witam się!!!wczoraj nic nie pisałam,bo po 24 w domu byliśmy

drogi straszne,slisko i powoli jechalismy,dr.tez się spóznił,wiec wszystko się przeciągło w czasie....ale co tam...!!!!!!!!!!!!!!!!Wiec tak-dr.zobaczył wynik testosteronu i powiedział,ze jest dobry!!ze jest w środkowej normie,wiec jest w porzadku!!!No i zobaczył wynik posiewu(ten co Adam pierwszy robił)i mówi,ze jest napisane,ze ujemny,tzn,ze jest dobrze,ze bakterii nie ma!!!A ja mu wyciągam drugi wynik i mówie,ze mąż zrobił 2 razy wynik,to nie byliśmy pewni,czy jest dobry,ten pierwszy!!!

dr.zobaczył ten drugi i stwierdził,ze jest ok!!!!!!:-):-),ze jest tam zaznaczone coś jakies micrococcki,ale to może byc ze np.w laboratoruim przez nie uwage doszło do jakiegoś zanieczyszczenia,a jesli Adam to ma w nasieniu to nie jest powód do zmartwoien!!!bo to nic groznego!!!!!!!!!!!!!!!Antybiotyków mówi,ze nie przepisuje,bo nie ma potrzeby,,bo bakterii nie ma,wiec leków nie trzeba!!!Przepisał tylko takie saszetki,które ma poic przez 30 dni,codziennie po jednej na noc,to coś dla zachowani flory bakteryjnej,cały czas ma brac codziennie po 3 tabletki uroseptu.I jak skonczy pic te saszetki,to Adam ma zrobic badanie ogólne nasienia!!zeby lekarz zobaczył jak plemniki się poruszają tzn.ile jest plemników w ruchu szybkim itd.....Powiedział,ze jesli plemniki wolno poruszac się beda,to przepisze"dopalacze";-)zeby je rozruszać!!!!No chyba,ze nie trzeba bedzie,to zalezy od wyniku!!!Pytałam o jakąs diete o witaminy itd.powiedział,ze witamin narazie nie ma brac!!!!!!!!!!!!!!!!powiedział,zeby teraz witamuiny odpuścic sobie,bo moze byc tak,ze ze teraz jest wyleczona bakteria,itd,a jak nagle dostaną się witaminy,inne leki to może byc tak,ze bedzie taki "wstrzas"ze bakterie mogą na nowo się rozmnożyc!!Powiedział,ze jak Adam zrobi to badanie ogólne,on zobaczy w jakim stanie są jego plemniki,tzn.jak sie poruszają itd.to wtedy beda wspomagacze i inne witaminy!!teraz przez 30 dni ma pic jakis ten specyfik i brac UROSEPT!!