reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no to faktycznie, skoro wszystko inne jest ikeowskie, to łóżeczko pasuje jak kwiatek do kożucha:baffled: wyperswaduj eMowi i tyle. Kup z Ikei i będzie po kłopocie. No tak to właśnie z prezentami...ja miałam przeprawę z moją bbacią, którą naprawdę kocham nad życie, ale z jej zapędami do urządzania naszego domu już nie dałam rady!!! Ja wiem, że chciała nam pomóc i cieszyła się, że może coś nam kupić, ale jak zaczęła wybierać mi lampy, obrazy itp...to już się lekko zdenerwowałam, zwłaszcza, że to kompletnie nie mój styl. Jakoś dałam jej dobitnie nie zrozumienia, że i tak tego co kupi nie zawieszę w domu, jak chce coś naprawdę mi kupić, to ewentualnie mogę sobie sama to wybrać. I jakoś jest spokój...ale przerzuciła się na inną wnuczkę, która właśnie urządzała swoje mieszkanie. Kupiła jej firanki i zasłony do salonu, które Agacie kompletnie się nie podobały, a że Aga jest cwana, od razu jak je zobaczyła, odwróciła kota ogonem i mówi do babci "ooo! kupiłaś sobie firanki?!! zawiesić ci je???":-D i na tym się skończyło uszczęśliwianie na siłę:tak:
Ok, ja się będę powoli zbierać. Wypiję jeszcze meliskę za Aleksis-owy sukces i do wyrka:-) jutro już piątek!!!! hurraaaaa!!!!
Dobranoc wszystkim!!!!

Ps. widziałyście na Kółku jakich Aleksis ma znajomych???:szok::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto - jak to co 2 godziny bedzie wyciagal ?:-):-) czasem co 2 minuty trzeba :-):-) To moje turystyczne ma 2 poziomy.. Walcz!;-):-):-)
Aleksis- mysle o Was caly czas i tak sie ciesze !:-):-)****
do jutra Dziewczynki :-)

ŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOO JAAACIEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALEKSIS MORDO TY MOJA :*:*:* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla Aleksis.jpg odczarowałaś w końcu wiszące fatum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja już wczoraj widziałam cudowne II kreseczki ale miałam dzień mocnych wrazeń i nijak nie mogłam się zalogować z komórki na forum..:baffled:
Aleksis muszę powiedzieć że sprawiłaś swoim testowaniem duuuużo radości!!!!!!!!!!:tak: WIELKIE GRATULACJE:tak: teraz niech te 9 miesięcy przebiega książkowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech Malutki Ludek (bądź malutkie Ludki) który(e) właśnie wynajął(ły) mieszkanko w Twoim brzuszku posyła(ją) dość często fluidki potrzebujacym ciotkom :tak:

no to Kochana!!!!!!! zero surowego mięcha!!! zero %!!!!!!!!!!! a dużo mdłości i wymiocin ;-)

p.s. chyba "wiosna" zawitała na wątku, co??? :-)

Ostatnia edycja:
witam się kawką:-)
ale ledwo żyję...kolejna nieprzespana nocka:no: niby zasnęłam tak na godzinkę, ale o 1 w nocy pobudka i tak do 3 nie spałam. Później coś tam się zdrzemnęłam, ale co to za spanie...Do tego deszcz leje, wiatr wieje i ogólnie do doopy....najchętniej to zakopałabym się z powrotem pod kołdrę i spała!!! a tu trzeba do pracy naginać....ale jeszcze 2 tygodnie!!!!! hurra!!!!!
Aleksis będę podczytywać w komórce co tam wyszło na becie....a co mogło wyjść??? piękny wynik i tyle!!!
Miłego dnia Kolezanki!!!!
gatto, zuzka jak Wasze nocki???

Moje Kochane, beta wynosi 105!!!!

Ani@k dziekuje. Wam Wszystkim dziekuje za dobre slowo i wsparcie
I tak nie chce mi sie wierzyc. Teraz to musi zawitac dobra passa, skoro najstarsza z Was zaszla, to przeciez jest juz cud?
31 styczen testuje Ani@k, beda II; potem Zuzia i 2 Kasie.Tak bedzie!!!!!

To teraz ja posylam takie najbardziej najmlodniejsze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć Dziewczynki
po pierwsze - Aleksis - ogromne gratulacje dla Ciebie i dumnego Taty! pisz nam tu zaraz jak zareagował! bardzo się cieszę! i życzę Ci żeby ta ciąża była nudna jak flaki...

po drugie - czytam Dziewczynki na bieżąco, ale o ile mała jest cudna, grzeczna i cud miód to Cud już nie tak bardzo i staram się poświęcić mu jak najwięcej uwagi stąd nie starcza czasu na kompa
ściskam Was mocno

połykam, wpycham, biorę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do szuflady nie chowam, będę je trzymać w rękach :*******

ale miło patrzec na dostawę świeżutkich fluidków :tak::-)

Aleksis.. to teraz trzeba.. się qrka.. co najpierw??? chyba lekarz.. zdjęcie Fasolki(ów)..

alle się wzruszyłam.. :zawstydzona/y:

Witam się i ja poranną kawką:-)
Mam świetny humorek :tak: A wszystko dzięki naszej Wiedźmie-Czarodziejce nie z Księżyca Aleksis :-**
Nawet to że ponad godzinę przebijałam się przez śniegii Alaski nie zepsuło mi humorku :eek:
Pozdrwaiam z Alasko-Syberii

reklama
Caterina to ja Ci posyłam trochę słońca odemnieaby Ci te śniegi syberii rozpuściło :tak: u mnie wiosna! biało jest tylko dlatego ze się śnieg przedwczorajszy nie roztopił bo chyba z -4 czy -5 było z rana.. :baffled:

na karaibach zawsze gorąco!:-)

Do góry