katiuszka79
Fanka BB :)
no to faktycznie, skoro wszystko inne jest ikeowskie, to łóżeczko pasuje jak kwiatek do kożucha
wyperswaduj eMowi i tyle. Kup z Ikei i będzie po kłopocie. No tak to właśnie z prezentami...ja miałam przeprawę z moją bbacią, którą naprawdę kocham nad życie, ale z jej zapędami do urządzania naszego domu już nie dałam rady!!! Ja wiem, że chciała nam pomóc i cieszyła się, że może coś nam kupić, ale jak zaczęła wybierać mi lampy, obrazy itp...to już się lekko zdenerwowałam, zwłaszcza, że to kompletnie nie mój styl. Jakoś dałam jej dobitnie nie zrozumienia, że i tak tego co kupi nie zawieszę w domu, jak chce coś naprawdę mi kupić, to ewentualnie mogę sobie sama to wybrać. I jakoś jest spokój...ale przerzuciła się na inną wnuczkę, która właśnie urządzała swoje mieszkanie. Kupiła jej firanki i zasłony do salonu, które Agacie kompletnie się nie podobały, a że Aga jest cwana, od razu jak je zobaczyła, odwróciła kota ogonem i mówi do babci "ooo! kupiłaś sobie firanki?!! zawiesić ci je???"
i na tym się skończyło uszczęśliwianie na siłę
Ok, ja się będę powoli zbierać. Wypiję jeszcze meliskę za Aleksis-owy sukces i do wyrka:-) jutro już piątek!!!! hurraaaaa!!!!
Dobranoc wszystkim!!!!
Ps. widziałyście na Kółku jakich Aleksis ma znajomych???
:-)

Ok, ja się będę powoli zbierać. Wypiję jeszcze meliskę za Aleksis-owy sukces i do wyrka:-) jutro już piątek!!!! hurraaaaa!!!!
Dobranoc wszystkim!!!!
Ps. widziałyście na Kółku jakich Aleksis ma znajomych???

Ostatnia edycja: