Oliś jest kochany bo bardzo chce być cały czas blisko mamusi tyle, że czasem jest trudno cokolwiek zrobić, biegiem trzeba do wc lecieć albo śniadanie robić tak,że prawie palce można sobie w pośpiechu poobcinać

Generalnie mam przesłanie dla Ciężarówek - cieszcie się ciążą choć jest ciężko bo potem może różnie być ;-)
I jejku zasypia się potem tak wspaniale w jednej sekundzie, nie ma raczej problemów człowiek z tym

Trzymam kciuki nieustająco za Was wszystkie i jestem blisko

PS
Czy byłyście grzeczne i był u Was dziś Mikołaj ??? Ja byłam chyba grzeczna bo dostałam kapcie ciepłe zimowe i płytę :-)
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis &&&&&&&
Aleksis1
Fanka BB :)
Dziekuje za Wasze kciuki. chyba sie udalo!!!
Czekam wlasnie na wyniki testu z krwi.Mam o 16ej zadzwonic.Test u lekarza wyszedl pozytywny,ale dopoki bera hcg nie potwierdzi to jeszcze nic pewnego
Kochana Gatto, dziekuje bardzo.
Tylko teraz jeszcze czekac czy beta potwierdzi
Troche sie boje, ze nic z tego, bo przeciez mialam zastrzyk z pregnylu ale juz 3 tygodnie temi.
Moj lekarz mnie wysciskal, on jest kochany, taki ludzki.
Pobeczalam sie troche, bo nie moge uwierzyc, po tylu latach mialoby sie udac???
Jestem niedowiarek, ale jesli tak, to to sa moje najpiekjniejsze Mikolajki w zyciu!!!
Czekam wlasnie na wyniki testu z krwi.Mam o 16ej zadzwonic.Test u lekarza wyszedl pozytywny,ale dopoki bera hcg nie potwierdzi to jeszcze nic pewnego
Kochana Gatto, dziekuje bardzo.
Tylko teraz jeszcze czekac czy beta potwierdzi
Troche sie boje, ze nic z tego, bo przeciez mialam zastrzyk z pregnylu ale juz 3 tygodnie temi.
Moj lekarz mnie wysciskal, on jest kochany, taki ludzki.
Pobeczalam sie troche, bo nie moge uwierzyc, po tylu latach mialoby sie udac???
Jestem niedowiarek, ale jesli tak, to to sa moje najpiekjniejsze Mikolajki w zyciu!!!
Ostatnia edycja:
reklama