reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć :happy2:

Gatto
hehe dzis rano sobie uzmysłowiłam że syskonosz to tak jak but.. numer numerowi nie równy :cool2:
Zuza a Siosterka nie może Ci pomóc??? aaaa qrcze.. przecież ona w szkole jest! ale jak już wróci??? zawsze to jakaś pomoc.. a Ty troszkę zwolnisz.. bo na święta będzie Ciebie połowę mniej!!! :szok:

a ja w sumie jestem zadowolona bo krążący ból głowy jak narazie ustąpił:happy2: dziś tylko senność i mega wyczerpanie w powietrzu krąży:zawstydzona/y: ale wytrwam.. gdzieś tak na 10 zaplanowałam sobie dziś małą kawkę więc pewnie mnie postawi na nogi :tak: (oby oby) - chetne Babeczki zapraszam:tak:

Caterina???? jaka jest sytuacja (pogodowa) na wschodzie??? dawaj komentarz!!! no i chyba odpisywałaś którejś.. ale wiesz już może co u Twojej koleżanki??? trzyma sie jakoś??? :sorry2:

reklama
Ahoj :-) Jestem i ja sącząc kawunie w domowym zaciszu :tak: Do roboty na 12 mam.
Moja koleżanaka z Uk,wczoraj wieczorem odpisała.Ze wszystko już dobrze.Wykryli jej przegrodę w macicy ,ale na szczęście nie jest duża.Tak więc na razie jest dobrze. Wiadomo oprócz tego co człowiek przezywa w sobie:sorry2:

Ja pranie odczyniam z samego rana i zaraz za prasowanko nie duże się zabieram , bo mnie M zlecił kitel do roboty wyprasować :zawstydzona/y:

Aleksis ty se te okna na poród zostaw:-p Jak dzidziol nie będzie się spieszył z wyjściem rach ciach okienka umyjesz...
firanki rozwiesisz i pojedziesz na porodówkę :-p

A do tego czasu popieram Gatto dziurkę se wyskrob żebyś widziała co na zewnątrz się dzieje :rofl:

Kasia.natka pozdrowienia dla Misi i dzielnego tatusia :tak:

A na wschodzie oczywiście nadal Sybir i trzaskające mrozy:baffled:
Ja chcę już wiosnę :wściekła/y:

przegroda powiadasz??? niech się tylko tym nie załamuje..
czytałam o dziewczynie, która miała przegrodę i to tak nieszczęsliwie zbudowaną że 'zamykał się dostęp' - nie mogła zajść w ciążę bo armia nie docierała.. aż trafiła na lekarza który najpierw założył jej (nie pamiętam jak się to nazywało) w każdym razie coś antykoncepcyjnego co jednocześnie spowodowało ze ten 'brak dostępu' się zrobił dostępny.. cała akcja trwała chyba 3 miesiące, zaszla, urodziła i pod niebiosa lekarza wychwalała..

no i ciekawa jestem czy lekarze uznali tą przegrodę winną za niepowodzenie ciąży u Twojej koleżanki??? moja dwurożna niczemu winna nie była.. choć kto to teraz może mi na 100% zaświadczyć???

a Twój eM też w służbie zdrowia pracuje???

Ostatnia edycja:
Tą przegrodę to wypatrzył niby gin w Uk na usg. Ale teraz jak są w Pl to okazało się że jest niewielka :tak:
I chyba w niczym nie przeszkadza.

Mój eM to kucharz :cool2:

łoooo Kochana!!!!!!!!!!!!!! toż Ty masz raj na ziemi!!!!!!!!!!!
:tak: ja pikole! żadnych zmartwień typu 'co ja dziś na obiad zrobię'

a taką typową czapkę (kapelusz) kucharski też nosi??? :happy2:

no to mamy już Okrasę, Makłowicza i Cateriny eMa :-) ;-)

witajcie!!!!łooo matko maż kucharz??!!!!!!!!!!!:-)toż to jest przeciez boskooo!!!,no caterina tylko pozazdrościć:p)!!!fajnie się masz!!!!!Ja jeszcze dzis i weekend!!a,potem 5 dni do pracy i dosłownie ferie mamy:tak:he,he ponad 2 tygodnie!!!o matko,ale się będe lenić!!!!!i to na maxa!!!Jutro na 11 mam fryzjera:-)odrost po pachy,więc cza coś z tym zrobić;-)a jak wrócę,bede sama w domu do 23(Adam jutro pracuje na popołudnie,moja mama też)to pokój ustroje gadzetami świątecznymi!!!!:tak:oj,uwielbiam takie sprawy!!!!!

Ani@k generalnie to jest tak ze ja zadaję pytanie:...Kochanie co dzisiaj zrobić na obiad ?
I słyszę :.. zrób cokolwiek przecież wiesz ze ja i tak zjem wszystko co mi podasz...:sorry2:

Kasica juuuuż??? gadżety świąteczne??? przecież do świąt jeszcze ohoho!!! my choinkę w wigilię ubieramy :sorry2: dobrze że mi przypomniałaś.. fryzjer to mnie szuka chyba :dry: a mi tak bardzo jest.. nie po drodze :zawstydzona/y:
Caterina no co Ty???? :szok: no w sumie się mu nie dziwię.. nastoi sie przy garach w pracy i jeszcze jakby miał się w domu wykazywac :cool2: w końcu od czego ma Ciebie :-);-)

reklama
cześć dziewczynki

kok.o uśmiałam się wczoraj z tym biustonoszem :-)
Ani@k bo Nasz tłuszczyk to w cycki idzie dlatego mamy większe ;-) młoda to mogła by po szkole mi pomagać ale ona ma tak kiepskie oceny ,że wieczorami teraz musi się uczyć i je poprawiać :baffled:nie wiem co się z nią dzieje ale rozmawiałam wczoraj z nią od serca i mam nadzieję,że będzie poprawa od nowego roku ,kochana ja zniknąć nie zniknę ,moje geny mi na to nie pozwolą :dry::dry::dry: ehh ciężkę ćwiczenia idą w ruch i mż ale te drugie to mało co bo JA LUBIĘ JEŚĆ :wściekła/y::hmm::unsure:ojej caterina jak ja bym miała ,męża kucharza to chiba bym się turlała i o ściany się obijała,jak ja lubię jeść jak ktoś uszykuje :-)ale powiem Ci ,że fajnie tak jak mąż gotuje mój to tylko jajecznice ewentualnie obiadek jakiś skrobnie z kotletem a tak to woli jechać i coś zamówić :confused::zawstydzona/y:

ja dołączam z kawusią ....powinnam dzisiaj wyszorować coś jeszcze ,ale leń się we mnie budzi :sorry2::baffled:

no ja też mam w przyszyłym tygodniu fryzjera i depilację ,bo niestety sama sobie bikini nie mogę zrobić :cool2:aa i ja jak kasica mam już świątecznie po kątach ,jak zrobię do końca porządki to podeślę jakieś zdjęcie świąteczne :-)

Ostatnia edycja:
Do góry